Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Wraith : The Oblivion
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Wraith : The Oblivion View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 29, 2009 3:15 am Reply with quoteBack to top

WOD'un bence en iyi settingidir kendisi. Ã?zücü birÅ?ekilde fazla popüler olamadı.
    Character sheetleri diÄ?er WOD oyunlarınkine çok benzer; ama hikayesi daha karmaÅ?ıktır. BaÅ?ta söyleyelim : Oyuncular ölüdür efendim. Bedeninden ayrılmıÅ?; ama huzura kavuÅ?amamıÅ? wraithleri oynatırız. Underworld denilen devasa yeraltı Å?ehirlerinde barınırlar. Ã?eÅ?itli klan/guild/factionları vardır. Temel özellikleri birbirine benzer. 'Pathos' denilen "duygu enerjileri" ile beslenirler; ölümlülere çok gerekmedikçe varlılarını göstermezler. Her wraith'in Psyhe ve Shadow olmak üzere iiki kiÅ?iliÄ?i/ruhu mevcuttur. Psyche bilinç, mantık, kiÅ?iliÄ?i temsil ederken; Shadow yıkım, ölüm, kaosu amaçlar ve Psyche kiÅ?iliÄ?i ile sürekli bir savaÅ? halindedir. Her wraith'in en büyük düÅ?manı, yine kendi içindeki Shadow'dur. Shadow, Psyche'ı alt ederek wraithi ele geçirebilir, böylece mutlak yıkım ve kaosa hizmet etmesini saÄ?lar. Bu sonsuzluk "Oblivion" dır. Zayıf iradeli ruhlar, Oblivion a hapsolmaya mahkumdur.

Oyun sırasında bir karakteri oluÅ?turmak için iki oyuncu gerekir Smile

Guildler,
    Alchemists
    Artificers
    Chanteurs
    Harbingers
    Haunters
    Masquers
    Mnemoi
    Monitors
    Oracles
    Pardoners
    Proctors
    Puppeteers
    Sandmen
    Solicitors
    Spooks
    Usurers

Ã…?eklindedir.

Her kıtanın altında büyük Å?ehirler mevcuttur; örneÄ?in Avrupa bölgesinde "Stygia" Å?ehri vardır. Bu Å?ehirde"The Hierarchy" denilen wraith legionları oluÅ?mıÅ?tur.

Emerald Legion
    Legion of Fate
    Grim Legion
    Iron Legion
    Legion of Paupers
    Penitent Legion
    Silent Legion
    Skeletal Legion

Tanıtmak istedim; eksik olabilir Very Happy
    Back to top View user's profileSend private message
    Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 29, 2009 3:48 am Reply with quoteBack to top

Haunters playerbook kapaÄ?ı

Image
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 29, 2009 4:03 am Reply with quoteBack to top

Bu oyunu gerçekten merak ederdim. Pek çoÄ?undan daha da çok. Gerçekten kurkulum olarsk diÄ?erleirnden çok daha farklı olması gereken bir oyun. GeçtiÄ?i dünya dolaysıyla benim hayal gücümün ilerisinde, herkesten bir Å?eyler kapılabilecek bir oyun hayal ederdim.

Mümkünse bana oyunun nasıl oynandıÄ?ı, havasının nasıl olduÄ?u, dünyaların birbirine nasıl birlÅ?etiÄ?i, yaÅ?ayanlar ile nasıl iletiÅ?imler halinde olunması gerektiÄ?i ve kurt adamlar, vampirler, periler ve büyücüler ile kurulumsal ve karaktersel baÄ?larının nasıl yapılandırıldıÄ?ını da anlatabilir misin?

Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri May 29, 2009 4:51 am Reply with quoteBack to top

Her WOD oyunu gibi karanlık bir atmosfere sahiptir efendim. Ama oyuncu diÄ?erlerinden bile daha rahatsız hissetmelidir kendini. Sonuç olarak oyunda sayısız "necropolis" var.
    Ã?lümlülerin hayal bile edemediÄ?i, ruhların yönettiÄ?i uygarlıklarla dolu heryer.
    Å?ehirlerde ruhların köle tüccarları bile mevcuttur

VAmpirler, kurtadamlar ile karÅ?ılaÅ?abilirler herhalde; ama neler olacaÄ?ını bilemem Very Happy
    DediÄ?im gibi, her wraithin çift kiÅ?iliÄ?i olduÄ?u için oynatmak için iki oyuncu gerekir. Dolayısıyla, eÄ?er Shadow kiÅ?iliÄ?ini oynatan oyuncu daha tecrübeliyse, Psyche'ı alt ederek wraithi kaosa sürükler. Obilivon tarafından hapsedilmiÅ? wraithler, "shade" gibi yaratıklara dönerler. Ama bir wraithin asıl amacı "Transcendence", yani varolmak ve dünyaya tutunmaktır.

Bir de her wraithin içinde bulunduÄ?u bedene "Corpus" diyorlar. Bu bedenler wraithin hayattayken, ölüm anında vücudunun aldıÄ?ı haldir.

�ok oynamadım; sadec temel kuralları biliyorum. Smile
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum