Posted:
Wed Aug 05, 2009 12:39 am
ArkadaÅ?lar ben iÅ?inizi zora sokmayayım hiç siz buluÅ?un isterseniz perÅ?embe çarÅ?amba falan. Bir dahakine önceden ayarlayabilirsek kesin gelirim ama
Alenthas'cım oyun benim olsa gel oyna valla ama, arkadaÅ?ların oyuna giricem ve 6 oyuncu var
Posted:
Wed Aug 05, 2009 4:43 pm
Yau salı çarÅ?amba derken ne zamandan bahsediyorsunuz bir tarih belirtseniz? Ayrıca fikri ortaya atan Bogus ama kendisinden sonra ses çıkmamıÅ?... Bir de siz biz olmasın, hep beraber olmaya çalıÅ?alım, belirlenen gün herkese uysun. Gün konuÅ?maya baÅ?lamamız süper bir geliÅ?me, bunu deÄ?erlendirelim.
Bu arada aÄ?ustosun son haftası olmayacaÄ?ım Ä°stanbul'da, ondan önce toparlanıp buluÅ?abilirsek iyi olurdu..
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Tue Aug 18, 2009 8:10 am
AÄ?ustos yavaÅ? yavaÅ? biterken siz sevgili Frpworld sakinlerine yeni öneri sunuyorum: AÄ?ustos ayının yarısını geçtiÄ?imizi ve cuma günü ramazan ayının baÅ?ladıÄ?ını düÅ?ünürsek, sanıyorum ki Ä°stanbul buluÅ?masından daha 1 ay, hatta o 1 ay geçtikten sonra da yaza kadar buluÅ?ma lafı çıkmayacak kimsenin aÄ?zından.Buna dayanarak beraber olmak adına son bir umut kapısı açayım dedim.Nacizane fikrim Å?öyle ki: Frpworld Ä°stanbul Sakinleri olarak bir iftar yemeÄ?i organize edelim.Yer yine Taksim olabilir.Maksat birliktelik olduÄ?undan yemekli olmasının da bir öneminin olacaÄ?ını sanmıyorum.Ä°yi bir organizeyle beraber rezervasyon yaptırttıktan sonra iÅ?lem tamamlanır.Ha Taksim tuzludur derseniz yine merkezi bir yerlere gidebiliriz yahut ara sokaklarda daha uygun fiyatlı yerlere bakarız.Ã?neri benden karar sizden ?
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
Last edited by Darktimes on Tue Aug 18, 2009 8:34 am; edited 1 time in total
Posted:
Tue Aug 18, 2009 11:26 pm
Bir-iki sene önce de bir ramazan günü buluÅ?ma olmuÅ?tu. Kimse oruç deÄ?ildi o yüzden gittik bir dürümcüde yedik Baya ucuz bir yerdi sanırsam.
Posted:
Wed Aug 19, 2009 12:13 am
AlenthasLeasess wrote:
Bir-iki sene önce de bir ramazan günü buluÅ?ma olmuÅ?tu. Kimse oruç deÄ?ildi o yüzden gittik bir dürümcüde yedik Baya ucuz bir yerdi sanırsam.
Sorun deÄ?il ya maksat birliktelik olsun Dürüm ya da lahmacun farketmez
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum