Posted:
Wed Jun 10, 2009 5:36 am
HoÃ…? geldin NightShade,
HoÅ? bir giriÅ? yapmıÅ?ın. TanıÅ?ma aslında önemlidir; ama forumlara otobiyografisini yazanla pek karÅ?ılaÅ?mamıÅ?tım. Herkes yapmalı bence. TanıÅ?ma kuralları gereÄ?i ben de kendimi tanıtayım özetle:
Adımı sanımı boÅ? verin, önemli biri deÄ?ilim. Sitede Possessed derler. Ama elektronik ortamda "Egek" diye bilinirim. Fiziksel yaÅ?amda da Egek diyenler çıkar.
2 hafta geç doÄ?dum ve yıl deÄ?iÅ?ti, 87'li olacakken 88'li oldum. Acaba normal zamanda doÄ?saydım nolurdu diye çok düÅ?ündüm.
2 yaÅ?ında kalem tutmaya baÅ?ladım ve resim çizmekle tanıÅ?tım. Kendimi geliÅ?tirmeye çalıÅ?madım hiç, zevk için çizdim. Defterlerim küçük karikatürler, çöp adamlar ve çizgi filmlerle (sayfaların kenarlarına arka arkaya çizip oynatırsın ya, ondan iÅ?te) doluydu her zaman. Bir ara hiç çizmedim, sonradan tekrar baÅ?ladım. Artık kendimi geliÅ?tirmeye çalıÅ?ıyorum.
Belki de solaklıktan, kafam hep çoÄ?unluktan ters çalıÅ?tı. Kimseyle anlaÅ?amam, hep tartıÅ?ırım. Hep kuÅ?kucu oldum, en çok kullandıÄ?ım sözcük "Neden?"dir. MantıÄ?ıma uymayan iÅ?i hiç yapamam.
Bugünlerde (üniversite dıÅ?ında) karakalemle veya photoshopta eskizler yapıyorum, basit karikatür veya kısa çizgi romanlar karalıyorum. Programcı bir arkadaÅ?ım var, onunla 2d oyun denemeleri yapıyoruz ama arkadaÅ? iki de bir bilgisayarını bozmasa devam edebileceÄ?iz. Onlar dıÅ?ında ara sıra anime izlerim, oyun oynarım. Ä°lgisiz kalmıÅ? bir blogum ve deviantart galerim var. Tegaki-E hesabım da vardır, nadiren bir iki Å?ey karalarım.
Zamanında bir forum yöneticisi için birkaç ısmarlama çizim yapmıÅ?tım, o sayede "Site Ã?izeri" sanını kazandım. Ara sıra kafama estikçe bir iki çizim yapar foruma atarım. Foruma aralıklarla girerim, birkaç hafta girmediÄ?im olur. Kötü bir forum kullanıcısıyımdır anlayacaÄ?ın.
Ben de kısaca böyleyim, tanıÅ?tıÄ?ımıza memnun oldum NightShade...
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum