Player's Handbook'ta güç kaynaÄ?ı (power source) olarak ki (chi)'den bahsediyordu.
PHB3'te güç kaynaÄ?ı ki olan karakterleri göreceÄ?iz diye düÅ?ünüyorum.
tabii monk'un yanına banko, ninja ve samurai'yi koymayı unutmayalım
Monk ve ninja striker, samurai ise defender olur diye düÅ?ünüyorum.
divine, martial ve primal power'lardaki sınıf sayısına eÅ?itlemek için 4. bir sınıf gerekli.
bu konuda da tahminlerinizi bekliyorum.
Benim tahminim wu-jen. complete arcane de vardı diye hatırlıyorum.
diÄ?er 2 power source da psionic ve shadow olur diye düÅ?ünüyorum.
Ordaki classlar da
Psionic : Psion (leader), Wilder (striker), Psionic Warrior (defender), Soulknife (striker)
Shadow : Necromancer (controller), Death Knight (defender) , Hexblade (Striker)
olabilir. bir de hybrid sınıfların geleceÄ?ini unutmayalım.
Posted:
Fri May 08, 2009 10:10 pm
Psionic ve Shadow evet. Power Source olarak gelebilir.
Ki sınıfları olarakta; Monk'un yanına Samurai, Ninja olur büyük ihtimalle. Controller olarak Wu jen, belki Leader olarak Shujenga konulabilir. (EÄ?er her rolden bir sınıf eklenecekse ki, muhtemelen öyle olur.)
Posted:
Sun Jun 07, 2009 6:47 am
4th editionda multiclass çok yüzüysel olduÄ?u için bunun açıÄ?ını Hybrid class ile kapmaya çalıÅ?acaklarını düÅ?ünüyorum. Tabi yine eskisi gibi 4-5 class birbirine karıÅ?amayacak. Daha çok 2nd Ed. döneminden kalma Dual class gibi birÅ?ey bekliyorum.
Monkun beta halini inceledim ve açıkcası pek beÄ?enmedim. Striker olarak düÅ?ünmüÅ?ler ama diÄ?erleri kadar fazla hasar vermediÄ?i gibi bu açıÄ?ı kapamak için çok haraket eder hale getirmiÅ?ler. Fakat bir iÅ?e yaradıÄ?ı da yok bunun, turn içinde istediÄ?im kadar hareket edebileyim, sonuçta bunun bana yararı yoksa neden hareket edeyim ki en baÅ?ta.
Bana göre Å?u an classın eksiÄ?i diÄ?er striker classlarda olan, Sneak Attack veya Hunter's Querry gibi onları striker yapan bir özelliÄ?e hasip olmaması.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum