Posted:
Fri Jan 15, 2010 3:19 pm
ubat ayı ile birlikte 3 oyun baÅ?latacaktım bunlardan biri Al-Qadim. Hemen teknik bilgilere geçeyim.
Setting: Al-Qadim
Sistem: AD&D 2nd Edition
Oyuncu sayısı: 4~
Sistemden sakın korkmayın cidden AD&D çok tatlı ve rahat bir sistemdir. Al-Qadim'i kabaca açıklamam gerekirse 1001 Gece Masalları diyebilirim. bir AD&D oyunu olduÄ?u için 4 civarı oyuncu ihtiyacı var tabi (AD&D kalabalık gruplar için bir sistemdir çoÄ?unlukla).
Oyunculardan Tek beklentim oyunu satmamak! Oqlanth abiniz hayatta çok ama çok zor durumda fitil olur bunlardan biride gereksiz yere FRPci moduyla oyun satılmasıdır!
Ara notu geçtikten sonra devamında oyunculardan ek tecrübe aranmaz .
Daha fazla sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Yeterli sayıda oyuncu Å?ubat baÅ?ına kadar bulunmazsa oyun iptal olur.
BirÅ?ey eklemek istiyorum. AÅ?aÄ?ıdaki durumları baÅ?vuran/baÅ?vuracak oyuncular akıllarında tutarsa sevinirim:
* Haftada bir kez benim Å?iddetle tavsiye ettiÄ?im bir sıklıktır. Bu görüÅ?üm bu oyun içinde geçerli. Oynama zamanı ise oyuncularla yapacaÄ?ımız iÅ?tiÅ?areye göre belirlenecektir.
* Oyun bayaÄ?ı bir uzun olacak örnek vermek gerekirse en az 3 aydan aÅ?aÄ?ı olmamasını planlıyorum (yani bu haftada bir oyundan düÅ?ünürsek 'en az' 15 oyun civarı birÅ?ey yapıyor).
*AD&D oyunları deÄ?ince 'low-level' baÅ?lanır. Yani lambayı bulmadan önceki Alaaddin'den beter olacaksınız (Level 1) O level atlamanın tadına varacaksınız yani.
TeÅ?ekkürler.
_________________ Alp Er Tunga öldi mi?
Issız acun kaldı mı?
�dlek öcün aldı mı?
İmdi ürek ırtılır
Alp Er Tunga Sagusu Divan-ı Lügant-ı Türk
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum