.
Bilgisayar arızasıyla uÄ?raÅ?tım bugün de. Neyse ki sadece power source yanmıÅ?, yenisini takınca çalıÅ?tı. Umarım yeni bir arıza çıkmaz.
.
Darkgnome;
Senin James'in yaptıÄ?ı bu Astral construct büyüsünde "Shaper" class yapar diye yazıyor? (yoksa ben mi yanlıÅ? anlıyorum?) Seninki kinetikist deÄ?il miydi; nasıl oluyor da yapabiliyorsun bu büyüyü?
Posted:
Fri Sep 18, 2009 12:34 am
dwaxer wrote:
.
Darkgnome;
Senin James'in yaptıÄ?ı bu Astral construct büyüsünde "Shaper" class yapar diye yazıyor? (yoksa ben mi yanlıÅ? anlıyorum?) Seninki kinetikist deÄ?il miydi; nasıl oluyor da yapabiliyorsun bu büyüyü?
Expanded Knowledge [Psionic]
You learn another power.
Prerequisites
Manifester level 3rd.
Benefit
Add to your powers known one additional power of any level up to one level lower than the highest-level power you can manifest. You can choose any power, including powers from another discipline’s list or even from another class’s list.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Dwaxer: BU karÅ?ımıza çıkan tuzaklardaki levler ve asitler büyülü mü yoksa bildiÄ?imiz alev ve asit mi?
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Bayram geçti seyran geçti bakıyorum ortalarda kimse yok, anlaÃ…?ılan oyunları bitirmenin vakti geldi. Ã…?aka bir yana gerçekten de naçizane senaryo yönetimi ve hakemliÄ?ini yaptıÄ?ım “Psionic War” ve “Matrix” oyunlarını hazır ortam soÄ?umuÃ…?ken bitiriyorum ama bitirmemin asıl sebebi özel hayatımda ilgilenmem gereken öncelikler olması. Artık eskisi kadar sık siteye giremeyebilirim.
Bütün oyuncu arkadaÅ?larıma teÅ?ekkür ediyorum; bence güzel oyunlar oldu, sonunu getirmediÄ?im için de özür diliyorum ama hesap ettim daha çok sürecekti ve ben de devamlı olarak harita hazırlama ve tur döndürme hesapları ile uÄ?raÅ?mak zorunda kalacaktım; maalesef aklımı baÅ?ka iÅ?lerime yoÄ?unlaÅ?tırmak zorundayım artık. Oyuncu olmak sorun deÄ?il ama GM olmak çok emek isteyen yorucu ve en kötüsü de çok zaman alan bir uÄ?raÅ?.
Matrix’in oynanabilir bir oyun sistemi olduÄ?unu sanırım ispatladık? Bilmiyorum, bana gayet güzel ilerliyorduk gibi geldi. Teknik açıdan pek sorun bulamadım. Ä°steyen gönüllü olursa oyunu yönetici olarak devam ettirebilir, ben de oyuncu olmak isterim. Oyunumuzda “Mimar” denilen asıl programcı, Matrix’in küçük bir bölümüne alternatif Matrix denemesi amacıyla D&D konseptinde Beta bir sistem kurmuÃ…?tu. Ancak bu fantastik dünyadan asıl Matrix’e sızan bir Necromancer büyücü yüzünden iÃ…?ler karıÅ?mıÅ?tı. Kötü büyücü Matrix’te diÄ?er insanları vampirleÃ…?tirip kendine bir ordu yapacak ve tekrar fantastik dünyaya bir kapı açarak orayı karanlıÄ?a boÄ?acaktı. Bu arada kötü büyücüyle mücadele eden bazı iyi büyücü ve paladinler de necromancerin peÃ…?inden asıl Matrix boyutuna geçmiÃ…?ler ve buraya uyum saÄ?layarak mücadeleye devam ediyorlardı. Ä°Å?te böyleydi maceramızın asıl konusu. Ama zaten siz böyle bir Ã…?eyler olduÄ?unu tahmin etmiÃ…?tiniz herhalde?
Psionic War... Artık ömrüm boyunca psioniclerin o telaffuzu zor power isimlerini duymak istemiyorum. Evet, bu oyunda yarım kaldıÄ?ı için üzgünüm. Sonunu söyleyeyim bari. Psionicler o labirent-mezarlıÄ?a çekilmeniz tuzaktı; siz canavarların, yani vampirlerin dikkatini çekerken, diÄ?er hırsız da gizlene gizlene asıl hazineyi araklayacaktı yani sizi yem olarak kullandı. (bu arada bir tavsiye: vampirlerin cirit attıÄ?ı mezarlıklarda tabutların içini bir kontrol edin; vampir dinleniyor olabilir) Ancak o labirentten çıkmamız bu gidiÃ…?le çok vakit alacaktı sanırım. Her neyse asıl suçluyu açıklıyorum: AÃ…?aÄ?ıdaki kiÃ…?iler aslında aynı kiÃ…?iydi! Azur’un Ã?oklu-kiÃ…?ilik psikolojik sorunu öyle bir safhaya ilerlemiÃ…?ti ki, artık kiÃ…?ilikleri can bulmaya ve ayrı bir birey gibi yaÃ…?amaya baÃ…?lamıÅ?lardı ama aslında aynı kiÃ…?iydiler. Final sahnesinde bu beÃ…? kiÃ…?i birleÃ…?erek bir “Astral Construct” Ã…?ekline benzer psionic bir canavar oluÃ…?turacaklardı, vs.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum