Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Bi Ä°nsan FRp Ye nasıl BaÅ?latılır
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Bi Ä°nsan FRp Ye nasıl BaÃ…?latılır View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    WeS_DeX
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 10:03 pm Reply with quoteBack to top

Aslında her sey players handbook almakla olmuo.Biraz oynayanları izleyerek birazda kitap bilgisayar oyunu oynarak vs vs basladım ben frp ye.

Players handbook var bende ama hic hepsini okumadım cünkü olaylar cok sıkıcı anlatılmıs ki warlock'a meftulün büyücüsü yazdıklarından sora okumayı neredeyse tam olarak bıraktım Very Happy

Okumaktan cok oynayarak ögrenilio bu iÅ? ama tabi biraz da fantastik seylerden hoslanmak lazım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Hakikatli-TormII
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 05, 2007 4:54 am Reply with quoteBack to top

Bence yaklalÅ?ık 15 kiÅ?iyi baÅ?lattım frp'ye. Bilmeyenlerin önce ilgisini çekiyorsun, yavaÅ? yavaÅ? okuduÄ?un fantastik edebiyat romanlarını anlatmaya baÅ?lıyorsun. Adamın iyice ilgisini çekiyorsun, sonra players handbooku götürüp bak böyle böyle Å?eyler kullanıyorlar, bunlar var diye anlatıyorsun, kitabın biçimi vb.si hoÅ?una gidiyor zaten bu arada hedef fantastik kurgu okumaya baÅ?lamıÅ? oluyor. Kitap okudukça bak bir oyun var sende öyle Å?eyler yaÅ?ayabilirsin vb. diye frpyi anlatmaya baÅ?lıyorsun ertesi gün oyun istiyor. Eh ondan sonrada zaten oyuncu deÄ?il dm olduÄ?um için o grupla düzenli oyunlara baÅ?lıyorsun. Zamanla öÄ?reniyorlar. Smile Benim nasıl öÄ?rendiÄ?im ise çok uzun hikaye

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 25, 2007 1:15 am Reply with quoteBack to top

Evet bugün de bir arkadaÅ?ı Frp'ye kattım.Ã?ocuÄ?a her Å?ey serbest dedim.Direk ilgi duydu Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    slickblade
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 25, 2007 3:02 am Reply with quoteBack to top

FRPyi epeyce kiÅ?iye öÄ?rettim, 9-10 kiÅ?iye oynatabildim ancak.
    FRP virüsünü bulaÅ?tıracaÄ?ımız 'kurban'ı seçmek çok önemli, vakti boÅ?a harcamamak lazım Evil or Very Mad . Ben kurbanlarımı yakın arkadaÅ?larımdan seçiyorum genellikle, deli olmadıÄ?ımı bilen insanlardan Smile.
    Ä°nsanlara anlatınca delilikmiÅ? gibi geliyor FRP, o yüzden ilk seferinde hemen hiç kimse oynamak istemiyor.
    Genelde anahtar yüzüklerin efendisi oluyor; hani Å?u Orlando Bloom'un oynadıÄ?ı, çirkin çirkin yaratıklar olan film Razz . Filmi bilmeyenler için çabalamanın vakit kaybı olduÄ?unu söylememe gerek yok sanırım Very Happy.
    Sonra ayaküstü kuralsızca oynatmaya çalıÅ?ıyorum, ama sonuç hüsran olabiliyor Sad ;
    "bak Å?imdi, bir ormandasın, pis bir koku var... Napıyorsun?"
    "Dinliyorum, anlatmaya devam et"
    "Hayır yani karakterin napıyor?"
    "Ne karakteri yaw..."
    EÄ?er sonuç böyleyse bir süre FRPden bahsetmemek lazım kurbana...
    Kurban kitap okumayı seviyorsa fantastik kitaplar vermek iyi bir yöntem olabilir baÅ?langıç için. Ä°nterneti varsa frp siteleri verilebilir, güveniliyorsa PHB ödünç verilebilir :plotting: .
    Ama benim en etkili bulduÄ?um yöntem onlara FRP anılarımı anlatmak. Sanki gerçekten yaÅ?amıÅ? gibi anlatırsanız daha çok etkileneceklerdir. Bu yöntem de teperse arada bir oyunlara davet etmek dıÅ?ında FRPden bahsetmeyi keserim.
    Kapan kapar, kapamayan FRPsiz kalır Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Kathranis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 27, 2007 8:18 am Reply with quoteBack to top

Bence kitap okuyarak baslanilir frp ye . Hic deilse bn oyle basladim DragonLance serisini ve Forgotten Realms i basladigim zamn hadim etmistim Smile Sonra boardgames e basladim ama biraktim sayilir masaustu oyunlarini cunku oynayacak kimse olmayinca tekbasina ne yapacaksin (: Bence en onemli etkenlerden biri oyunlar .
    Back to top View user's profileSend private message
    RedDawn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 04, 2008 8:22 am Reply with quoteBack to top

Her sey ben orta 2deyken etrafımdaki arkadaÅ?larımın tuhaf bir Å?ekilde deÄ?iÅ?mesiyle baÅ?ladı. Ara ara bunlar arka sıralara gibip haÅ?ır huÅ?ur kitap karıÅ?tırıp zar atıyorlardı... Ben de bunlara bir anlam veremeyip uzaktan izliyordum... Ara ara baÄ?ırıÅ?lar geliyordu... Yanlarına gidip sorduÄ?umda içlerinden bir arkadaÅ? saÄ? olsun, kafasına kapiÅ?onunu geçirip "senin anlayamayacaÄ?ın birÅ?ey" diyerek köÅ?esine çekilmiÅ?ti... Ama diÄ?er arkadaÅ?lar açıklamıÅ?lardı. örÄ?etmiÅ?lerdi... Gerisi de geldi, kitaplar, players handbook vs...Å?imdi o yıllara bakıyorum da... Ne ukala adamdın sen Raistlin Majere=D
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 04, 2008 4:59 pm Reply with quoteBack to top

valla ben büyük kuzenimin Baldur's Gate oyunuyla baÅ?ladım frp'ye, 6-7-8'de de arkadaÅ?larımın çoÄ?u frp oynuyordu zaten bu da pekiÅ?tirdi bide üstüne ben UnutulmuÅ? Diyarların kitaplarını okumaya baÅ?layınca iÅ? çıÄ?ırından çıktı.
    mathius
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 13, 2008 3:50 am Reply with quoteBack to top

Ã?nce bir "aklı bir karıÅ? havada" tiplerden alınır,
    Ne oynadıÄ?ına bakılır,
    sonra oynadıÄ?ı oyun tipine göre,
    wow güzeldir, w3 güzeldir, nwn güzeldir veya diablo güzeldir denir,
    Ve akabinde bu oyun oynatılır,
    Dolayısıyla insan etkilenir,
    Sonra oyunu biz de oynar ve hikayesini bu arkadaÅ?a anlatır,
    Olayın asıl hikayesinde bittiÄ?ini gösteririz,
    Sonra buna kendisinin de bu oyunlardaki karakterler kadar güçlü olabilecÄ?ini göstermek içni frp oynarız,
    Uygun bulduÄ?umuz anda kaçarız çünkü bu tür kiÅ?iler ölmeyi kaldıramaz,
    Güçsüz düÅ?meyi kaldıramaz,hep en güçlüsü kendisi olmalıdır diÄ?er karakterler önemli deÄ?ildir,
    Bu yüzden frp dünyasına mümkünse birileri sokulmaya çalıÅ?ılmaz...
    Uygun görülürse zaten o böyle Å?eyleri araÅ?tırır...
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 15, 2009 4:41 am Reply with quoteBack to top

Edmond wrote:
    Evet bugün de bir arkadaÅ?ı Frp'ye kattım.Ã?ocuÄ?a her Å?ey serbest dedim.Direk ilgi duydu Very Happy

OÄ?lum Å?imdi oylesine bakarken takıldım buraya bu benim galiba demi samet ben sen hüso oynamıÅ?tık tavla zarlarıyla ejderhalara tek atıyorduk felan Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum