Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - AlevdiÅ?i'ni Avlarken - Oyun Ekranı
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

AlevdiÃ…?i'ni Avlarken - Oyun Ekranı View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 8:35 am Reply with quoteBack to top

"Seçici görünmek istemem fakat bu zırhlar bize uyacak mı? Uymazsa bir demirciden özel olarak yaptırma Å?ansımız var mı? Ã?ünkü Å?ahsen ben üzerime tam oturmayan bir zırhla ejder avına çıkmayı pek istemem."

"Bu biraz rahatsız olacak..."

Kafasına bir kep geçirdi ve zincirden zırhı üzerine giydi. Sonra zincir zırhın baÅ?lıÄ?ını kafasına geçirdi ve yüzünü neredeyse tamamen kapatan bir miÄ?fer giyindi. Kollarını saÄ?a sola oynatıp üzerine uyup uymadıÄ?ını kontrol etti. "Hımm. Yeterli."

Sonra bacakları için olan zırhları denedi. Ä°lk önce sol bacaÄ?ına giydi. Tek baÅ?ına zırh kuÅ?anmak gerçekten zordu. Ä°lk denediÄ?i uzun gelmiÅ?ti, çiftli oldukları için saÄ? teki için ayrı ayrı denemesine gerek kalmamıÅ?tı. Bir tane daha denedi, bu sefer tam oturmuÅ?tu. Sonra botlarını çıkarttı, giyeceÄ?i botun bileklerini kesmemesi için özel çoraplardan giydi. Ardından tamamen zırhtan oluÅ?an botlar giydi. Bir kaç denemenin ardından tam ayaÄ?ına göre bir bot bulmuÅ?tu.

Bunları takiben, sırasıyla göÄ?üs zırhı ve eldiven giydi. Bir uzunkılıç alıp aÄ?ırlıÄ?ını tarttı. Sonra sırtına bir sadak ve uzun bir yay yerleÅ?tirdi. Belki dıÅ?arıdan metal yıÄ?ını gibi görünüyordu ama kendisini iyi hissetmeden alamıyordu. HeyecanlanmıÅ?tı.

"Hım?"

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Aug 28, 2009 12:09 am Reply with quoteBack to top

Hermann grubun arkasında kalmıÅ?tı,

içeriye Å?öyle bir göz attı. Sonunda Kendi inancı haricinde baÅ?ka bir güce ihtiyacı olmadıÄ?ını tekrar anımsadıktan sonra bir kaç adım geriye doÄ?ru uzaklaÅ?tı.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 4:23 am Reply with quoteBack to top

Yüzünde yarım bir gülümsemeyle herkesin giyinip kuÃ…?anmasını bekliyordu Tel. Sonunda Calin’in sorusuna sakince cevap verdi.

“Sizin için birkaç ıvır-zıvır daha.”

Cebinden çıkarttıÄ?ı aÄ?ır bir anahtarla sandıÄ?ı açtı. Birçok iyi yapılmıÅ? eÃ…?ya sandıÄ?a özenle yerleÃ…?tirilmiÃ…?ti. Tel bunların hepsini tek tek dıÅ?arı çıkarttı. Kenarları altın ipliklerle iÃ…?lenmiÃ…? viÃ…?neçürüÄ?ü bir pelerini Silmärwen’e uzattı. Hiç konuÃ…?madan elleri hızlıca hareket ediyordu. Ardından altın iÃ…?lemeli büyük çift aÄ?ızlı bir baltayı Aegron’un ellerine bıraktı. Hermann için mavimsi parlaklıkta zincir bir zırh seçmiÃ…?ti. Elf Aramil’in avucuna nazik bir zincirin ucunda parlayan incili bir kolye bıraktı. Laeros için kabzası tanımadıÄ?ı rünlerle kaplı, müthiÃ…? dengeli ve keskin bir uzunkılıç vardı. Safiel’e üzeri küçük safirlerle iÃ…?lenmiÃ…? gümüÅ? bir taç verdi, tacın iÃ…?lemesi pek bir zarifti. Calin’e ise siyah tahtadan güzelce gerilmiÃ…?, birkaç renkli okla süslenmiÃ…? bir yay vermiÃ…?ti.

“Bunlar büyülü Ã…?eyler”

Diye açıklama yaptı sakince, belli ki ukalalık etmek istemiyordu.

“Ejderhanın karÃ…?ısında size yardımı olacaÄ?ını düÅ?ündük… Maldobar’ın hazinelerinden….”

Silahlar tamam olduÄ?unda güzelce dinlenmek için evlerine ve odalarına çekildiler.

Ertesi sabah, henüz güneÃ…? doÄ?arken hepsi kasabanın çıkıÅ?ında hazır bekliyordu. Kasaba halkı uykuda olduÄ?u için kendilerini uÄ?urlamaya Meldrod ve Tel gelmiÃ…?ti. EÃ…?yalarının ve erzaklarının bulunduÄ?u çantalar sırtlarında, silahları omuzlarında yola çıkmaya hazırdılar. VedalaÃ…?malar tamamlandıktan sonra tam neden yola çıkmadıklarını merak ediyorlardı ki, yanan binanın köÅ?esinden koÃ…?an birisi yanlarına yetiÃ…?ti. Belli ki Jenn’de yolculuÄ?a hazırlanmıÅ?tı. Meldord sakince açıklama yaptı.

“Yolu bildiÄ?ini idda ediyor, bu yüzden size yol göstermesi için ona izin verdim.”

Jenn bir süre elindeki haritayla boÄ?uÅ?tuktan sonra onları büyük daÄ?a gidiyormuÅ? gibi gözüken bir patikaya sokmuÅ?tu. Saatlerce yürüdükten sonra, ancak kendisi yorulduÄ?unda mola yapmalarına izin vermiÅ?, herkesi çabuk yemek yemesi için sıkıÅ?tırıp durmuÅ?tu. O gece kamp kurduklarında ilk gecelik nöbeti kendisi alacaÄ?ını söylemiÅ?ti. Hepsi düz yoldan gitmek yerine tepenin yanından kavisle dolaÅ?an bir yol takip ettiklerini fark ettiler. Ana yol yerine bir çoban patikasından ilerliyorlardı.

Ertesi gün pek farklı geçmemiÅ?ti. Yalnızca büyük görünüÅ?lü daÄ?a daha fazla yaklaÅ?mıÅ?lardı. Gece çöküp kamp kurulduÄ?unda Jenn mutlaka nöbetçi koymaları gerektiÄ?ini söyleyip uyuyuvermiÅ?ti.

Hızla geçen iki gün üzerlerinde sersemletici bir etki bırakmıÅ?tı. Bir ejderha ile karÃ…?ılaÃ…?mak için onun yuvasına giderken, diÄ?er yandan kendilerini zamana karÃ…?ı yarıÅ?tıran bir kız…

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 5:55 am Reply with quoteBack to top

"Böylesine bir Å?ekilde hızlı gittiÄ?imize göre kızın acelesi var, bu da onun ejderha tarafından zarara uÄ?ratıldıÄ?ını gösteriyor. Yolu bilmiyor gibi görünüyor, demek ki maceraya kendi de katılmak için gelmiÅ?, yolu bilmemesine raÄ?men, gelmesinin tek yolu buydu herhâlde."

diye düÅ?ündü Silmärwen, fakat bunu açık açık kimseye söylemedi.

"Daha ne kadar var?"

Diye sordu kıza ardından.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 11:13 am Reply with quoteBack to top

Laeros pek konuÅ?mamıÅ?tı. Gruptaki kimseye fazla baÄ?lanmak istemiyordu. Yolculuk boyunca hemen hemen tek yaptıÄ?ı Å?ey kendisi ve arkadaÅ?ları için dua etmek oldu. Bunun dıÅ?ında pek nadiren konuÅ?ulanları dinliyor ve daha da nadir zamanlarda kendi düÅ?üncelerini dile getiriyordu. Ama genellikle hep genele konuÅ?uyor, özel diyaloglardan sakınıyordu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 3:57 pm Reply with quoteBack to top

hermann yolculuk boyunca daÄ?ı, etraftaki ormanları ve hayvanları izledi.

Her geçen günün bir nimet olduÄ?unu biliyordu ve anın tadını çıkarıyordu.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 8:52 pm Reply with quoteBack to top

Jenn baÅ?ını battaniyesiden kaldırıp Silmärwen'e saygılı bir bakıÅ? attı.

"Bir gün daha yolumuz kaldı o kadar. Bu dolambaçlı yoldan gidiyoruz ki, ana yolda kıÅ? gelmeden yolcuları soyup kar etmeye çalıÅ?an haydutlardan kaçınalım. Yarın akÅ?am daÄ?ın eteÄ?ine varmıÅ? oluruz. Sonraki gün öÄ?lende AlevdiÅ?i'nin inine girmiÅ? oluruz."

Eliyle aÄ?zını kapatarak esnedi.

"�zür dilerim ama ben çok yorgunum."

Ardından baÅ?ını yeniden battaniyesine koydu. Kısa bir süre sonra nefes alıÅ?ı düzenli bir Å?ekile girmiÅ?ti.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 5:42 pm Reply with quoteBack to top

Hermann'ın yaÅ?lı da uzun süren yolculuÄ?u sonunda yorulmuÅ?tu. Ã?zerindeki yırtık pırtık ve koyu yeÅ?il elbisesini karıÅ?tırdı, cebinden bir kaç yaprak parçası çıkardı. BulduÄ?u bir taÅ?ın üzerine bu yaprak parçalarını koydu, yerden aldıÄ?ı baÅ?ka bir taÅ?la yaprakları iyice ezdi. Sonra bu yaprak parçalarını aÄ?zına attı ve matarasından bir miktar suyu içti.

- hepinize iyi geceler evlatlarım.
    dedikten sonra yere serdiÄ?i örtünün üzerine yattı battaniyeyle de üzerini örttü. Uykuya dalmıÅ?tı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 10:01 pm Reply with quoteBack to top

"Hmm, nöbetçi kim olmayı düÅ?ünüyor? Herkes uyuyor?"

GörünüÅ?e göre tek çare kendisiydi fakat onun büyü yapabilmek için gücüne ve ayıklıÄ?ına ihtiyacı vardı.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 12:22 am Reply with quoteBack to top

"Ben olurum. Uyuyabilirsin." dedi Silmarwen'e. BaÅ?ını çevirdi gözleri göÄ?ü taradı. Aralıklarla gözünü açıp kapıyordu. Belli bir süre sonra göz açıp kapamaları gitti. Dikkatle etrafı seyrediyordu. Bakan biri göz kırpmadıÄ?ını düÅ?ünebilirdi, ama aslında buna hiç zaman ayırmıyormuÅ? gibi hızlı yapıyordu.

Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 12:55 am Reply with quoteBack to top

Deriden oluÅ?muÅ? yarı çıplak kıyafetli Aramil, kampın yakınındaki aÄ?açlarını kontrol ediyordu. Ä°ncir ya da meÅ?e aÄ?acının altında durup bir yudum su içti ve aÄ?aca ikram etti. AÄ?acının üzerinde herhalgi bir dost yaÅ?ıyormu diye kontrol ettikten sonra, onlarla kısa bir sohbet ediyorum sorunları var mı diye soruyorum.. Ã?obanpüskülü ve ökseotu arıyorum. Yakın bir yere dal diktikten sonra yanıma biraz alıp tedarik ediyorum.

Nöbet tutan Calin'in yanına gitti, elf druid. Gülümseyerek, teÅ?ekkür etti. Elini kaldırıp havadaki uçan bir kuÅ?u gösterdi.
    " ArkadaÅ?ım yatmadan önce sana biraz yardım edicek. Kısa bir keÅ?if yapıyor karnı açtı. "
    Yemek çıkarıp kampın yanına onun yemeÄ?ini hazırlamaya baÅ?lıyorum.
    Hermann'ın yediÄ?i Å?eyi inceliyorum.
    Ä°yi mehtaplar diledikten sonra, aÄ?acımın altında yatıyorum.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 3:23 am Reply with quoteBack to top

Aramil'in gülümsemesine karÅ?ılık verdi. "Sana da iyi mehtaplar. " dedi. Bu arada elf druidin ne kadar Å?anslı olduÄ?unu düÅ?ünüyordu. Hiç yalnız deÄ?ildi. Her köÅ?ede bir dostu vardı.

Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Sep 19, 2009 1:48 am Reply with quoteBack to top

Gece ilerlemeye devam ederken herkes küçük daÄ?ınık kampt
    a uyumaya baÅ?lamıÅ?tı. Calin hepsinin yavaÅ? nefes alıÅ?-veriÅ?ini birbirinden ayırt edebiliyordu. Uykunun getirdiÄ?i huzur kendisine de yansımıÅ?tı ama, kendisinin uykusu yoktu.
    Gökyüzündeki yıldızları izleyip, çevreye bakıp, bunun ne kadar sakin bir gece olduÄ?unu düÅ?ünmeden edemiyordu.
    Gecenin daha da ilerleyen saatlerinde -belki sabaha üç ya da dört saat kala- otururken bir çıtırdı duydu.

(Calin Listen Check; Base 12 + Dice 20 = 32; Kritik BaÅ?arılı)

DuyduÄ?u sadece küçük bir çıtırtıydı ama bunun rüzgarın, küçük bir hayvanın ya da uykusunda dönen arkadaÅ?larından birisinden gelmediÄ?ini anlamıÅ?tı. Birisi ya da bir Å?ey kampın çevresinde gizlice dolaÅ?maya çalıÅ?ıyordu. Elfin keskin kulakları bunu yakalamıÅ?tı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Sep 19, 2009 3:17 am Reply with quoteBack to top

Sesi duyunca 1 saniye daha bekledi. Sonra Jenn'in battaniyesinin üstünden hafifçe sarstı ve ona doÄ?ru döndüÄ?ü an iÅ?aret parmaÄ?ını dudaklarına götürdü. Bunu yaparken sırtı sesi duyduÄ?u yöne dönüktü. Yere çömelmiÅ? bir haldeydi ileri bakıyordu. Sanki biriyle konuÅ?uyor gibi gözükmemeye çalıÅ?ıyordu. "Biri bizi seyrediyor. DiÄ?erlerini uyandırmalısın." dedi ve en baÅ?ından beri kendisinin açıkta olduÄ?unu bilidÄ?inden esner gibi yapıp gerindi. Sonrasında duyduÄ?u sese ters olan yönde aÄ?açların içine karıÅ?tı. AÄ?açları 5 metre kadar geçti. Bir aÄ?acın arkasına saklandı. (Hide:12) Bir kaç saniye bekleyip kampın etrafında daire çizmeye baÅ?ladı. Sessizce ilerliyordu ve yavaÅ?. (Move Silently:12) Bu arada etrafına bakınıyordu iyice. Herhangi bir iz ya da birini görmeye çalıÅ?ıyordu.(Search:11) Jenn'in ona verdiÄ?i silahı da elindeydi. Bir insan görürse önce uyaracaktı. EÄ?er goblin, orc ya da kesin düÅ?man bir canlı görürse oklarını fırlatacaktı. (Rapid Shot)

Not: Tabii bunlardan önce herhangi bir Å?ey olmazsa uzun rolumu yapıyorum.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum