Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - X-Men Origins: Wolverine
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

X-Men Origins: Wolverine View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sun May 03, 2009 6:33 am Reply with quoteBack to top

Ben ilk gösterim tarhinde gittim ve çok etkilendim filmden. Hele ki x-men üçlemesini bilen biri için daha güzel oluyor film. Kurgunun iÅ?leniÅ?i çok güzel, aksiyon yönünden de doyuruyor. Å?imdi doÄ?ruya doÄ?ru iron man marverl filmleri için de en güzel iÅ?lenmiÅ? olandı ama sonundaki aksiyon çok tıfıl kalıyordu filmin geneline göre. Å?imdi bir wolverine'e bakın da görün filmin son boss mücadelesi nasıl olurmuÅ? diye... Smile

Yalnız Gambit'in yalnızca fanları memnun etmek ve daha fazla izleyici çekmek için konduÄ?u da çok belli. heleki wolverine varken olacaÄ?ı buydu gibisinden gambit'in karizmasının yerlerde olduÄ?u bir sahne var ki sinema gülmekten yıkılmıÅ?tı. sen misin wolverine filmine pat diye giren gibisinden bir hava olmuÅ?tu... Very Happy

x-men üçlemesine baÄ?lanması, çizgi roman uyarlamalarında pek fazla rastlamadıÄ?ımız bir Å?ekilde sürprizli bir olay örgüsünün olması gerçekten de takdire Å?ayan bir film olmasını saÄ?lamıÅ?. ama gambit olmasa da olurmuÅ? bence...

Bu arada Blob'a sakın Bob diye seslenmeyin onu Blob diye anlıyor ve bayaÄ?ı bir sinirlenebiliyor. Ä°nanmıyorsanız filmi izleyin... Very Happy

Not: yanlıÅ?lıkla ayrı bir baÅ?lık açmıÅ?ım, bunu eski baÅ?lıÄ?ın altına koyabilir misin lütfen?
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun May 03, 2009 6:37 am Reply with quoteBack to top

Henüz izlemedim ama eÄ?er x-men serileri gibiyse baÅ?arısız olmasından korkuyorum, benim için aksiyondan çok karakterlerin nasıl yansıtıldıÄ?ı önemli bu serilerde, ilk film baÅ?arısızdı kanımca, umarım bu da deÄ?ildir.

Site Ã?izeri

PostPosted: Sun May 03, 2009 10:50 pm Reply with quoteBack to top

Ben de daha izlemedim ve filmler buraya çok geç geliyor Sad Umarım en kısa zamanda gelir sinemaya. Ã?ok çok merakla beklediÄ?im filmlerden biri çünkü.

catboy, Å?u detaylı incelemelerin gibi bir inceleme patlatsana buraya da Very Happy

Yönetici

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 5:07 am Reply with quoteBack to top

Marvel evreniyle alakasız olan filmdir. Sabertooth ile Wolverine hiç bir zaman kardeÅ? olmamıÅ?tır. Sabertooth'un yenilenme diye bir yeteneÄ?i falanda yoktur. Ayrıca Gambit orada ne alakadır, normalde gambit o zaman henüz veletken burada yine bir adam gitsin Gambiti sinemada görsün diye yapılmıÅ?tır.

Ã?stelik Deadpool'un Wade iken hali pek hoÅ?tur ama, dönüÅ?tükten sonra robot haline dönüÅ?ümü nedir ne mantıktır. Ayrıca deadpool ne zaman gözlerinden ıÅ?ın atmıÅ?tır bu ne alakadır. Emma Frost ile Wolverinin sevgilisinin kardeÅ? olması ne alaka gibi gibi gibi saçmalıklarla dolu aksiyon için izlenebilecek bir filmdir dikkatinizi çekerim daha wolverine'in iÄ?renç bir efektle yapılan pençlerine hiç girmiyorum...

Aksiyon istiyorsanız izleyin ama ilk film hariç diÄ?er x men filmlerindeki çarpıtma devam etmektedir...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 5:24 am Reply with quoteBack to top

Vallahi sizi bilmem; ama bence çizgiromandan farklı bir senaryo sunulması daha iyi. Yani çizgiromanın hikayesini zaten biliyoruz; yeni bir hikaye görmek daha hoÅ? gibi?

O bir yana, Å?imdi tepki çekebilirim ama Wolverine'in neden bu kadar ilgi çektiÄ?ini anlamıyorum. Gerçekten takıma ayakbaÄ?ı olsun diye yaratılmıÅ? bir karakter; hatta çok tutulmasaydı takıma ayakbaÄ?ı da olamayacaktı sanırım, çünkü Wolverine diye bir karakter gelip gitmiÅ? olacaktı.

Tabii Å?imdi Deadpool'un aÄ?zının dikilmesi hoÅ? olmamıÅ?, ne güzel dördüncü duvarı kıracak diye bekliyordum ben, ama hiç Å?ahit olmadım öyle bir Å?eye Very Happy

Aslındfa filmi izleyeli çok oldu, ama madem yeni mesaj atılmıÅ?, fikrimi söyleyeyim dedim Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 5:43 am Reply with quoteBack to top

Ben de zaten çizgi romanlara göre film harika demedim ki hiç bir zaman yoksa filmin hiç bir alakası yok, yine de ben film hakkıjnda bu kadar spoiler verilmemesinden yanayım. Yani kim kimin kardeÅ?i filmi izlemeyen için aÅ?ırı spoiler içeren bilgilerdir bana göre... Smile

Film kendi baÅ?ına bakıldıÄ?ında gerçekten de izlemeye deÄ?er, aksiyon ve efekler açısından ama çizgi roman uyarlaması olarak ondan daha güzellerini de gördük ama Lydronk'a katılıyorum. Zaten okuduÄ?umuz Å?eyi izleyeceksek ne diye izleyelim ki? Yönetmenin de yorumunu görmek isterim ben, ne de olsa gerçek hikayeyi çizgi romanlardan biliyorum ben, filmi izleyip acaba gerçekte nasıldı diye merak edip çizgi romanlarını da okuyanlar da olabilir. Ne güzel iÅ?te filmler ve kitaplar birbirlerini besliyorlar... Smile
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 5:43 am Reply with quoteBack to top

Å?u filmi yakalayıp izleyemedim, film bizim oraya sessiz sedasız bir haftalıÄ?ına gelmiÅ? ve gitmiÅ?! Mad

Neyse filmi izlemeden yorum yapmak istemiyorum, bir yerlerden bulup izlemek istiyorum hala. Ama Å?unu belirteyim, filmler orijinal öyküye çok sadık kalmazlar, ondan gidip izlersin zaten. Lydronk'un dediÄ?i gibi bildiÄ?in Å?eyi neden izleyesin? Ticari olarak da bu iÅ?ler böyledir. Walter arkadaÅ?ımızın yaÅ?adıÄ?ını ben Dark Knight filminden önce yaÅ?amıÅ?tım, en sevdiÄ?im karakter olan Joker'in yüzündeki beyazlıÄ?ın boya olduÄ?unu duyduÄ?umda çok sinir olmuÅ?tum; nasıl orijinal karakteri bozarlar demiÅ?tim ve büyük bir önyargıyla gitmiÅ?tim filme. Halbuki izlediÄ?im en iyi Joker vardı perdede. O yüzündekinin boya olması onu daha da muhteÅ?emleÅ?tirmiÅ?. Kısacası, öyküyü ve karakteri iÅ?leme kötüyse bir Å?ey diyemeyeceÄ?im ama bu tarz Å?eylere fazla takılmamak lazım. O da filmi yaratanların bu öykü/karakterler üstüne olan yorumlarıdır.

Lydronk, ben de çok düÅ?ündüm neden en sevilen karakter Wolverine'dir diye Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 6:03 am Reply with quoteBack to top

Oley, herkes bana katılıyor, ben haklıyım! :evillaugh:

Bir an engel olamadım kendime, kusura bakmayın Very Happy
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 6:31 am Reply with quoteBack to top

xD valla evliya gibi adamsın Lydronk, ne desen doÄ?ru Razz

Bu arada yeni avatarına bayıldım Surprised

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 6:40 am Reply with quoteBack to top

Beni siz yarattınız Razz

SaÄ?ol Possessed, ben de çok seviyorum yeni avatarımı. Aslında fotoÄ?rafın orjinalinde adamın elinde sigara vardı, bir de yüz hatları çok netti ama kötü örnek olmasın diye ( Razz ) sigarayı sildim, anonim olsun diye de yüz hatlarını bulanıklaÅ?tırdım Very Happy

İçimden bir his konuyu rayından çıkardım diyor, burada kessek mi? Dur konuya dönmek için araya bir Å?ey sıkıÅ?tırayım.

Film aksiyon olarak çok hoÅ?tu tabii, aksiyon sahneleri Å?u yeni Transformers'taki gibi analaÅ?ılmaz deÄ?ildi, hareketler akıcı, efektler güzel... Bir aksiyon filmi olarak, ortalamanın üstündeydi. Ã?zellikle sondaki savaÅ? sahnelerinden fazlasıyla haz aldım diyebilirim Very Happy

Tamam, çaktırmadan konuyu baÄ?lamıÅ? oldum böylece!
    Walter
    Yönetici

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 7:18 am Reply with quoteBack to top

Sen bir çizgi roman uyarlaması yapacaksan aslına sadık olacaksın biraz. Sizin dediÄ?iniz söyle gibi oldu. Drizzt'in sineması yapılsa Jarlaxle ile Drizzt kardeÅ? olsa aaa farklı bir Å?ey izledik mi diyeceksiniz. drizztin hikayesini herkes biliyor zaten ne güzel farklı bir Å?ey gibi

Ya da ne bileyim MiÄ?fer dibine haldiri getirmek gibi bir saçmalık yapan peter Jacksona çok güzel olmuÅ? deÄ?iÅ?iklik falan mı dediniz, zaten miÄ?fer dibinde eomer'in savaÅ?tıÄ?ını herkes biliyor br deÄ?iÅ?iklik olmuÅ? gibi,

Uyarlamalar niye vardır o tip öykünün beyaz perdede gösterimidir orada marvel ibaresi bulunuyorsa biraz aslına uygun yapacaksınız, uyarlama dedikleri budur uyarlama deÄ?il alternetif hikaye diyorsanız film uyarlama olarak geçmemelidir.

Kitap çizgi roman vs gibi uyarlamalarda aslına sadık kalınmalıdır çünkü adı üzerinde uyarlama filmleridir bunlar...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Aug 11, 2009 9:45 pm Reply with quoteBack to top

Açıkçası bence hikaye tam derin iÅ?lenememiÅ? hatta biraz Sabretooth'la nasıl düÅ?man oldular gibi olmuÅ?. Ben daha güzel Å?eyler beklerdim, çocukluÄ?unun ve gençliÄ?inin daha ayrıntılı sahnelerini beklerdim. Ama yine de aksiyon sahneleri çok hoÅ?. Tipik Hollywood filmi.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum