Allahı, aileyi tutkulu bir duygu beslemek çok normal gelmiyor bana
AÅ?k tutku deÄ?ildir bence.. .
Tutku duyan insan aÅ?ık deÄ?ildir..
AÅ?k esasında tarif edilemz bir duygudur.
Bu arada haklısın Allahı ve AÄ°leyi aÅ?ırı bi aÅ?k la sevmek farklı Å?onuçlar doÄ?ura bilir.
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
Tmm
Ben bir Ã…?ey demiyorum...
Ama diyorum ki aÅ?k kendini her Å?ekilde götere bilir.
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
AÅ?kın bir açıklaması yoktur diyorum Yani aÅ?kı tek bir duyguyla açıklayamayız, ya da bir kelime aÅ?kı anlatmaya yetmez."Onu gördüÄ?ünde mutlu olduÄ?unuz" diyemezsiniz çünkü Mecnun Leyla'ya deli gibi âÅ?ık olmasına raÄ?men ayaÄ?ına gelen Leyla'yı geri tepiyordu.
Posted:
Thu Jan 14, 2010 5:30 am
bence aÅ?k, insanın kendine yakıÅ?a.. bu o deÄ?ildi bi dakka
hah tamam, hepsi hepsi beyninizdeki elektrik akımlarının yönlendirdiÄ?i hormonal sapıtıklık durumu. hiç öyle mistik, olaÄ?anüstü Å?eyler falan aramayın hüsrana uÄ?rarsınız. en büyük aÅ?kın bile maksimum 3 yıl sonra yerinde yeller esiyor..
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Thu Jan 14, 2010 5:38 am
Lord_Feanor wrote:
en büyük aÅ?kın bile maksimum 3 yıl sonra yerinde yeller esiyor..
O kadar bile sürmez yav
Å?air "PiÅ?man olmuyorsan o aÅ?ktır" demiÅ?, doÄ?ru demiÅ?. Bir de Å?ey meselesi var, böyle yaÅ?anmıÅ?lık falan olunca garip oluyor. AÅ?ık olduÄ?unu hissetmesen bile, böyle bir garip oluyor. Enteresan bir Å?ey yani. AÅ?k deÄ?il ama adı da yok...
AÅ?k dediÄ?in de çok iki yüzlü bir Å?ey bence. Görüp beÄ?eniyorsun, sonra aÅ?ık oldum diyorsun. Halbuki karÅ?ındaki güzel olmasa bak bakalım aynı Å?eyi diyebilecek misin. EÄ?er güzel olmayan birisini sevebiliyorsan, sırf kiÅ?iliÄ?i için, o zaman aÅ?k olabilir iÅ?te ama...yani?
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum