arkadaslar bu t-shirt meselesini okudum , aslında fena fikir deÄ?il , her il için 1 kiÅ?i öncü olur , aynı ilden diÄ?erleriyle anlaÅ?ıp topluca alabilirler. tabi sadece ben urasmak istemiyorum bu tür meselelerle , siteyide buldum sadece arkadaslardan ilgi ve cevap bekliyorum ,,,
tekrar söylüyorum köyün delisi gibi durmadan tek basına konusan konu açan olmak istemiyorum arkadaslar , biraz ilgi ve destek.
Posted:
Wed Jul 15, 2009 3:34 am
Ooo taze üye gelmiÅ? Ä°lgi istenirde verilmez mi hele de böyle bir konuya Sen iste yeter ki ama benden sana bir tavsiye biz frpworld.com sakinleri olarak istemeyi çok iyi biliriz
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Cumartesi ya da pazar günü Ankarada olan TiÅ?örtü alıp Eflaya teslim edebilecek arkadaÅ?lara iki frpworld tiÅ?örtümü teslim edebilirim. Å?u anda Ã?orumdayım.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum