Posted:
Wed Nov 25, 2009 4:50 am
Aklıma gelen bir kac tanesini yazıyım.
Cok iyi dinlerim ve o kadar cok dinlerim ki 1 saatte 5 kelime konusup 1000 kelime isitirim.Bunun artısı olarak bir cok sey bilirim ve bir insanın yalan söyleyip söyleyemedigini farkedebilirim (ama yine de dinlerim).Bunun eksisi olarak da cevremedeki herkezin yasadıkları olayları isitirim (bizzat kendilerinden acılarını, sırlarını, mutluluklarını, kimin ne yaptıgını, ne yapacagını, ne düsündügünü vs vs).
Cevremde kimin ne yapıp ne ettigi zerre kadar umrumda degildir bu yüzden iyi bir sır tutucuyumdur.Bunun bana faydası ise nedir? Bunun bana faydası ise herkezin aynı hikayeyi kendi dogrularıyla-yalanlarıyla-eksiklikleriyle-olmayan fazlalıklarıyla bana anlatmasıdır.Bu yüzden ben aynı senaryoyu 5 kisiden farklı sekilde duyar ve gercegin gercektende ne oldugunu görürüm, görmüs olmamında bir anlamı yoktur, ilgilenebilcegim alanlarda degildir hic bir zaman gördüklerim =/
Bir de güzel kafayla cok iyi vakit geciririm tek basıma oluyum olmayım farketmez.Bu yüzden haftanın 4-5 günü sürekli güzel kafayla yasarım(alkol vs).Bunun bana faydası ve zararı zaten tavan yapmıs hayallerle yasadıgım bu dünyama, daha da fazla hayal eklemekten baska bir sey degildir.
ama en iyi yaptıgım seyler ise sanırım;
Kendime zarar vermemdir.Bu sefer yapıcam diyip yine yapmamamdır.Hayal dünyama cekilmemdir.Yine basarısızlıktır...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum