WOD'un en sevilenlerindendir kendisi. Oyuncular efsanevi "Garou" yu oynatır. Garou, yani kurtadamlar, dünyayı koruyan gardiyanlar olarak yaratılmıÅ?tır. Dünyada 12 tane kabilesi mevcuttur. Her kabile clanlar gibi, bilirli karakeristik özelliklere sahiptir...
Å?amanik ve folklorik elementlere baÄ?lıdırlar; kendilerine has güçleri (Gift) mevcuttur.
Wyrm, Wyld ve Weaver isimli üç güç egemendir dünyada. "Triat" ı oluÅ?tururlar.
Weaver, düzen, kanun, teknoloji ruhudur. Wyld, mutlak kaosu amaçlayan dünya gücüdür; Wyrm ve Weaver arasındaki çatıÅ?mada deÄ?iÅ?imlere uÄ?rar durur.
Wyrm, ise mutlak yıkım, ölüm, delilik, kötülüÄ?ü amaçlayan çok güçlü bir ruhtur.
Garoular, hayatları pahasına Wyrm ile savaÅ?ır.
Fakat Wyrm'in aklını çeldiÄ?i, yozlaÅ?mıÅ? kurtadamlar da mevcuttur..."Black Spiral Dancers" kabilesi buna iyi bir örnektir...
Garoular "doÄ?um anları" na ve yetiÅ?tirme koÅ?ullarına göre ayrılırlar...
Homid : Ä°nsanlar arasında büyümüÅ? Garoular.
Metis : Ä°ki arada derede kalmıÅ?, deforme olmuÅ?, fakat güçlü Garoular.
Lupus : Kurtlar arasında ve doÄ?ada ytiÅ?miÅ? vahÅ?i ruhlu hayvanlar.
DoÄ?m anları ise;
Ragabash : Yeni ayda doÄ?an kurtadamlar. Asi ruhlu ve açıksözlüdürler.
Theurge : Ä°Lkdördün de doÄ?an Garoular. Kahinler ve bilgelerdir.
Philodox : Yarımayda doÄ?anlar. Grupların yöneticileri ve diplomatları.
Galliard : Hilal zamanında doÄ?anlar. SavaÅ? tutkunu ve coÅ?klulu kahramanlar.
Ahroun : Dolunayda doÄ?anlar. Her kabilenin doÄ?al savaÅ?çıları.
Posted:
Sat May 30, 2009 9:00 pm
Ã?ok kez oynadım, yine birisi oynatsın yine oynarım ama ben artık nedense her baÅ?ka sistem oynadıÄ?ımda önceki sistemlere ait bilgilerim kaybolmaya baÅ?lıyor, mesela klanların özelliklerini falan hiç hatırlamıyorum, sanırım hafızamda kalan alan cidden az
Kurt adamlara karÅ?ı ayrı bir sempatim olduÄ?u için bu sistemi oynamaktan aÅ?ırı zevk alıyorum. Herkese tavsiye ederim, güç ve iyi niyetin karıÅ?ımı neymiÅ? anlıyorsunuz
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Posted:
Sun May 31, 2009 7:53 pm
TeÅ?ekkürler.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum