Author |
Message |
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Mar 26, 2008 11:26 pm |
|
Pokémon'un çok etkisinde kalan olmuÅ?tur herhalde, yasaklanma sebebinin o olduÄ?unu duymuÅ?tum.Kendini kaptırıp pikachu sanıp balkondan atlayan tipler falan.(HoÅ? pikachu'da uçamıyor ama neden uçmayı çalıÅ?mıÅ? fikrim yok.Ã?ocukların hayal güçleri bir hayli geniÅ?.) Animeden çok oyunlardan etkilenmiÅ?imdir sanırım.Aduket falan çekmiÅ?liÄ?im çoktur. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Lodos
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 17, 2008 12:31 am |
|
Etkilenmekten kasit psikolojik olarak cökertmekse eger, kesinlikle "Grave of the Fireflies" derim. Bu kadar acikli baska anime var mi? |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Aug 17, 2008 1:07 am |
|
en zevklisi ve en sevdiÄ?im devil may cry. izledikten sonra bir iki hafta kadar oyununada sarmıÅ?tım. |
|
|
Thundorius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 17, 2008 2:03 am |
|
Rurouni Kenshin !!! son bölüm zaten üzdü beni !!! bi de onun hayat görüÅ?ü etkiledi !!! yürü be Keshin sen kalbimizde yaÅ?ıyorsun |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sun Aug 17, 2008 6:44 am |
|
Darktimes wrote: |
Avatar !!! Ã?ok saÄ?lam bir anime yok böyle birÅ?ey.. |
Bir yerde daha belirtmiÅ?tim, "Avatar" anime sayılmıyor. Amerikan yapımı bir çizgi film o...
Beni en çok etkileyen anime "Fullmetal Alchemist"ti.. Onu izleyince animelerin basit çizgi filmler olmadıklarını anladım.. Herkese de tavsiye ediyorum, gerçekten muhteÅ?em bir tadı var serinin.
Onun haricinde çok anime izledim. Genelde izlediklerim komedi, ecchi gibi hafif Å?eyler; pek etkileyicilikleri ya da derinlikleri yok. Ama izlemesini çok seviyorum! |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 24, 2008 6:12 am |
|
izledigi anime sayisi kemale ermis birisi olarak(ne yapiyim sözel bölümde okuyorum bos zaman bolugu icindeyim) en cok sevdiklerim en etkileyenler Samurai Champoo, Space Adventure Cobra(ah aha cocukluktan kalma buldum izledim), Bleach, One Piece ve Berserk ti.
Ama en etkileyen tartismasiz Death Note. |
|
|
Back to top |
|
|
malice
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 14, 2008 6:39 am |
|
|
Back to top |
|
|
WizardOfQuarks
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 14, 2008 6:51 am |
|
Elfen Lied...
Her Ã…?eyiyle etkilemiÃ…?ti beni. |
_________________ "�n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 22, 2009 3:16 am |
|
Böyle bir baÅ?lık açmıÅ?ım ve sadece Kimi Ga Nozomu Eien mi demiÅ?im...
Dogru dogru sanırım bu baÅ?lıÄ?ı açtıÄ?ım dönemlerden sonra uzun bir süre girememiÅ?tim internete taÅ?ınıyorduk falan Frpworld'de o sıralar YeÅ?eren Umutlar adlı ortak öyküyü de aksatmak zorunda kalmıstım. Hayat Å?artlarının beni kötü etkilediÄ?i dönemlerdi anlaÅ?ılan.
Hmm o zaman devam ediyim ve bir kaç anime daha ekleyeyim.
One Piece (her ne kadar sevmeyen insanlar bol olsada seven adama da bagımlılık yapar)
Berserk (animesi, mangasının Trailer'ı gibi olduÄ?undan üzücüydü ve kısaydı, ama mangası en cok etkileyenlerden birisi tabiki)
Wolf's Rain (ahh ahhh bir çırpıda izlediÄ?im çok özel bir anime)
Akira (eskidir, güzeldir etkiler fakat daha cok keyif verir) |
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk) |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 22, 2009 4:21 am |
|
evet possessed deyince araÅ?tırdım da avatar amerikan yapımı bir çizgi filmmiÅ?, anime deÄ?ilmiÅ?. bilmiyordum, bir de pokemon dıÅ?ında benim severek izlediÄ?im baÅ?ka anime olmadı hiç zaten pek de öyle baÄ?ımlılıklarım yoktur da benim hani... |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 22, 2009 7:48 am |
|
Avatar'ı cidden kısa sürede izlemiÅ?tim. Gerçekten güzel bir seri
Ama Yu-Gi-Oh kadar güzel anime yok Cidden beni iyi etkilemiÅ?tir.
Tsubasa'nın üzerimdeki etkileri hâlâ kaybolmuÅ? deÄ?il, hâlâ topa vururken ayaÄ?ımı kafama kadar kaldırıp öyle vuruyorum Ã?yle yapıyordu kendisi |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 22, 2009 7:59 am |
|
Tsubasa zaten efsane ya
Tsubasa Ozora (yorum yok) - Kojiro Hyuga (sert elemandı kaplan vurusu falan karsısına cıkanı devirerek gecmeler artizin tekiydi ) - Hikaru Matsuyama (bu adam pek tanınmıs degil ama yine de iyi top oynardı bi takımın kaptanıydı iyiydi iyiydi) - Ryo Ä°shizaki (ilk baslarda pek futbolla alakası olmayan keriz velet sonralardan Tsubaya özenip iyi bir futbolcu olmustur defansın bel kemiÄ?idir ) - Jun Misugi (Kalp hastalıÄ?ı olan ve gercekten Tsubasa'dan daha yetenekli bir oyuncudur japon milli takımı maclarında sadece 15 dakika forma giyebiliyordu rahatsızlıgından dolayı) - Masao Kasao Tachibana (bunlar ikizlerdi direklerden zıplayıp rövasata ceken elemanlardı beraber falan sutları etkiliydi, bir süre sonra adını unuttugum o yarma defans oyuncusuyla kombine atakları olusmustu) - Genzo Wakabayashi (efsane kaleci fazla söze gerek yok) - Ken Wakashimazu (karetecilik yapan kalecidir bunu da tanımayan yoktur Meiwa Fc de Hyuga ile baslamıstı futbol kariyerine) gibi gibi aklıma bir kac tane daha geldi ama yazmaya üsendim zaten bunları da neden yazdım pek emin deÄ?ilim
Edit: bu adam eklenmeden olmaz Taro Misaki (Tsubasanın en yakın dostudur altın ikili denirdi 2 sine bazen beraber sutlar cekerlerdi hatta havada beraber rövasata bile cektiklerini hatırlıyorum ) |
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk) |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 23, 2009 3:18 am |
|
Nana denmiÅ? katılmadan edemeyeceÄ?im. Nana'nın çizgiromanı hala devam etmektedir. Arada bir bakasım gelir ama zaman kısıtı ve internet yavaÅ?lıÄ?ı beni engeller.
Basilisk kesinlikle bir baÅ?yapıt. Kime verdim acaba o animenin CD'lerini??
wolf's rain giriÅ? ve son müziÄ?i harika bir anime. DeÄ?iÅ?ik bir havası var ve müzikleri ile bu kadar bütünleÅ?en baÅ?ka anime göremedim. Etkileyiciydi.
Kimi Ga Nozomu Eien sevenler bir de alternatif sonunun verildiÄ?i bölümleri izlemeliler. Gerçek hikayesi kadar etkileyici olmasa dahi bence izlenesi zevk vericiydi.
YavaÅ? havasıyla biraz bunaltsa dahi, hikaye örgüsü ve fantastik hayata farklı bakıÅ? açısı ile Mushinshi baÅ?ka etkileyici bir animedir. Vurdulu kırdılı olmayan fantastik anime arayanlara kesin tavsiyem. DeÄ?iÅ?ik bir Å?ekilde hayal gücünü geliÅ?tiriyor.
Bazılarının isimlerini dahi hatırlamıyorum ama havaları beni etkilemiÅ? animeler vardı. Mesela Serial Lain bunlardan biri ve daha pek çoÄ?u vardır. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 23, 2009 3:27 am |
|
Mushishi'yi nasıl unuturum Evet aksiyondan uzak bir anime hatta bazı bölümlerde o kadar tripsel muhabbetler dönerdi ki sadece konusmalarıyla beni kendimden alıyordu. Gerci sanırım Mushishi gibi unuttuÄ?um ve yazmadıÄ?ım animeler mevcut ama akla gelmiyor gercekten bir süre sonra :/ |
|
Back to top |
|
|
|
|