Posted:
Mon Jun 08, 2009 9:02 pm
"Moradin'in pis kokan koltuk altı adına!" dedi Halfling.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Ne kadar fantastik bilemiyorum ama hoÅ?uma giden bir söz:
EÄ?er gönüller gerçekten aydınlıksa,güneÅ? ıÅ?ıÄ?ına gerek kalmaz.Bütün dünyanın bizden esirgediÄ?i Å?eyi biz kendi kalbimizde buluyoruz..(Goethe-Faust) Hatta sayfa numarası 311 di
Ne kadar fantastik bilemiyorum ama hoÅ?uma giden bir söz:
EÄ?er gönüller gerçekten aydınlıksa,güneÅ? ıÅ?ıÄ?ına gerek kalmaz.Bütün dünyanın bizden esirgediÄ?i Å?eyi biz kendi kalbimizde buluyoruz..(Goethe-Faust) Hatta sayfa numarası 311 di
GüzelmiÅ?.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Söz konusu güç olunca ihanet kuraldır istisna deÄ?il.
- Ravenlof -
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum