sourceforge.net'te dolaÅ?ırken bu programı buldum. Tam olarak anlayamadım ama anladıÄ?ım kadarıyla size anlatmak istiyorum
Bu programm sayesinde sevgili dm'miz oyun kuruyor ve bizde yine bu program aracılıÄ?ıyla oyuna baÄ?lanıyoruz. Bir nevi msn konferansı gibi. Programın tam olarak nasıl kullanılacaÄ?ını anlamadım. Bütün gece uyumadıÄ?ım için kafamı toplayamıyorum. Bu nedenle tam olarak inceleyemedim.AkÅ?am programı detaylı inceleme fırsatım olacaktır ama sizlerle paylaÅ?mak için akÅ?amı bekleyemedim.
Programın linkini de veriyorum. Siz de indirin inceleyin.
https://sourceforge.net/projects/tintin/
EÄ?er programı kullanmayı becerebilirsek çok güzel olur. Haftada bir gün hepimize uygun bir zaman ayarlarız ve rol yaparız
_________________ Neden insanlar bu kadar acımasız ? Neden dostum düÃ…?manımdan farksız ? Neden kaybedilince deÄ?erler anlaÃ…?ılır ? Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum