Author |
Message |
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 10, 2009 8:17 pm |
|
Arkadaslar , çizecek birÅ?ey ,bir fikir bulamıyorum. Kafanızda olan , beni çok zorlamayacak bunu çiz dediÄ?iniz Å?eyleri yazarsanız sevinirim(zor ve ayrıntılı olmasın lutfen:) ). ilham gitti gelmez oldu. |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Jul 10, 2009 9:17 pm |
|
Tanrı sembolleri çizebilirsin... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 10, 2009 10:53 pm |
|
tesekkurlerde sembolden cok karakter çiziyorum o konuda bi yardım dahada güzel olur =) |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Jul 10, 2009 11:45 pm |
|
Günlük hayatta gördüÄ?ün kiÅ?ileri ne bileyim bakkal amcayı, öÄ?retmenleri, köÅ?edeki dilenciyi kafanda fantastikleÅ?tirebilirsin...
BaÅ?ka bir dünyada yaÅ?asa acaba nasıl biri olurdu diye düÅ?ünüp çizebilirsin. EÄ?lenceli olabilirdi... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 11, 2009 1:07 am |
|
Geyik bir Å?eyler çiz.
- Wyrm karÅ?ısında titreyen savaÅ?çı.
- Å?arkılarıyla halkı galeyana getirip büyücüyü taÅ?latan ozan.
- Ã?aÄ?ırdıÄ?ı büyüsel yaratıÄ?ı okeyde 4. yapan büyücü. BU sırada taÅ? çalan düzenbaz.
- Kızların soyunma odasına görünmez olarak girmiÅ? hırsız ve "I can see you" diyen kuledeki göz.
- İçildiÄ?inde hep doÄ?ruyu söyleten Elixir of "Harbi"!
Yani ciddi konularda ilham gelmese de bence geyikleri çiz zaman geçir.
Ciddi istiyorsan mesela deÄ?inilmemiÅ? konulara daha çok girebilirsin.
- Astral alemdeki bir maceracı grubu olabilir.
- Ä°blis efendilerinden biri öüne diz çöktürülmüÅ?, kanatları kırılmıÅ? bir melek olabilir.
- Bir insanı etkieleme çalıÅ?an bir shirine, dryad, Nymph olabilir.
Bilimkurgu diyorsan
- Bir uzasy giysisi içinde patlamıÅ? gemiden kurtulmuÅ? ama kurtarma gemisi gelene kadar ölmüÅ? birinin geminin camından görülmesi ve kurtarma gemisindeki sevgilisinin aÄ?laması olabilir.
- GüneÅ?in yakıcı ıÅ?ınlarından korunmak için bir kayanın arkasına gizlenmiÅ? adamın karÅ?ı maÄ?araki yeÅ?il gözleri fark etmesi olabilir. Oradan ayrılsa güneÅ? yakacak ama güneÅ? batana kadar beklerse bu sefer yaratıklar saldıracak.
- Cyberpunk tarzı bir sokak kavgası olabilir. Robot kollara, bacaklara, gözlere sahip adamlar, görünüÅ?ünü biyolojik olarak deÄ?iÅ?tirmiÅ? tür deÄ?iÅ?mesi yaÅ?amıÅ? adamlar filan falan. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Jul 11, 2009 1:22 am |
|
Konu sıkıntısı hepimizde var. İnternette gezin ya da film izle/kitap oku. İyi ilham kaynaklarıdır bunlar.
Sen resimlerini bizim Resim Galerisi'ne koymayı düÅ?ünüyordun bir ara, noldu? Efla'yla konuÅ?, mümkünse aç bir galeri sen de. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 12, 2009 12:40 am |
|
o galeri iÅ?i olmaz gibi biraz ugrastım ama konulara felanda yazdım açılsın resim ile ilgili bolum diye . cevap gelmedi iÅ?in ucunu bıraktım.
yardımlar için saolun farklı fikirler herzman güzeldir:) |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Jul 12, 2009 8:07 am |
|
Hmm ben olayı kaçırmıÅ?ım galiba resim ile ilgili bölüm olayı nedir. Zaten bir galerimiz var resimlerini yollayanlar için de galeride bölüm açıyorum elimden geldiÄ?ince çabuk. BaÅ?ka ne yapabiliriz? |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sun Jul 12, 2009 8:42 am |
|
Darkgnome wrote: |
Geyik bir Å?eyler çiz.
- Wyrm karÅ?ısında titreyen savaÅ?çı.
- Å?arkılarıyla halkı galeyana getirip büyücüyü taÅ?latan ozan.
- Ã?aÄ?ırdıÄ?ı büyüsel yaratıÄ?ı okeyde 4. yapan büyücü. BU sırada taÅ? çalan düzenbaz.
- Kızların soyunma odasına görünmez olarak girmiÅ? hırsız ve "I can see you" diyen kuledeki göz.
- İçildiÄ?inde hep doÄ?ruyu söyleten Elixir of "Harbi"!
Yani ciddi konularda ilham gelmese de bence geyikleri çiz zaman geçir.
|
Ben iletimi yazarken atmıÅ?sın herhal, görmemiÅ?im bu iletini. SaÄ?lam çizerlerin galerilerinde oluyor bazen bu dediÄ?in Ciddi ciddi çizimler arasında öylesine geyik çizimler veya eskizlere rastlayabilirsiniz.
Darkgnome wrote: |
Cyberpunk |
Aha! Benim favori stilleriminden biridir; karanlık dev Å?ehirler, her tarafından kablo sarkan herifler, deri elbiseli seksi hanımlar (olmazsa olmaz), mekanik ucubeler cart curt...
---
Efla, blindguardian adlı arkadaÅ?ımız bir ara galeri oluÅ?turmaktan bahsediyordu, sanırım senin sitede olmadıÄ?ın bir ana denk geldi. BaÅ?ka galeriye resim eklemek isteyenler de vardı geçmiÅ?te, noldu onlara yahu? Her zaman galeriye bekleriz diyoruz, iÅ?in gerisi gelmiyor... |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Jul 12, 2009 9:21 am |
|
Ben malesef herÅ?eyle tam performanslı ilgilenemiyorum. Galeri mevzusuyla ilgilenilsin ilgilenelim diyenler var ama. Resimleri toplaÅ?tırıp bana mail atacak insan lazım daha ziyade. Galeri için Å?u anda teker teker resim bulamıyorum. Postayla gelenlerden eklemeyi unuttuÄ?um oldu mu bilmiyorum. Sanırım olmadı. |
|
Back to top |
|
|
|
|