Posted:
Wed Jan 06, 2010 4:55 am
Evet yanlıÅ? anladın Post kasıyorsun demedim, kısa mesajlar atıldıÄ?ında post kasılıyormuÅ? gibi görünüyor, insanlarda böyle bir endiÅ?e duyuyor demek istediÄ?im.
Yahu arkadaÅ?lar yaÅ?lanınca oluyor iÅ?te böyle... Ben de beÅ? senelik üyeyim. Efla yeni üye olduÄ?unda ( dörtsene önce ) derdim eskiden ne güzeldi diye... Ä°ki sene dedim sonra bıraktım.
Demek ki yaÅ?lılıÄ?ın ilacı daha da yaÅ?lanmak ) )
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Soyle diyelim o zaman, daha az goruyorsun, ama gordugunu daha iyi yorumlayabildigin icin gozlem yetenegin artiyor... Zaten yaslilik bu degil mi? Bedensel ozelliklerin eskisi kadar iyi degil ama elindekileri daha iyi kullanabiliyorsun. Aslinda bak bununla ilgili de guzel yazi olurdu. : ) ) ))
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum