Author |
Message |
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 15, 2009 10:18 pm |
|
ArkadaÅ?lar ingilizcesi 10. ayın 27 sinde çıktı. Heyecanla Türkiyeye gelmesini bekliyordum ama bekleyemeyeceÄ?ime karar verdim. Amazondan alıp okuyacaÄ?ım. Ã?ok heyecanlıyım çok. Tüm seriyi kısa bir sürede yalamıÅ? yutmuÅ? ve senelerdir bir sonraki bir kitabı bekleyen birisi olarak çok heyecanlıyım |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 16, 2009 4:07 am |
|
Ben daha 7. kitaptayım ya. Eskiden Ä°thaki'nin ciltlilerini alıyordum, ama baktım 7. kitabı bulamadım Ä°thaki'den, Remzi Kitabevi'nde Ä°ngilizcesi vardı, dedim zaten 12, 13, 14. kitapları çevirene kadar bizimkiler yıl olur, Ä°ngilizce okurum 7'den itibaren. Ama henüz ona da baÅ?layamadım, bakalım.
Spoiler vermeyin ha |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 16, 2009 6:10 am |
|
Ya ben de önce türkçe okuyayım dedim ama baktım tükçesi 45 tl ingilizcesi 7$ 1 den 11 e kadar ingilizcesini okudum Ã?ok da faydası oldu ingilizceme ha 9000 sayfa neredeyse Å?imdiye kadar okuduÄ?um sırf bu seriden Ä°ngilizce orta halli ve üzeri olanlara kesinlikle tavsiye ederim. O kadar para verip türkçesini almayın |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 18, 2009 6:32 pm |
|
Amazondan sipariÃ…? verdim arkadaÃ…?lar 14$ kitap 12$ kargo. Az tuzlu oldu ama bekleyemedim yahu |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 19, 2009 2:09 am |
|
Eh, çok da pahalı deÄ?il, Türkiye'deki fiyatlara Å?öyle bir bakınca. Bak sakın spoiler verme ha! Zaten gereÄ?inde fazla spoiler aldım milletten. Ya ben istememiÅ?tim ama onu bunu öÄ?renmeyi! Neyse |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 21, 2009 7:13 am |
|
Vermem ben spoiler Sevmem öyle spoiler verenleri de Bilirim çok fena yapar kitapları. Ama çok heyecanlıyım ya. Hımm, sanırım sipariÅ? vereli 2-3 gün oldu. 8 ile 16 gün arasında elime ulaÅ?acakmıÅ?. Bakalım) |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 28, 2010 9:42 pm |
|
Bu arada, Toplalan Fırtına adıyla Türkçe'ye çevrilmiÅ? bulunuyor kitap, 920 civarı sayfa. Ben D&R'da gördüm, siz de görebilirsiniz |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat May 29, 2010 1:11 am |
|
Lydronk wrote: |
Bu arada, Toplalan Fırtına adıyla Türkçe'ye çevrilmiÅ? bulunuyor kitap, 920 civarı sayfa. Ben D&R'da gördüm, siz de görebilirsiniz |
İyi bir çocuk olmazsanız göremezsiniz. |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat May 29, 2010 1:43 am |
|
Lydronk wrote: |
Peki Gargamel'in çıÄ?lıkları onları da duyabilir miyiz?
Ya üÅ?eniyorum o kadar kitap Zaman Ã?arkı'na baÅ?larsam hayatım kaymaz deÄ?il mi ayaÄ?ımın altından ve çevrilen çark beni zamanın ötesine oradan da ölüme götürmez deÄ?il mi? Yani oku oku bitmez sonra da bir bakmıÅ?sın yaÅ? olmuÅ? 108 |
|
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 29, 2010 2:24 am |
|
Yok be, o kadar da uzun sürmüyor okumak kitapları. BÄ°r kere Å?öyle bir avantajı var, hani tatile gidersin, yapacak bir Å?ey yoktur, kitap okursu,n yanına bir kitap almıÅ?sındır iki günde biter ya,Zaman Ã?arkı'nda öyle bir olay pek yok Ã?evirisi çok kaliteli deÄ?il, bir de tuÄ?la kadar Å?imdilik 12 kitap olunca tabii, bütçe dostu diyemeyiz pek. Yoksa onun dıÅ?ında okunur.
Bir de herkes Yeni Bahar'dan baÅ?lamayın, Dünyanın Gözü'nden baÅ?layın diyor yeni baÅ?layanlara ama bence Yeni Bahar'ı okuyun ilk! Ben öyle yaptım, ilk kitapta iki sayfada bir sözlüÄ?e gitmek zorunda kalmadım, son derece de keyifli oldu
Gargamel ve Å?irinler konusunda sessizliÄ?imi korumak istiyorum |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat May 29, 2010 4:25 am |
|
Hımmm... tatile gittiÄ?imizde yüzmeyi, atlamayı, hoplamayı sevmediÄ?imizi varsayalım, her tatilde bir kitap bitirsek 12 yılda biter. O kadar da uzun sürmüyormuÅ?, Lydronk haklı!
Å?aka bir yana, bir tanesini zor bitirdim, baÅ?ka okumayı da planlamıyorum. O ne yav ömür törpüsü Klasik okuyacaÄ?ım ben arkadaÅ?! |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 29, 2010 8:04 pm |
|
13 ne zaman çıkar acaba diye heyecanla bekliyorum Güzel güzel Tavsiye ederim. �yle bi hüplemede bitmiyo. Ne kadar obur bi kitap okuyucusu olursanız olun Booolca yemek var. Süper yani |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
|
|