Merdivenlerden epeyce çıktıktan sonra üst kattaki asma kat olan yere çıkıyorsun. Burası büyük bir salon ve içerde 30 kiÅ?i kadar var. Sol yanın tamamen cam ve yarısı 45 derece eÄ?imli, böylece aÅ?aÄ?ıdaki dans pisti burdan rahatça görünüyor. (aynalı cam) SaÄ? tarafında ise duvar diplerinde rahat minderli koltuklar ve masalar var, çoÄ?u kiÅ?i kadınlı erkekli eÄ?leniyor, bazıları seviÅ?iyorlar (herkeste sanki kafayı bulmuÅ? gibi haller var) Ortada bir iki kiÅ?i dans ediyor. Tam karÅ?ındaki duvarda ise kral gibi yüksek bir koltuÄ?a kurulmuÅ? bir adam ve yanı9ndaki 10 kadar kadınlı erkekli tuhaf bakıÅ?lı kiÅ?iler var ve hepsi de direk sana bakıyorlar.
Liderleri olan seninle konuÃ…?ur: “Gerçekten ilginç!.. Kendine ‘avcı’ diyen o fareler bile buraya tek baÃ…?ına gelecek kadar salak olamaz. Ama sen bizden de deÄ?ilsin; kokunu alabiliyorum; kimsin sen peki ve amacın nedir?”
.
Last edited by dwaxer on Sat Sep 12, 2009 9:26 pm; edited 1 time in total
Posted:
Sun Sep 13, 2009 1:05 am
Quote:
Liderleri olan seninle konuÃ…?ur: “Gerçekten ilginç!.. Kendine ‘avcı’ diyen o fareler bile buraya tek baÃ…?ına gelecek kadar salak olamaz. Ama sen bizden de deÄ?ilsin; kokunu alabiliyorum; kimsin sen peki ve amacın nedir?”
"Avcı deÄ?ilim, o kesin!" Selam veriyorum, ve aramdaki mesafeyi koruyarak birkaç adım öne çıkıyorum.
"Ben Vortex. Amacım izlemek." EÄ?imli ayna camdan aÅ?aÄ?ı kata göz atıp, sakince bakıÅ?larımı adama çevirdim.
Ne kadar bildiÄ?ini öÄ?renmem gerek...
"Å?ehirde 15 gündür bulunuyorum. Zamanda yanıltıcıdır, uyuÅ?turucu gibidir."
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
"Å?ehirde 15 gündür bulunuyorum. Zamanda yanıltıcıdır, uyuÅ?turucu gibidir."
Adam pis bir Å?ekilde gülümseyerek lafını kesiyor. "Bu hoÅ? konuÅ?malarını dinlemek için bol bol vaktimiz olacak ama önce seni bir dönüÅ?türelim de samimiyetimiz artsın. Kızlar! arkadaÅ?ın tadına bakın!" Bunu der demez yanındaki 10 kiÅ?i (kendisi de dahil) bir tür dönüÅ?üm geçirerek vampir görünüÅ?üne bürünür. Senin üzerine geliyorlar; kanını emecekler.
---Bolt; zaten patlamanın etkisiyle baygın duran adamlara girÅ?tiÄ?inde hepsini ölüm döÅ?eÄ?ine getirdin, agız burun daÄ?ılmıÅ? vaziyette hepsinde de. MuÅ?talarla vursaymıÅ?ın üçü de ölecekmiÅ? sanki.
Posted:
Tue Sep 15, 2009 5:33 am
Quote:
---Confuse( H) (zarına:+10) Karakter combatta attack yapmak yerine, yıldırım hızıyla mekanda koÃ…?arak, “bütün” düÅ?manlara, hasar olarak etkisiz ama yönünü Ã…?aÃ…?ırtacak darbeler indirir. Bunun sonucunda düÅ?man programların her biri saçmalayabilir. GM her düÅ?man için 1d6 zar atar; eÄ?er 1d6=6 gelirse düÅ?man kontrolünü kaybetmez ve normal olarak size saldırısını yapar, eÄ?er 1d6=4 ya da 1d6=5 gelirse o turda sersem gibi olup hiçbir eylemde bulunamazlar, eÄ?er 1d6=1, 2 ya da 3 geldiÄ?inde ise düÅ?man program yanlıÅ?lıkla kendi yandaÃ…?ına saldırır ya da ateÃ…? eder (en yakındakine)
9 boostluyorum.
Defence:1 boostluyorum.
Ve Ortadan uzaklaÅ?ıp, camın orda duruyorum. Ellerimde otomatik silahlarım var.
"�lmek ya da ölmemek!" �atıya çıkmak için yer varmı diye bakıyorum...
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum