Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Pionic SavaÃ…? .. (PSIONICLER) ........... OYUN
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Pionic SavaÃ…? .. (PSIONICLER) ........... OYUN View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 29, 2009 10:18 pm Reply with quoteBack to top

.

Psionicler

Acilen çaÄ?rıldıÄ?ınız Psionic KardeÅ?lik Ã?rgütü toplantısı ateÅ?li tartıÅ?malara sahne olmaktadır. Bazı üyeler Akabat Kalesini basıp bütün tutuklu psionicleri kurtarmaları gerektiÄ?ini söylerken, bazıları da bunun bile bile intihar olacaÄ?ını, her ne kadar özel yeteneklere sahip olsalar da 300-500 askerle, üstelik baÅ?larında yetenekli subaylar da bulunuyorsa, baÅ? etmenin imkansız olacaÄ?ını söylüyorlardı.

“PEKÄ° SONRA NE OLACAK!!!” diye baÄ?ırdı Azur.

Image

KardeÃ…?lik örgütünün seçimle gelmiÃ…? baÃ…?kanıydı. Beyin gücü en yüksek 10 kadar psionic’in arasından seçilirdi baÃ…?kan. Bu yüksek zihin sahibi üst kademe üyeler, aynı zamanda Psionic KardeÃ…?lik Ã?rgütünün daÄ?lardaki bir maÄ?arada olduÄ?u düÅ?ünülen, “Kaynak” adı verilen gizli ana merkezini bilen ve orayı ziyaret edebilen sayılı kiÃ…?ilerdi. Tahmin edilebileceÄ?i gibi kimse kolay kolay bu üyelerin zihnine giremezdi.

“Peki sonra ne olacak!” diye baÄ?ırdı tekrar. Odadaki bütün üyeler susmuÃ…?tu. “Hadi diyelim ki kaleyi bastık, hadi diyelim ki bütün askerlerin icabına baktık ve kardeÃ…?lerimizi hapisten kurtardık!.. Sonra ne olacak peki? Koskoca ülkeyle, yaÃ…?adıÄ?ımız ülkeyle savaÃ…?a mı tutuÃ…?acaÄ?ız?.. Böyle bir Ã…?ey olursa, birkaç hırsız yüzünden yaÃ…?adıÄ?ımız bu ayrımcı zulüm, bir katliama dönüÅ?ür ve bu topraklardaki son psionic öldürülmeden durmazlar!”

Herkes suspus olmuÃ…? baÃ…?kanın sözlerini tartıyordu. Derken yine mırıltılar baÃ…?ladıÄ?ında Azur toplantıya yarım saat ara verir. Sizleri tek tek çaÄ?ırarak ayrı bir odaya götürür. Ciddi bir tavırla konuÃ…?ur: “Görüyorsunuz; sonumuzu getirecek bir savaÃ…?ın baÃ…?laması an meselesi. Elimden geleni yapıp kardeÃ…?lerimizin isyanını geciktirsem bile bu sonsuza kadar sürmeyecek. Hapiste iÃ…?kence görenlerin hâli de ayrı bir acı bizim için. Sizden bir isteÄ?im var: Ã…?u sözkonusu hırsızı, -psionic olsun olmasın- yakalayıp, çalınan eÃ…?yayı da geri getirmeniz; böylece elimizde kozumuz olur ve Kral ile anlaÃ…?arak, psioniclere yapılan zulüme bir son verebiliriz. Ne dersiniz bu görevi kabul eder misiniz?” diye sorar.

.
    Back to top View user's profileSend private message
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 29, 2009 10:35 pm Reply with quoteBack to top

Xan toplantıda konuÅ?ulanları dikkatle dinlemiÅ?ti. Bir çok kiÅ?inin hararetle saldırıyı savunması onu ziyadesiyle Å?aÅ?ırtmıÅ?tı.

Azur'un çaÄ?rısına Yolverin ile birlikte gitmiÅ?lerdi. Bir süredir Yolverin bu Telepatın yanından ayrılmıyordu. Bir çokları Xan'ın Yolverin'i güçleriyle cezbedip kendine baÄ?ladıÄ?ından Å?üpheleniyordu.

"Bizim için böyle bir görevde bulunmak onurdur. Bütün saygımla sayın Azur kafamı kurcalayan bir Å?ey var. Bu olay her ne kadar çalınan eÅ?yalara paha biçilemese de hırsızlıktan öte bir Å?ey gibi geliyor bana. Olayın sonuçlarına bakınca belki de siyoniklerin ülkeden tamamen temizlenmesiyle sonuçlanabilir. Bizden bu kadar nefret eden kim olabilir bi fikriniz var mı?"

"Aklıma ikinci gelen korkunç düÅ?ünce ise bunu içimizden birinin yapmıÅ? olması, belki de sizin ılımlı politikalarınızı beÄ?enmeyen bir Å?ahin."
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 30, 2009 6:06 am Reply with quoteBack to top

.

Azur:
    Azur Xan'a anlamlı bir Å?ekilde baÅ?ını sallar. "Ã?ok güzel tespitlerin var Xan. Bu olaylar korkunç bir komplo da olabilir. BaÅ?ta kralın 1.Yardımcısı Theodor gibi psioniclerden nefret eden -özellikle okullu büyücüler olmak üzere- bir sürü kiÅ?i var. Bu nefret sadece farklı oluÅ?umuzdan, doÄ?al yeteneklerimizin kıskanılmasından kaynaklanıyor. Ä°nsanoÄ?lu neden kendisinden farklı olanlardan bu kadar nefret edebiliyor anlamak mümkün deÄ?il! Ã?te yandan gerçekten hırsızlar psionic de olabilir ama tabii ki bu bütün psioniklerin tutuklanmaları deliliÄ?ini haklı gösteremez... Her neyse, her durumda hırsızları bulursak aradıÄ?ımız cevaplara da ulaÅ?ırız."

Hepinizin gözlerine bakar tek tek. Bu görevi kabul edeceÄ?inizden emin gibidir sanki. "BaÃ…?langıç olarak 'Kahin'e gitmelisiniz! Kahin her Ã…?eyi görebilir! GeleceÄ?i, geçmiÃ…?i, kiÃ…?ilerin ve eÃ…?yaların yerlerini en iyi görendir o! Bazılarınız Kahin’i duymuÃ…?tur, bazılarınız da efsaneden ibaret olduÄ?unu zannediyorsunuzdur ama Kahin yaÃ…?ıyor. 10 seneden beri onunla görüÅ?medim, yüksek üyeler arasında olduÄ?u halde yıllardır ‘Kaynak’a da hiç gelmedi ama yaÃ…?am enerjisinin emarelerini zaman zaman sezebiliyoruz; pek uzakta deÄ?il. Bazıları onun delirdiÄ?ini düÅ?ünüyor; ama hepimiz biraz deli deÄ?il miyiz doÄ?amız gereÄ?i! Size bu haritada Kahin’in yaÃ…?adıÄ?ını sandıÄ?ım yeri iÃ…?aretledim; tam yerini tespit edemedim ama kırmızı ile çizdiÄ?im dairenin içinde bir yerlerde olmalı. Gidin ve onu bulun; size yardım edecektir muhakkak!” der Azur. “Bana sormak istediÄ?iniz baÃ…?ka bir Ã…?ey var mı?” diye ekler.

Size yörenin bir haritasını verdi; kırmızı daire Kahin’in yerini gösteriyor. Yoldan yeterince ilerledikten sonra ormana girmeniz gerekiyor. Yol yürüyerek 12-16 saat kadar sürer, atla giderseniz yarı zamanda, hatta daha da kısa sürebilir. Ancak ormana girince süratiniz biraz düÅ?ecek. Hava Ã…?artları güzel; iklim yumuÃ…?ak.

Image

.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 30, 2009 6:21 am Reply with quoteBack to top

"Nasıl biri acaba kahin? Bana çocukken anlattıkları gibi ak sakalları dizlerine kadar uzanmıÅ? bir derviÅ? görünümünde mi? Ayrıca o kadar kudretli biri bulunmak istemezse onu nasıl bulabiliriz?"

"Maceraya çıkmayalı o kadar uzun zaman oldu ki çantamı bile hazırlamayı unutmuÅ?um. Yarım saat sonra buluÅ?alım, birer at alıp yola çıkarız hemen."

Spoiler:
    Yolverin ve Xan'a standart adventurer çantası ve at alıyorum.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 30, 2009 6:35 am Reply with quoteBack to top

devrimk wrote:
    "Nasıl biri acaba kahin? Bana çocukken anlattıkları gibi ak sakalları dizlerine kadar uzanmıÅ? bir derviÅ? görünümünde mi? Ayrıca o kadar kudretli biri bulunmak istemezse onu nasıl bulabiliriz?"

Azur güler. "Hayır Kahin bir diÅ?idir. Ã?ok yaÅ?lı olmasına raÄ?men fiziksel görüntüsünün o kadar yaÅ?lı olacaÄ?ını zannetmiyorum; bildim bileli aynı kaldı. Bulunmak istemezse bulunmaz ama siz ona yaklaÅ?tıÄ?ınızda, o neden geldiÄ?inizi anlayacaktır. Ve tahmin ediyorum ki, -aslında yüzde yüz emin deÄ?ilim ama- inanıyorum ki size yardım edecek; psionic kardeÅ?lik örgütünün bir yüksek üyesi olduÄ?unu unutmadıysa yardım etmeli!"

.
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 30, 2009 6:44 am Reply with quoteBack to top

Quote:
    Bana sormak istediÄ?iniz baÅ?ka bir Å?ey var mı?

James sesinde biraz kızgınlık ile konuÅ?maya baÅ?ladı.

Suçlunun bir psiÅ?ik oluÄ?unu nereden anlamıÅ?lar? Sanki bir psicrystal bulmuÅ?lar gibi duydum. DoÄ?ru ise elimizde iki farklı yöne giden bilgi var.

Sesi biraz daha sakinleÃ…?miÃ…?ti Ã…?imdi.

Ya o bir psiÅ?iÄ?in psycristal'i deÄ?il ki bu bizi doÄ?rudan masum çıkartır, ya da psiÅ?iÄ?in psycrstal'i ve bu durumda sahibinin kiÅ?iliÄ?inin basit bir kopyası olmalı. Sözde psycristal'i elde eder isek araÅ?tırmalarımız da daha kolaylaÅ?acaktır.

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 30, 2009 4:45 pm Reply with quoteBack to top

Xan Azur'un cevabını dinledikten sonra yola çıkmak için hazırlandı. Gitmek için buluÅ?tuklarında elinde büyük bir kılıçla geldi.
    "Yolverin psiÅ?ik güçlerinle savaÅ?mayı sevdiÄ?ini biliyorum ama en azından yolda birileriyle karÅ?ılaÅ?ırsak sıradan bir savaÅ?çı gibi gözükmen iyi olur."

"Ä°Å?ler ciddiye binerse bu kılıçla etkisiz kalırım ama." diye homurdandı adam. Kılıcın kemerini omzunun üzerinden çaprazlama geçirip kılıcını sırtına yerleÅ?tirdi.

"ArkadaÅ?lar psionik avına çıkmıÅ? bir sürü manyakla karÅ?ılaÅ?abiliriz, bunlarla savaÅ?mak yerine basitçe kandırmamız daha iyi olur. KonuÅ?mayı bana bırakın büyük ihtimal kazasız belasız halledebilirim. James senden ricam Psikristalini görülmeyecek bir Å?ekilde kullanman. Soran olursa biz de psionik hırsızları arayan bir grubuz. Ayrıca size yardımcı olacak ufak bir numaram da var."
    Herbirine ayrı ayrı konsentre oldu.
    Spoiler:

Yolverin, James (Darkgnome), Tendrin (Mark) Conceal Thoughts yaptım toplam 3pp (+10 bluff check)
    Xan: 109 pp (123-14)
    Yolverin: 77pp (96-19)

Last edited by devrimk on Thu Jul 30, 2009 9:21 pm; edited 1 time in total
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 30, 2009 8:32 pm Reply with quoteBack to top

Darkgnome wrote:
    James sesinde biraz kızgınlık ile konuÅ?maya baÅ?ladı.
    Suçlunun bir psiÅ?ik oluÄ?unu nereden anlamıÅ?lar? Sanki bir psicrystal bulmuÅ?lar gibi duydum. DoÄ?ru ise elimizde iki farklı yöne giden bilgi var.
    Sesi biraz daha sakinleÃ…?miÃ…?ti Ã…?imdi.
    Ya o bir psiÅ?iÄ?in psycristal'i deÄ?il ki bu bizi doÄ?rudan masum çıkartır, ya da psiÅ?iÄ?in psycrstal'i ve bu durumda sahibinin kiÅ?iliÄ?inin basit bir kopyası olmalı. Sözde psycristal'i elde eder isek araÅ?tırmalarımız da daha kolaylaÅ?acaktır.

Azur:
    Azur kaÅ?larını kaldırır, tereddütlü bir yüz ifadesiyle, "psicrystal buldukları duyumunu nerden aldın? Kralın yardımcılarının bir taÅ? bulduÄ?una dair bazı dedikodular var evet, ama bu doÄ?ru da olsa saraya gidip taÅ? mı arayacaÄ?ız? Hem o taÅ? psicrystal olamaz, hiçbir psionic psicrystal'ini geride bırakmaz, bunu o Theodor olacak alçak bile bilir; o taÅ? olsa olsa basit bir güç taÅ?ıdır."

http://www.d20srd.org/srd/psionic/items/powerStones.htm

.
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 1:19 am Reply with quoteBack to top

.

Tam bu sırada odanın tepesindeki havalandırma kanallarından minyon tipli bir kız kendini içeriye sarkıtarak yanınıza atlar. (hiçbiriniz farketmedi orada saklandıÄ?ını)

Image

Daha kız inerken ona dönen Azur kızgınlıkla, “Leia, yine neler karıÅ?tırıyorsun! Ã?zel bir toplantıya gizlice girmek de ne demek!” diye baÄ?ırır.

Kızın kısa kızıl saçı, egzotik dövmeleri ve isyankar bakıÅ?ları vardı. Hüzünlü gibi duran yüzünde, ancak dikkatli bir gözün farkedebileceÄ?i gibi dudaklarının kenarı muzip bir Å?ekilde yukarı kıvrılmıÅ?tı. Å?ımarıktı.

Leia:
    “Baba izin verin bu görevde ben de yer alayım!”

(Azur’un bir kızı olduÄ?unu daha önce hiç duymamıÅ?tınız)

Azur:
    “Olmaz! Senin Ã…?ımarıklıklarınla uÄ?raÃ…?acak vaktimiz yok. Bu görev senin yeteneklerini aÃ…?ar. Ben sana gizlice Ã…?ehir dıÅ?ına çıkıp, sıÄ?ınaÄ?ımızda beklemeni söylememiÃ…? miydim!”

Leia:
    “Baba Ã…?u bahsettiÄ?iniz taÃ…?ı saraydan kolaylıkla alabilirim, izin ver...”

Azur:
    “Neee!! Delinin zoruna bak! Adını hırsıza mı çıkaracaksın! Bu düzenbaz özentilerinden bıktım artık; ben senin babanım ve söylediÄ?imi yapacaksın! Derhal git Ã…?imdi!”

Genç kız bozulmuÃ…? bir halde koÃ…?arak odadan çıkar. Sanki gözleri yaÃ…?armıÅ? gibiydi. Azur size dönerek, “bu tatsız ailevi duruma Ã…?ahit olduÄ?unuz için üzgünüm. Zamane gençlerine söz geçirmek mümkün deÄ?il! Görevinizde baÃ…?arılar diliyorum arkadaÃ…?lar, Ã…?imdi toplantıya geri dönmek zorundayım” diyerek odadan çıkar.

.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 2:32 am Reply with quoteBack to top

Xan Leia'nın arkasından yetiÅ?meye çalıÅ?ır. (YetiÅ?emezse gizlenme ihtimaline karÅ?ı Read Thoughts gücüyle öfke ve kızgınlık duyan birini aramaya çalıÅ?acak.) http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/readThoughts.htm
    "Hanımım bir saniye bekleyin lütfen. Cesur planınız gerçekten hoÅ?uma gitti aslında biz konuyla ilgili baÅ?ka bir göreve çıkmak üzereyiz. Belki sonrasında sizin isteÄ?inizle bizim görevimiz çakıÅ?ır aramıza katılmaya ne dersiniz?"

Empaty gücü sayesinde kızın istediÄ?ini algılayabilecek ve manipüle edebileceÄ?ini düÅ?ünüyordu.
    http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/empathy.htm
    Diplomacy: 17
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 2:54 am Reply with quoteBack to top

.
    Xan;
    Leia'nın peÅ?inden gittiÄ?inde yeraltı koridorlarında az bir zamanda ona yetiÅ?tin. KızcaÄ?ız herhalde biraz aÄ?lamıÅ?, yavaÅ? yavaÅ? yürüyordu.

Xan Diplomasi(4):23 baÅ?arılı

YaptıÄ?ın teklife çok Å?aÅ?ırmıÅ? gibidir ama sevinçten gülümsemektedir aynı zamanda. "Nasıl yani babama karÅ?ı mı geleceksiniz; demin söylediklerini duymadınız mı?" diye sorar

.
    devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 3:02 am Reply with quoteBack to top

"Babanızın haklı olduÄ?u bir çok nokta var. Ã?te yandan babaların her zaman bilhassa kız çocuklarının üzerine fazlaca düÅ?tüÄ?ü bilinir."
    Gülümsedi.
    "Sizin yetenekleriniz topluluÄ?umuzdaki hiç kimsede yok. Bunu kullanmamak gerçekten yazık olur. Sonuç olarak olay sonuçlandıÄ?ı zaman suçu üstüme almaya hazırım çünkü sizinle beraber baÅ?arıya ulaÅ?acaÄ?ımızı biliyorum. 2-3 saat sonra buluÅ?mak üzere sözleÅ?tik sizde bize hemen ayrıldıktan sonra gizlice katılırsanız hiç bir sorun çıkmaz."
    Eliyle kızın yanaÄ?ındaki göz yaÅ?ını sildi.
    "Unutmayın hayatta hiç bir Å?ey sizi üzmeye deÄ?mez."
    UzaklaÅ?ırken ekledi.
    "Atınızı almayı unutmayın zamana karÅ?ı yarıÅ?ıyoruz."

Last edited by devrimk on Fri Jul 31, 2009 7:14 am; edited 1 time in total
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 6:18 am Reply with quoteBack to top

Nereye gitti Ã…?imdi bu?

devrimk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 7:09 am Reply with quoteBack to top

Darkgnome wrote:
    Nereye gitti Ã…?imdi bu?

Zihninde tanıdıÄ?ı bir ses yankılandı aynı anda.
    "Biraz bilgi toplamaya çalıÅ?ıyorum tahminimden uzun sürebilir. Becerebilirsem yanımıza destek kuvvette alacaÄ?ım."

Mindlink http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/mindlink.htm

Spoiler:
    Xan: 108 pp (123-15)
    Yolverin: 77pp (96-19)
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 31, 2009 9:04 pm Reply with quoteBack to top

Kafasında yankılanan sesi pek tanıyamasa da kim olduÄ?unu sanki bir Å?ekilde biliyordu. Az önce giden Xan, kimseye bir Å?ey söylemediÄ?ine göre bir Å?eyler karıÅ?tırıyor olsa gerekti.

E o zaman ne bekliyoruz. Biz Xan ile yolculuk öncesi buluÅ?uruz. SöyleyeceÄ?iniz bir Å?ey var ise ileitrim ben...Zaten hazırlıklarımız da biraz zaman alacak. O zamana kadar nerede olacaÄ?ımızı da biliyorsunuz.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum