Author |
Message |
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 10, 2009 5:55 am |
|
.
Yaa Clicks, vampire de mi "vampiric touch" yapıyorsun be kardeÅ?im! Resmini bilem koydum bunlar vampir diye...
Neyse bahaneyle görmüÅ? oldunuz; Matrix'de deÄ?iÅ?ik programların bazı etkilere karÅ?ı dayanıklılıÄ?ı olabilir; örneÄ?in vampirler vampirik dokunuÅ?a baÄ?ıÅ?ıklıdırlar. (aslında tahmin edersiniz ki vampirler, vampirik dokunuÅ?un uzmanıdırlar)
. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 10, 2009 6:04 am |
|
dwaxer wrote: |
.
Yaa Clicks, vampire de mi "vampiric touch" yapıyorsun be kardeÅ?im! Resmini bilem koydum bunlar vampir diye...
Neyse bahaneyle görmüÅ? oldunuz; Matrix'de deÄ?iÅ?ik programların bazı etkilere karÅ?ı dayanıklılıÄ?ı olabilir; örneÄ?in vampirler vampirik dokunuÅ?a baÄ?ıÅ?ıklıdırlar. (aslında tahmin edersiniz ki vampirler, vampirik dokunuÅ?un uzmanıdırlar)
. |
Yaa o bir kere vampir olduÄ?umu anlamaları içindi. IQ'su düÅ?ük sanırım diÅ?lerimi bile görmedi Neyse öÄ?renmiÅ? olduk. Bu arada vampiric touch yapmamın sebebi armageddon için pp biriktirmekti. |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 10, 2009 7:02 am |
|
CLiCKs wrote: |
Bu arada vampiric touch yapmamın sebebi armageddon için pp biriktirmekti. |
Peki yalnız aklı9nda olsun emdiÄ?in pp miktarı senin max:pp miktarını asla aÅ?amaz.
. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 10, 2009 7:17 am |
|
Biliyorum. Ama hem damage verip hem de pp kaybetmeme maksadıyla yapmıÅ?tım. Neyse patlar inÅ?allah C4 |
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 1:02 am |
|
.
Clicks; sen ne yapıyorsun; sersemlemiÅ? adamlara saldırmaya devam ediyor musun? Yani yazman lazım.
. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 1:12 am |
|
Usta sitedeyim ama arada müsait olamıyorum. Müsait olduÄ?um zamanlar bütün oyunlara zaman ayırabiliyorum. Å?imdi halledicem ben neler yazacaÄ?ımı. |
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
devrimk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 1:27 am |
|
dwaxer wrote: |
.
Clicks; sen ne yapıyorsun; sersemlemiÅ? adamlara saldırmaya devam ediyor musun? Yani yazman lazım.
. |
Ben de Fallout oynatmaktan oyunlara pek yazı yazmayı unutuyorum, gerçi Psioniclerde Darkgnome'un bir tane daha yaratık yaratmasını bekliyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 1:40 am |
|
.
Tamam, zaten acele ettirmek için deÄ?il ama sen de bizi bekleme diye uyardım ne olur ne olmaz. Yani Blonde'un muhabbeti kısa kısa 1-2 saniye süren olaylar olacak mecburen, çünkü combat devam ediyor bir yandan.
. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 12, 2009 9:35 pm |
|
.
Bolt-Clicks; senin mesajını Boostlar: attack:3, damage:5 Toplam:3+5*3 = 18pp olarak editledim. Rakiplerin sersemlemiÅ? durumda olduklarından defans boost yapamıyorlar ve defansları 1 kabul edilir; yani attack 3 boost yapman fazla fazla yetecektir 3 kiÅ?iye vurmak için (aslında 2 boost yapsan yeterdi çünkü zarda 3 tutturman yetiyor defansı 1 olan 3 kiÅ?iye vurmak için) ama tabii her birine vuracaÄ?ın dmg boostlar ayrı ayrı harcanacak. Senin unarmed ustalıÄ?ın ve güç konseptinden gelen +6 dmg ile her birine 7d6+6 filan -yanlıÅ? hesaplamadıysam- dmg vereceksin herhalde.
. |
|
|
Back to top |
|
|
CLiCKs
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 13, 2009 6:27 am |
|
Tamam. Ben sersemde olsalar pp havuzları/10 kadar defansları olduÄ?unu düÅ?ünmüÅ?tüm. EÄ?er 1 olarak alınıyorsa sorun yok. |
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 15, 2009 9:27 pm |
|
.
Mark;
Ne yapmak istediÄ?ini tam olarak yazmamıÅ?sın ya da ben anlayamadım? 9 boostluyorsun ama amacın nedir? Ã?atıya çıkmak için yer yok, sadece bir duvar sadece camdan yapılma ve 20 metre aÅ?aÄ?ıda insanlar dans ediyor, yani diskoteÄ?in içi, ayrıca çıktıÄ?ın merdiven koridordan geri kaçabilirsin ama kapıda 3 fedai seni bekliyor olacaktır. Å?unu söyleyeyim bu karÅ?ındaki 10 kiÅ?iden birkaç tanesi seni tek baÅ?ına bile rahatça yenebilecek güçte; bunu hafifçe hissediyorsun, içinde bir ürperme bir korku duygusu oluÅ?uyor yani. Ama bana eylemini ne yapmak istediÄ?ini açıkça yazman lazım.
. |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 16, 2009 12:32 am |
|
confuse yapıyorum iÅ?te. sonra da kaçmak için camı kırıcam. |
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir. |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 16, 2009 1:33 am |
|
Mark wrote: |
confuse yapıyorum iÅ?te. sonra da kaçmak için camı kırıcam. |
Confuse 10 kiÅ?iye birden yapamazsın; en fazla 6 kiÅ?iye yaptın diyelim.
Ben olsam senin yerinde süper run yapıp camdan aÅ?Å?a topuklardım.
. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|