Evet, hem böylece monsterin Large, huge gibi boyutlarda yer kapladıÄ?ı da daha iyi vurgulanıyor. Direk monster manual resimleri ve en önemlisi de hazırlaması kolay. Minyatüre kalsan istediÄ?in monsteri nasıl bulacaksın; sipariÅ? vericeksin gemiyle mi gelecek, kaç tane gerekecek, goblin ile iÅ? bitmiyor sürüyle goblin saldıracak icabında; baltalı, goblin, gürzlü goblin, okçusuydu Å?amanıydı, ozanıydı derken minyatür filan dayanmaz.
Bütün resimleri kareler halinde mozaik gibi kaÄ?ıda döÅ?eyip renkli yazıcıda çıkarılır ve kartona yapıÅ?tıralarak, ardından da kesilir. Hatta bir de siyah beyaz çıkarın ki o da resim sembolün arka tarafında dursun (kırmızı çerçeve yapabilirsiniz) monster ya da karakter "bloodied" veya "disabled" olunca hemen ters çevirirsiniz, kimin yaralı kimin az yaralı o9lduÄ?u da belli olur.
Hmm evet dwaxer aynen oyle. Ama artık direk kartonun üzerine yapıÅ?tırmak tan sa daha ggüzel bir çözüm buldum resminin çekip bir ara koycam buraya
Posted:
Fri Oct 02, 2009 5:51 am
KaÄ?ıt, karton olayı baya iyi. Kullanılabilir güzel bir sistem tabi. EÄ?er sizde benim gibi oyuncaklarınızı hala atmamıÅ? kimselerseniz, ufak askerleri yontarak güzel Å?eyler yapabilirsiniz. Benim Å?övalyelerim vardı ufak, onlar hala durur. Orjinal Å?eylerdi üstelik. Bazen oyunlarda kulanıyorum.
KaÄ?ıt, karton olayı baya iyi. Kullanılabilir güzel bir sistem tabi. EÄ?er sizde benim gibi oyuncaklarınızı hala atmamıÅ? kimselerseniz, ufak askerleri yontarak güzel Å?eyler yapabilirsiniz. Benim Å?övalyelerim vardı ufak, onlar hala durur. Orjinal Å?eylerdi üstelik. Bazen oyunlarda kulanıyorum.
Melih abi onlar tamam da yaratıkalr içinde güzel bir çözüm olması için yada en azından oyuncuyu oyuna adepte etmek için görsel Å?eyler daha önemlli bence
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum