Author |
Message |
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 29, 2008 10:05 pm |
|
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=612
HoÅ? bir çizgiroman. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 29, 2008 10:17 pm |
|
Nasıl çalıÅ?ıyor bu? Ben beceremedim çizgi romanı açmayı, gözümden kaçan bir Å?ey var sanırım. |
|
|
Back to top |
|
|
Tersyuz
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 29, 2008 10:28 pm |
|
Bende de açılmıyor? |
_________________ Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12 |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 29, 2008 10:32 pm |
|
Firefox'te resim yeri dahi yok, Ä°nternet Explorer'da ise, boÅ? bir resim kutusu var |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jun 29, 2008 10:56 pm |
|
Valla bende babalar gibi açıldı. O zaman google'da (Yada yahoo'da, nerede isterseniz) "The DM OF THE RÄ°NGS" yazın. Ordan ulaÅ?ın. Ä°lginç yani açılamaması. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Jun 30, 2008 2:56 am |
|
Bende açıldı. Komik bir Å?eye benziyor |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Jun 30, 2008 5:16 am |
|
Bende de açılmadı. |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 05, 2008 10:33 pm |
|
E bu durumda bende açılması ilginç demekki |
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 07, 2009 9:04 am |
|
Beyler Å?imdi açılıyor mu? Yine okumaya baÅ?ladım gecenin köründe kahkahalarla gülmeye baÅ?ladıÄ?ım için uyarılmaz durumunda kaldım. Lord of the ring masa üstünde oynanırsa epik hikayesinden ne kadar uzakalaÅ?ıyor görün.
Her DM epik hikayeler yzar ama o hikayeleri epik oyuncular oynamazsa olacaÄ?ı budur |
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Aug 07, 2009 9:07 am |
|
Ben de açıldı |
|
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 07, 2009 9:10 am |
|
Bu tarzda bir de Darths & Droids var, yanlız D&D'i (Darth & Droids'in demek istiyorum ) yapan adamlar The Dm of the Rings'le aralarındaki farkın, TDmotR Dm'inin demir yumrukla oyuncuları yönetirken, D&D Dm'inin oyuncuların güçlerini kafalarına göre kullanmasına izin vermesi olduÄ?unu söylüyorlar. TDmotR'un sıkı takipçisi deÄ?ilim, iki bölüm okuyup bıraktım ama görünüÅ?e göre ikisi de çok eÄ?lenceli
Dipnot: Bende de açıldı! |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 07, 2009 9:22 am |
|
BaÄ?lantısını da alabilir miyiz peki? |
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 07, 2009 11:13 am |
|
Aman, ne üÅ?engeçsiniz be, bir Google'a Darths and Droids yazamıyor musunuz? (Å?ekil 1.A; Diyene bak çay demle tipi)
Ee... Durun bir bakayım adrese... http://www.darthsanddroids.net olması lazım, ya da beni kandırdılar.
Ya keÅ?ke 'Yok size baÄ?lantı maÄ?lantı, oturun, sıfır!' deseydim. Geçti artık, elden ne gelir! |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 08, 2009 12:20 am |
|
Lem küçük yazmıÅ?ın ama gözümden kaçmadı. Bi dahakine adres paylaÅ?ırsam kapa gözlerini görme! PaylaÅ?mıyorum seninle.
TeÅ?ekkürler. |
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
|
|