Posted:
Thu Oct 22, 2009 7:28 am
Vampir avcılıÄ?ını iÅ?aretledim diÄ?erlerine bakmadan. D&D sıkmaya baÅ?ladı keza bir yerden sonra insan yeni Å?eyler istiyor haliyle. Hunter ise koy sepete mottosundan yola çıkıp, direk Vampir AvcılıÄ?ı dedim, diÄ?er Å?ıklara bakmadan. Ä°yi ettim sanki ama benden baÅ?ka iÅ?aretleyen olmamıÅ? =)
.
Evet, bu da bir anket oldu ama oyun olmayacak sanırım. Forum oyunları artık pek fazla raÄ?bet görmemeye baÅ?ladı, zaten benim de internete ayırdıÄ?ım vakitler giderek azalacak. Hep yeni bir hevesle gaza geliyorum ama gerçeÄ?i kabullenmek lazım.
Ama geçmiÅ?te "bence" oldukça güzel forum oyunlarımız oldu, onları daima hoÅ? bir yaÅ?anmıÅ?lık olarak hatırlamayı ümid ediyorum. Belki ilerde daha uygun Å?artlarda yine tekrarlarız.
Dwaxer D&D sisteminde oyun oynatmayı düÅ?ünmüyor musun?
Yok. Yukarıda açıkladıÄ?ım gibi Å?u sıralarda internete giriÅ?lerim seyrek ve düzensiz olacak, o yüzden bırak oynatmayı, oyuncu olarak bile iÅ?tirakim zor.
Ama ilerde Å?artlar düzelirse, Å?öyle "A Song of Ice & Fire" tarzında herkesin bir "House"u olduÄ?u low magic, "Kingdoms" gibisinden bir oyun vardı kafamda. Neyse kısmetse olur bir gün.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum