Eskiden ne güzel bajterilerin adı verilirdi. Å?imdi her gribin baÅ?ına bir hayvan koyarak onu daha da etkili hale getiriyorlar. Terörist grip aslında bence bunlar.
Domuz gribine yakalanmıÅ? 1000 kiÅ?i var diyorlar (Ki kesinlikle Å?iÅ?irme bir rakam. "AÅ?Å?a yukarı 1000 tane vardır...! 500 de olabilirr!") ki bu sayıya norma grip hastalarını da dahil etmiÅ?ler. Sebebi de grip mevsiminde deÄ?ilmiÅ?siz (Sonbahar, havalar soÄ?uyor, nemli ve grip mevsimi deÄ?ilmiÅ?!!) Ä°lkemizde PKK'dan baÅ?ka teröristlerimizde var sanırım.
Saçımı kestirmeden önceki halim
Saçımı kestirdikten sonraki halim
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Rejected: Ã?ünkü kendimle barıÅ?ık deÄ?ilim. Ã?ünkü burnum yamuk, gözlerimde sapık bakıÅ?ları var. BaÅ?ımda KaÄ?ıt mendilden yapılmıÅ? bir taç ve yanımda niÅ?anlım var, hem de baÅ?kasının nikahının olduÄ?u gün. Hafif bir suçluluk duygusu ve bunu saklayan Å?aklabanlıklar. Bir de saçım uzun.
3.5 senelik bir saçtır kendileri ve artık yok. Saçı ördürüp sakladım. Dün açtım baktım sanki kolum bacaÄ?ım orada yatıyormuÅ?, sanki bir cenazedeymiÅ? gibi hissettim. Artık yatarken yüzüme sarılan, kafama estikçe deÄ?iÅ?ik topladıÄ?ım o saçlarım yok ama yapılması gereken yapıldı iyi de oldu.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Belki de benim kanın çoÄ?u baÅ?ka yere gittiÄ?inden saçlarda yeterli beslenmeden nasiplenemiyor. Gerçi vücut geliÅ?tirmeyi bırakmıÅ?tım ama...
Eskisi ka
Bol bol Protein tüket Darkgnome Ä°Å?e yarıyor diye biliyorum, saç proteinden oluÅ?tuÄ?u içindi galiba. Hatırlamıyorum ama öyle bir Å?ey vardı.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Wed Jan 13, 2010 8:57 pm
Edmond wrote:
Bol bol Protein tüket Darkgnome Ä°Å?e yarıyor diye biliyorum, saç proteinden oluÅ?tuÄ?u içindi galiba. Hatırlamıyorum ama öyle bir Å?ey vardı.
Proteinlerin yapı taÅ?ları olan amino asitler saçların köklerine zuhur etmek suretiyle olumlu etkiler diyorsun.Hmm evet
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum