Hakkaten ha. Bu pozu acaba kime veriyor. YaÄ?murda çıkmıÅ?, gözünün içine içine yaÄ?mur yaÄ?ıyor. Kılıcını çıkatmıÅ?.... Ahuahuhauahuh. Bari kılıcı kınında olsa ya da ne bileyim, aÅ?aÄ?ıda, baktıÄ?ı taraftaki birisini gösterse.
Gerçi olay Å?u Å?ekilde geliÅ?miÅ? olabilir. Etrafındakileri cesaretlendirecek bir konuÅ?ma yapmıÅ? ve konuÅ?manın sonunda kılıcı havada karizmatik bir duruÅ? ile diÄ?erlerinin alkıÅ?larını kabul ediyor olabilir. Ya da bir yaratıÄ?ı öldürmüÅ? ve kılıcı yukarı kaldırmıÅ? olarak "Ã?ldüüüüü!" diye de baÄ?ırıyor olabilir.
TeÅ?ekkürler Efla :clap:
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
- Abi Robocop yapmıÅ?sın.
- Heee. Adalet için savaÅ?an yenilmez savaÅ?çı iÅ?te.
- Yalnız kollar açıkta kalmıÅ?.
- Kollar fazla geliÅ?miÅ? ısmarlayalı zırhı. Demirci yenisini yapıyor.
- Birde hani hafif korkunç olmuÅ?sun. Ä°yilik savaÅ?çısı gibi olmamıÅ?.
- O sebeple kemerime Smiley resmi yaptırdım. Sempati toplar, di mi?
- Ã?ok zekice abi.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Sanki kemerine Tek gözünü kırpmıÅ? ve gülen bir smiley var gibi gözüküyor benim gözüme. Gözümde de rahatsızlık olabilir. Possessed kırılırsa asıl sorun. En tedirgin hayat verdiÄ?im resim bu oldu valla
Eskisi ka
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum