Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Marlong Tehdidi-Oyun Ekranı
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Marlong Tehdidi-Oyun Ekranı View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 9:27 pm Reply with quoteBack to top

Marlong Tehdidi

Image

Sembia da son 10 yıldır ilk defa festival yapılmıÅ?tı. Herkes heyecanlıydı. Bu festival Marlong un ölümünden tam 10 yıl sonra gerçekleÅ?tiriliyordu. Marlong 10 yıl önce Sembia ve çevresinde büyük yıkımlara neden olmuÅ? bir liderdi. Söylentilere göre hala ölmediÄ?i iddea edilse de savaÅ?ta onun ölümünü görenlerin çokluÄ?u bunu bastırmaya yetiyordu. Bu festival onun ölümünden tam 10 yıl sonra bile yapılsa yine de onun bıraktıÄ?ı acılar hala halkın zihnindeydi. Sembia Marlong yüzünden çok aÄ?ır bir darbe almıÅ? ve halkın yarısından çoÄ?u katledilmiÅ?ti. Geçen on yıl zarfında acılar ne kadar kapatılmaya çalıÅ?ılsada Marlong un zihinlerde bıraktıÄ?ı kötü etki halkı hala korkutuyor ve yasadıgına dair söylentiler halkı tekrar telaÅ?landırıyordu. Felis Sembia nın 16 yıllık lideri ve Marlong un ölümündeki en büyük etkenlerden biriydi. O ve topladıÄ?ı maceracı grup sayesinde Marlong devrilebilmiÅ?ti. Felis in artık tek bir amacı vardı halkının zihninden Marlong u silebilmek. Onlara huzur dolu bir yaÅ?am vaad ları veren birçok konumsa yapmıÅ?dı. Å?imdi de eskiden olduÄ?u gibi bir festival ile bunu pekiÅ?tirmeyi amaçlıyordu. Festival e katılım az olsa da ilerleyen günlerde dıÅ?arıdan gelen misafirler ile eskisi gibi eglenceli cıvıl cıvıl bir festival ortamı oluÅ?turulmuÅ?tu.

Her Å?eyin bu kadar güzel gitmesi Felis in az da olsa huzursuz olmasına neden olmuÅ?tu. Son günlerde yapılan toplantılar ve konseyin ısrarı onu tedirgin etmekteydi. Marlong un tekrar yaÅ?ıyor olduÄ?unu iddea eden konsey üyeleri Felis in yeni bir ekip oluÅ?turması ve Marlong un tekrar aranması konusunda ısrarcı tavrı Felis i daha tedirgin etmiÅ?ti. Felis 8 kiÅ?ilik konseyin 7 sinin bu fikirde olması üzerine ekibi oluÅ?turmaya karar verdi. Bunun için konsey ile yapılan bir toplantıda her üye bildiÄ?i bir maceracının ismini verdi. 7 kiÅ?ilik bir grup oluÅ?turulmuÅ?tu bile. Görev hakkında hiçbir fikirleri olmayan grup üyelerine elçiler gönderilmiÅ?ti. Tüm maceracılar görevi bilmeselerde yüksek miktardaki ödül bazıları için ise halkına olan sorumluluk onları bu göreve itmiÅ?ti. Maceracılar Sembia ya ayrı ayrı gelecek ve burada tanıÅ?acaklardı.

Ve o gün gelmiÅ?ti. Sembia da daglık kesime yakın bir yerdeki sıgınak ta toplanan grup üyeleri ve Felis bir masanın etrafında durmuÅ?lardı. Herkes bir birini süzüyor ve bir yandan Felis in bir Å?eyler söylemesini bekliyordu. Bir müddet sonra Felis boÄ?azındaki hırıltıyı giderdi ve grup üye lerine bakarak;

‘’ Bu görevi kabul etmenize öncelikle çok sevindim. Biliyorsunuz 10 yıl önceki savaÃ…?ta Marlong devrilmiÃ…?ti.’’

Marlong un adı geçince birden herkesin yüzündeki ifade deÄ?iÅ?ti. Bu beklemedikleri bir kelimeydi. Tedirginlik ile dinlemeye devam ettiler..

‘’Konsey son zamanlarda çıkan söylentilere inanmaya basladı. Sizden istediÄ?imiz Ã…?ey Marlong un yıkıma basladıgı yeri yani Aglarond a gitmeniz ve Marlong ile ilgili bir Ã…?eyler bulup bulamadıgınızı bize bildirmeniz. Son günlerde çıkan söylentilerde Aglarond da tuhaf Ã…?eylerin olmaya basladıgı söyleniyor…!’’

Last edited by Aegron Linwelin on Wed Sep 23, 2009 7:29 am; edited 5 times in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 10:55 pm Reply with quoteBack to top

.
    Eldon
    Image

Karakter bilgileri:
    Ä°sim: Eldon
    Irk/Sınıf: Gnome/ Summer Rhymer Bard - Level-11
    Alig/Deity: CG./Corellon
    GörünüÅ?: Boy: 110cm, kilo: 32, YaÅ?: 173
    BildiÄ?i diller: Common, Elven.

...

Eldon:
    Ufak bedeniyle diÄ?erlerinin arasından sıyrılarak öne çıkar. "Merak etmeyin sayın Fellis; bu grup bana emanet! (bluff:+15) Ä°cabında Aglarond'un (history:+12) altını üstüne getiririp neler olup bittiÄ?ini çözeceÄ?iz; Marlong'un adını bile sileriz hafızalardan icabında!"

.
    Back to top View user's profileSend private message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Sep 14, 2009 11:06 pm Reply with quoteBack to top

Ufak gnome un bu hareketi Felis i etkilemiÃ…?ti..

'Sanırım grubunuzun lideri belli.' dedi buruk bi gülümsemeyle.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 12:43 am Reply with quoteBack to top

"Å?ehrinizde, Silvannus'a adanmıÅ? bir sunak göremedim nedense?"

diye sıkılgan bir havayla ekler. KonuÅ?ma konularında pek baÅ?arılı deÄ?ildir. Her ne kadar insana benzese de insan olmadıÄ?ını yüz hatları beli etmektedir.

"Gnom buraya çaÄ?ırılarak kendini belli etmiÅ?tir. Ne isterse o Å?ekilde anabilir kendisini! Sizde onu nasıl isterseniz o Å?ekilde anabilirsiniz elbetteki. Mühim olan Silvanus'u nasıl andıÄ?ınız benim için!"

"Å?u yaÅ?ıyormu belli olmayan adam... Marlong. Sırf bir kuruntu için bize haber vermeniz garip ama insanlarınıza ölüsü bile bu kadar rahatsızlık veriyorsa, benim kalbim de sizi bu korkudan kurtaran kadar rahat etmeyecektir."

Androner
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 3:02 am Reply with quoteBack to top

Büyücü Bernard oturduÄ?u yerde pelerinini hafifçe düzeltti ve dikkatini tekrar topladı.
    KonuÅ?maları takip ederken bir yandan da etraftaki maceracılara bakıyordu. Ã?zellikle kutsal sembol takmıÅ? olanlara...
    Hepsinin bir amacı vardı hepsi bir Å?eyler kurtarmak istiyordu. Anlamsız buldu bu düÅ?ünceleri bir an.

KonuÅ?manın nereye gideceÄ?ini bilse de ayrıntıları merak ediyordu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 3:46 am Reply with quoteBack to top

Piposunu eline aldı. OturduÄ?u yerde yaylanarak konuÅ?tu. " Bu adamın öldüÄ?üne ya da yaÅ?adıÄ?ına dair kanıt var mı? Belirsiz bir Å?eyin peÅ?inden gidemeyiz bayım. Bilgi için mi ödül alıcaz ceset için mi bunu da açıklıÄ?a kavuÅ?turalım. Görevi kabul etmiÅ? olsakta." KapüÅ?onu baÅ?ındaydı. Gözleri gölgede kalmıÅ?tı. Ona bakan sadece aÄ?zındaki ufak tebessümü görebilirdi.

Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 4:35 am Reply with quoteBack to top

Image

"Ben ölüm yaÅ?ıyorum. Farketmez."
    Tatar yayı sırtında duruyordu.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 4:52 am Reply with quoteBack to top

KonuÅ?maları dinlerken neredeyse gözlerimde çakan Å?imÅ?ekler çaktıÄ?ını görebiliyordum, ama biliyordum bunu benden baÅ?ka hiç kimse fark etmezdi. Felis'e bir Å?eyler söylemek istedim, ama fark ettim ki bu sadece konuÅ?muÅ? olmak için konuÅ?mak olurdu. O yüzden aÄ?zımı kapalı tuttum. Ben zamanı geldiÄ?imde görevimi yapardım. Görevim neyi icab ederse...

Uzun bir yolu hiç bir Å?eyden habersiz geldikten sonra, bunları duymak beni etkilemiÅ?ti. Kendimi biraz yorgun hissetmeme raÄ?men hemen yola çıkabileceÄ?imi biliyordum. EÄ?er konu Marlong gibi bir pislikle ve yaÅ?adıÄ?ına dair söylentiler varsa, onu öldürmek ve ya öldüÄ?üne emi olmak için mezarından çıkartıp çıplak ellerimle kafasını bile kopartırdım.

DiÄ?erlerini izlerken rahat etmek için pelerinimi çıkartıp yanımda duran bir sandalyenin üzerine astım, ardından sırtımdaki büyük kılıcımı biraz da sevgiyle sandalyenin arkasına yasladım. Bu kılıç, kötü olanların pislik yapmayacaÄ?ından emin olmam için en yakın arkadÅ?ımdı.

Ellerimi de sandalyenin arkasına yaslayarak diÄ?erlerini incelemeye baÅ?ladım. Gözlerim bir an zırhımın kolundaki Kutsal Tanrı'nın kazınmıÅ? sembolüne bakan, parlak kırmızı cüppeli bir adama takıldı. Hah.

Hah. Bir bu eksikti. Bilek gücü gerekecek bir yerde zayıf bir büyücü. İçlerinden pek öyle keskin zekalılarını görmediÄ?im için onlara güvenmezdim. Büyünün pek bir önemi yoktu ki benim için, bilek bileÄ?e savaÅ?mayı her Å?eye tercih ederdim.

Bu yüzden gözlerimi sakince, ufak adama çevirdim. Ä°yi konuÅ?uyordu. Daha ne söyleyeceÄ?ini merak ettim. Gerçi sanırım söylenen her Å?ey söylenmiÅ?yti, bana kalsa hemen yola çıkar ve Aglarond'a giderdim...

Daha önce söylediÄ?im Å?eyi yapmak için...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 5:24 am Reply with quoteBack to top

Elemdil Silverleaf(Devrimk): SessizliÄ?ini bozbamıÅ?tı ve diÄ?erlerini dinlemey devam etti. Sonra Felis in birÅ?eyler söyleyeceÄ?ini anladı ve ona dogru baktı.
    ..............................................

Felis grup üyelerin dikkatlice dinledi ve onların susmasını bekledi. Sonra görev hakkında bilgi isteyen Shifter a baktı.

'' Parayı onun öldürdükten yada ölü olduÄ?una emin olduktan sonra alacaksınız. Biliyorsunuz Marlong un öldüÄ?üne dair görenler olsada cesedi hiç bulunamadı. Ä°Å?te kuruntu dediÄ?iniz Å?eylerin oluÅ?ma sebebide bu.''

Felis biraz duraksadı sert ifadesinden eser kalmamıÅ?tı bile. Yüzü hafif hüzünlü bir tip aldı ve konusmasına devam etti.

'' Ben halkım için hep en iyisini istedim. Marlong ölmediyse onu öldürmenizi sizden istemek durumundayım. Bu görevin zorluÄ?unun farkındayım ama alacaÄ?ınız para ve halkımın size olan minnetini düÅ?ünün..''

Sonra kendinisi hafifçe toparladı. Küçük Gnome bakarak:

'' Sanırım sen yolu biliyorsun. Ama isterseniz sizin yanınıza sizi bekleyen gemiye kadar eÅ?lik edecek birini verebilirim. Gemiye Tulbegh den bineceksiniz. Sizi karÅ?ıya geçirdikten sonra direk geri dönecek orda sizi beklemeyecek. DönüÅ?ünüz tamamen size kalmıÅ?. Ticaret gemileri ile geri dönebileceÄ?inize eminim.''

Dipnot: Marlong bir minator lider...
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 6:47 am Reply with quoteBack to top

"Ah, bayım! Kusura bakmayın. Sizin halkınızın baÅ?ına ne geldiÄ?i hiç umurumda deÄ?il. Ã?ünkü sizin halkınız, yani insan ırkı benim kabilemi katletti."

Hüzünlü bir gülümsemeye bürünmüÅ?tü dudakları. Ama sonraki saniye hemen deÄ?iÅ?ti ve alaycı bir tebessüme dönüÅ?tü. KonuÅ?maya devam ettikçe daha çok somurtuyordu aÄ?zı. "Ne yazık ki beni ölü sandılar. Aileme ait kan ve bana ait küçük yaralar bunu saÄ?ladı. Tabii zamanında küçüktüm.. Ä°ntikam yemini etmiÅ?tim. Ne kadar insan öldürecektim? On, yirmi, kırk ya da elli? Ne zaman öfkem dinecekti. Hiç bir zaman." bunu söylerken kasılmıÅ?, yere doÄ?ru dik tuttuÄ?u kılıcıyla zemini biraz delmiÅ?ti. Kol kasları kasılmıÅ? damarları ortaya çıkmıÅ?tı. Sonra gevÅ?edi. Gülümsemesi geri geldi.

" Bu yüzden öfkemin hiç bir iÅ?e yaramıyacaÄ?ını anladım. Yararlı bir Å?eyler yapmaya karar verdim. Yani sonuç olarak beni alacaÄ?ım para ilgilendiriyor. Sizden alacaÄ?ım minnet seneler önce deÄ?erini kaybetti.". OturduÄ?u yerde doÄ?ruldu.

"Ama görevi yerine getirmek konusunda garanti veriyorum size. Ya o ölür, ya da ben."

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 7:04 am Reply with quoteBack to top

Felis Shifter ın bu konuÅ?ması karÅ?ısında ırkına edilen bu laflar üzerine biraz hiddetlenmiÅ? gibiydi. Tam oturmakta oldugu sandalyesinden hızlıca kalkıp ellerini masaya sertçe koydu.

'' Halkım hiç bir zaman katledici olmamıÅ?tır. Aksine Sembia barıÅ? yeridir. BaÅ?ınıza gelenlere cidden üzüldüm. Ama bu konuda insanların hepsini içine katarak konuÅ?manız hiç doÄ?ru deÄ?il.''

Bunları hızlı ver sinirli bir ses tonuyla söyleyen Felis nefesini kontrol etmek için biraz duraksadı. Sonra daha sakin bir tavırla Shifter a ;

'' Evet sen sadece alacaÄ?ın paraya bak gerisi seni hiç ilgilendirmez.''

Shifter bu konusmadan etkilenmiÃ…?ti...
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 7:31 am Reply with quoteBack to top

Felis'in aniden hiddetlenmesi ile Harun'un sırt kasları gerildi ve eli onlarca savaÅ?ın kanıyla yıkanmıÅ? gibi gözüken heybetli kılcına gitti. Tehdit deÄ?il sadece bir refleksti bu.

Ã?ocukluk arkadaÅ?ının nefretiniin sebebini biliyordu. Onun çektikleri kendisininkinden daha kötü olmalıydı. Bazen eskisi gibi olsa da içinde bir Å?eylerin deÄ?iÅ?tiÄ?i de kesindi. Aynı kendisinde olduÄ?u gibi.

"Sizin sorunlarınız beni ilgilendirir. Benim sorunlarımda onu ilgilendirir."

diye kükreyerek kapüÅ?onlu arkadaÅ?ını gösterdi ve Lin'e seslendi

"DeÄ?il mi!"

CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 7:56 am Reply with quoteBack to top

"Evet." Biraz durdu. "Bizim sorunlarımız hep ikimizinde sorunuydu." gülümsedi. "Ve öyle devam edecek. Bu kadar hiddetlenmene de gerek yok. Nasolsa katledilmenin gerçekte nasıl bir Å?ey olduÄ?unu bilmiyordur. Kendisinin suratı ailesinin kanıyla ıslanmamıÅ?tır. Halkının hiç bir zaman katledici olmadıÄ?ını söyleyen bu adam insanların da her zaman kötülüÄ?e eÄ?imli olduÄ?unu bilecek kadar bilge deÄ?il mi acaba?" dedi. Bu arada kapüÅ?onunu inidirp ellerini adam gibi masanın üstüne koyarak ona yaklaÅ?tı. SaÄ? gözü tamamen kırmızıydı, sol gözü ise normal. Ä°nsanın içini ürpertiyordu. Sonra gözüyle ilgili konuÅ?tu. "Ailemin kanının orda kuruduÄ?u söyleniyor." dedi. Yüzünde hiç bir ifade yoktu.

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 8:32 am Reply with quoteBack to top

Felis Harun'un Lin ile olan baglantısını tam olarak bilmesede ikisininde aynı ırktan oldugunu anlamaması imkansızdı. Biraz duraksadı bu sözler üzerine. Sonra shifter lara bakarak;

'' Sizden tek isteÄ?im zulüm yapmamıÅ? ve hayatlarında yapmıyacaklarından emin olduÄ?um halkım için laf söylememeniz.''

Nefes konusunda problemi olduÄ?u her halinden anlaÅ?ılıyor ve arada duraksayarak konusuyordu Felis..

'' Halkımı herÅ?eyin üstünde tutarım. Onlara edilmiÅ? laf bana edilmiÅ?tir'' dedi sakin bir ses tonuyla ve devam etti..

'' Halkınıza ve ailenize olanlar için üzüldüm ama benim halkımla aynı ırktanda olsalar benim halkımı onlara katmayın.Tek isteÄ?im bu..''

Gitgide ses tonu azalmıÅ?tı Felis in ve sinirli tavrı artık yoktu..
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 8:49 am Reply with quoteBack to top

"YanlıÅ? anlamayın bay Felis. Nefretim size ya da halkınıza deÄ?il. Kötü doÄ?anlara." dedi. Yerine tekrar oturdu. O da Felis gibi sakin tavrına geçmiÅ?ti. KapüÅ?onunu tekrar kapattı.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum