Author |
Message |
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 24, 2009 1:42 am |
|
Belki bir odanın içindeki karartı belki Bir mumdan yaılan Å?ıÄ?ın yaratıÄ?ı bir gölge.
Belkide senin gölgen...
Belki ben belki o ...
belkide ben bunları yazana kadar bir süıkaste kurban gitmiÅ?tir ve deÄ?iÅ?miÅ?tir:D |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 24, 2009 6:19 am |
|
Yemiyelim birbirimizi arkadaÅ?lar. Ã?ok bariz asıl liderin Logan olduÄ?u. Ä°lk baÅ?layan çok yol alır. Malı olan kuralı koyar, kuralı koyan daha çok mal alır. E zaten sadece kendi karizması ile koca bir diyarı canlandıran birinden daha azını bekleyemeyiz... (Nifak tohumları denemesi No:2) |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 24, 2009 6:24 am |
|
Alakam yok ama:
"Murphy'nin altın kuralı "Altını olan kuralı koyar!""
(Murphy denen adamı seviyorum ya!) |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 26, 2009 4:55 am |
|
Darkgnome wrote: |
Yemiyelim birbirimizi arkadaÅ?lar. Ã?ok bariz asıl liderin Logan olduÄ?u. Ä°lk baÅ?layan çok yol alır. Malı olan kuralı koyar, kuralı koyan daha çok mal alır. E zaten sadece kendi karizması ile koca bir diyarı canlandıran birinden daha azını bekleyemeyiz... (Nifak tohumları denemesi No:2) |
Bu grur okÅ?ıyan konuÅ?ma için teÅ?ekür ederim DArk...
EWEt bir diyarı canlandırdım ama tek baÅ?ına yapmadım....
Saol |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 26, 2009 6:36 am |
|
MALKOÃ? OÄ?LU BENÄ°M !!! |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 26, 2009 6:40 am |
|
Starfell wrote: |
MALKOÃ? OÄ?LU BENÄ°M !!! |
bizim loncada öyle biri yok, zaten bulamaz burayı |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 26, 2009 6:42 am |
|
NE loncası ... Lonca ne... aaa saÄ?dece bir aramızda toplanıp konuÅ?uyoruz... |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 26, 2009 6:43 am |
|
Logan bunu dedikten sonra handaki bütün kafalar yavaÅ?ça ona doÄ?ru döner. Logan adamlara teker teker baktıÄ?ında hepsinin sinsice güldüÄ?ünü görür... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 26, 2009 7:06 am |
|
Logan'' Yanlızken bu bile bu kadar kalabalıÄ?ız. gücü seviyorum.''
Diye geçirir kapÅ?onunu biraz daha öne çeker ve önünki mum 'u söndür. |
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Nov 25, 2010 4:20 am |
|
Logan ın burnu tanıdık bir koku alır kükürt benzeri sert bir koku kimseyi görmemektedir ama onun geldiÄ?ini bilir ordadır. Ama ne zaman ortaya çıkacak...? |
_________________ herker özgürdür, sonuçlarına katlandıÄ?ı sürece<br> |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 26, 2010 7:34 am |
|
logan Å?öle derin BÄ°r nefes Alır burnundan yüzünde sinsi bir ifade Eski kokuları Eski tadları YaÅ?ıcaz gibi görünüyor tekrar bu diyarda Diye içinden geçirir |
|
Back to top |
|
|
|
|