Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 19, 2009 2:08 pm |
|
Demogorgon
Behir
Couatl
Iron Dragon
|
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Jul 20, 2009 12:33 am |
|
Behir ve Demogorgon çok kliÅ?e olmuÅ?, açıkçası artık Demogorgon'a güzel bir yorum getirmelerini isterdim, bu çizimle berbat gözüküyor. Couatl gerçekten muazzam olmuÅ?, çok beÄ?endim. Umarım diÄ?er çalıÅ?malar da böyle olur. Iron Dragon da gördüÄ?üm en iron olmayan dragon ne yazık ki |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 20, 2009 2:46 am |
|
Biz bi monsters manuel de kaliteyi anlamak için ilk Nimph e bakardık EÄ?er o olmuÅ?sa diÄ?erlerine geçerdik |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 20, 2009 2:55 am |
|
yeminer wrote: |
Biz bi monsters manuel de kaliteyi anlamak için ilk Nimph e bakardık EÄ?er o olmuÅ?sa diÄ?erlerine geçerdik |
|
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 20, 2009 9:22 am |
|
Dooru. Ama Dryad, elemental kin ve fey'leri de unutmamak gerek. (Ahh 2E ahh ) |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 20, 2009 5:29 pm |
|
Evet evet eski kurtlar sizi gidi |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Jul 21, 2009 4:35 am |
|
Darkgnome wrote: |
Dooru. Ama Dryad, elemental kin ve fey'leri de unutmamak gerek. (Ahh 2E ahh ) |
Bir de invisible Stalker vardı. Onun resmi harikaydı 2nd edition kitabnda. Darkgnome göstermiÅ?ti bana |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 21, 2009 5:05 am |
|
Peeeh! Bizim zamanımızda bütün kadın savaÅ?çılar makyajlı, üstüne baÅ?ına dikkat eden kiÅ?ilerdi. Å?imdi öyle mi?
Demigorgon'ların eli yüzü düzgün olurdu. "Ejderha" dedin mi, neler yapabildiÄ?ine bakmazdık bile çünkü sadece varlıÄ?ı bile ölümüze yeterdi. Lich gibi tabirleri aÄ?zımıza almamaya çalıÅ?ır, resimlerdeki gibi yaratıkları ancak planescape alemine yakıÅ?tırır, bururn kıvırırdık.
Å?imdi yeni yetmeler, 4E yaratıklarını sanki güzelmiÅ? gibi böyle forumlara koyuyorlar. ( ) Ahhhh ah! Neyse ben takma diÅ?lerimi çıkartayın, gargaramı yapayım, ilaçlarımı alayım da yatayım... |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Jul 21, 2009 4:57 pm |
|
Aman gnome seni uyandırmayalım, bi daha yatamazsın tekrar, ne de olsa yaÅ?Å?lı adamsın |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 21, 2009 5:00 pm |
|
Demogorgon çok süper olmuÅ?, Baldur's Gate 2'de Watcher's Keep'te karÅ?ılaÅ?tıÄ?ımızın aynısı |
|
|
Back to top |
|
|
|
|