Gerçi öncekinde yan flüt demiÅ?im ama, onu da severim yani.
Vooaa!!
Bey abi manyak çalıyor yau, valla helal olsun. MüthiÅ?.. Adam da çalıyor ve gidiyor
Ä°Å?te yani bir iÅ?i yapıyorsan en iyisini yap deÄ?il mi... Yaratıcılık harika, böyle keman kullanan görmemiÅ?tim. Lanet olsun be bir baltaya sap olamadık gitti Å?u hayatta.
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Thu Jan 14, 2010 7:37 pm
Bir hevesle gitar çalmayı öÄ?rendim zamanında, Å?imdi ne güzel, ne de iyi çalıyorum. Neyseki gitarist olma gibi bir düÅ?üncem yok ki yetiyor yapabildiklerim.
Fakat böyle vidyolar izledikçe keman çalabilmenin bana ne kadar uzak olduÄ?unu farkediyorum. Bu yaÅ?tan sonra da keman iÅ?ine giriÅ?sek ne kadar çalabiliriz orası meçhul.
Alenthas belirtmiÅ?, adam 3-4 yaÅ?ından baÅ?lıyor. Sonra müziÄ?ini dinleyen bizler içimizden ufak bir küfür saçıp "Ahh ulen bu neydi böyle, dur bir daha dinliyim." gibi bir cümleyle tekrar izliyoruz. Herif akıyor
Bir de keman çalmak bana her zaman (kemanın ne demek olduÄ?unu bildikten beri) zor bir enstrüman gibi gelmiÅ?tir. Zaten yanlıÅ?ta gelmemiÅ? sanırım. Bir kaç keman çaldıÄ?ını bildiÄ?im arkadaÅ?ım keman çalmayı bıraktı bu sene içerisinde. Vay beceriksizler iÅ?i az birÅ?ey kapsam bırakmazdım ben kemanı... ha böyle çalamam ama yine de yapardım bir Å?eyler :evillaugh:
_________________ Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum