Author |
Message |
Dragon_Knight
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 23, 2009 9:14 pm |
|
Sitenin indirilecekler bölümünden buldum.
http://www.frpworld.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=670
Ä°nsan,erkek ve Bounty Hunter bir karakter oluÅ?turmak istiyorum. Bunun için takip etmem gereken adımlar nelerdir ? |
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat May 23, 2009 9:40 pm |
|
Açıkçası, Bounty Hunter'ın 3.5ed için official bir class olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum. iyice bir araÅ?tırmak gerek, eÄ?er iyi bir araÅ?tırma yapıp bulursan bana da haber verebilirsin. Benim hatırladıÄ?ım kadarıyla 2nd ed'da vardı o class. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 24, 2009 7:21 am |
|
3.5 için böyle bir sınıf var.
Bloodhound:
Gerekenler: Base Attack Bonus: +4 / Skills: Gather Info: 4 ranks, Move Silently: 4 ranks, Survival: 4 ranks / Feats: Track, Endurance (Tüm savaÅ?çı sınıflar ile 5. seviyede ulaÅ?abileceÄ?in sınırlar. Ranger ile marifetlerini harcamana bile gerek kalmıyor.)
HD: d10
Skill Points: 6
Attack: Fighter
Good Save: Fort, Ref
Weap: Simple, Martial
Armor: Light (Yine tüm özellikler ranger için biçilmiÅ? kaftan)
1st: Kendine belirlediÄ?i hedeflerini yakalamasını saÄ?layacak bazı becerilerine sınıf seviyesi kara artı alıyor. Bir silah ile ölümcül deÄ?il bayıltıcı hasar vermek isterse saldırılarına eksi almıyor.
2nd: Daha hızlı iz sürme vebir hedefin ne yapacaÄ?ını önceden kestirilip DM'ye söylenmesi koÅ?ulu ile bu hareketin yapılması durumunda hedefe karÅ?ı bir fırsat saldırısının kazanılması.
3rd: Hedefini öldürecek bir vuruÅ? yaptıÄ?ında sadece onu -1!e indirecek kadar vuruÅ?unu düÅ?ürebilmesi. HEdefi takip ederken dha hızlı hareket ederek hedefin hızına ayak uydurması ya da daha hızlı hareket edebilmesi imkanı saÄ?layan özellik.
4th: Hedefinin özel saldırı yada büyülerine daha iyi girenebilme özelliÄ?i. Sessiz hareket ve saklanma becerilerini çok daha etkin kullanabilme özelliÄ?i.
5th: Hedefine yaptıÄ?ı her baÅ?arılı saldırının -2 strength'de kazandırması ve -20 alarak "tracless step" büyüsü yapan birisinin bile izini sürebilme.
6th: Görünmez bazı izleri görebilme ve divination büyülerine karÅ?ı 15+sınıf seviyesi kadar büyü direnci kazanma.
7th: 1/gün "locate creature" büyüsünü yapabilme.
8th: Seviyesi ile artar Å?ekilde "freedom of movement" özelliÄ?ine sahip olma.
9th: Scent özelliÄ?ine sahip olma.
10th: 2/day "find the path" büyüsünü yapabilme.
Daha fazla bilgi için "Complete Adventurer" sayfa 28. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Dragon_Knight
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 24, 2009 7:46 am |
|
Darkgnome Bloodhound tam istediÄ?im gibi bir class Ama ben Å?u mark olayını anlamadım :S |
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 24, 2009 8:24 am |
|
Mark olayı iÅ?te hedef belirleme. Yani o belirlenen kiÅ?i senin hedefin oluyor. O hedefi yakalamayı baÅ?arana kadar baÅ?ka hiç bir Å?ey yapamazsın. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 27, 2009 5:57 am |
|
bounty hunter oldukça güçlü bir prestige class aslında bg2'de falanda çok severek oynamıÅ?tım, daha sonra masaüstü oyunlarda da oldukça eÄ?lenerek oynadım. |
|
|
Back to top |
|
|
Calengil
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 28, 2009 3:10 am |
|
Bloodhound'tan ziyade, ben Wizards'ın sitesinde bir Bounty Hunter görmüÅ?tüm sanki ya. Var diye hatırlıyorum. |
_________________ Wolves are always alone.. |
|
Back to top |
|
|
|
|