Eski bir BKFT, Yeni bir CON...
BilkentCON...
KuruluÃ…?u; Bilkent Ã?niversitesi tarihinde oldukça eskilere dayanan BKFT’miz, yıllardır kendi içinde çeÃ…?itli etkinlik ve aktivitelerle faliyetlerini sürdürdü. Bu sene artık kabuÄ?umuzu kırıp, sizlere güzel bir convention sunmanın heyecanını yaÃ…?ıyoruz.
FrpTr.Org'un da desteÄ?iyle, 14-15 Kasım Tarihlerinde, Bilkent Ã?niversitesi Merkez Kampüsü Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Convention alanında olacak etkinliklerimiz:
- Masaüstü Rol Yapma Oyunları
- Canlandırmalı Rol Yapma Oyunları (LARP)
- Magic the Gathering, Warhammer
- Steve Jackson Oyunları
Ayrıca bir Convention'ın olmazsa olmazı, Cumartesi gecesi eÄ?lencemiz ve bir çok sürprizimiz katılımcılarımızı bekliyor olacak.
Oyun ve oyuncu kayıtları ve oyunlar hakkında detaylı bilgileri www.bilkentbkft.org adresinde bulabilirsiniz.
Her türlü soru ve Å?ehir dıÅ?ından gelen katılımcıların konaklama imkânı için OÄ?uzhan ULUSÄ°NAN'a (0530 310 68 84) ulaÅ?maları rica olunur.
ArkadaÅ?lar Bilkent'te Domuz Gribi olduÄ?unu zannederek çekinenler var sanırım. Virüsün görüldüÄ?ü yer Bilkent Ä°lköÄ?retim Okulu ve oranın üniversite kampüsüyle alâkası yok. Aralarında hatırı sayılır bir mesafe de var. EndiÅ?elenmeyin.
ArkadaÅ?lar Bilkent'te Domuz Gribi olduÄ?unu zannederek çekinenler var sanırım. Virüsün görüldüÄ?ü yer Bilkent Ä°lköÄ?retim Okulu ve oranın üniversite kampüsüyle alâkası yok. Aralarında hatırı sayılır bir mesafe de var. EndiÅ?elenmeyin.
İçime su serptiniz ama malesef gelemiyorum yine de tedbiri elden bırakmamak lazım
Katılacak herkese iyi eÄ?lenceler..!!
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Var mı katılacak acaba? Duruma göre katılabilirim ben belki bazen biraz azıcık. Hani sitenin Ankara üyeleri olarak gidebilirsek (kaç tane Ankaralı üye kaldı cidden?) iyi olur. Ha yok Ankara üyeleri deÄ?il de, baÅ?ka bir sınıflandırma altında gidersek de olur, sorun yok
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum