Posted:
Sat Jan 30, 2010 2:34 am
AlenthasLeasess wrote:
Lord_Feanor wrote:
AlenthasLeasess wrote:
Darth Vader'da iyidir aslında ya... YenemediÄ?in eli öpeceksin arkadaÅ?
darth vader ın da bir göremedik maksimumunu gençken obi-wan budadı, yaÅ?lanınca(gerçi o kadar yaÅ?lanmadı ama yarısı makine sonuçta metal yorgunluÄ?u olur adamda ) oÄ?lu çizdi. adama televizyondan "grib" yapmakla olmaz o iÅ?
Sauron'u da göremedik ki yav. Ã?yle tepeden bakıp "I see youuu" falan demekle olmuyor iÅ?te
gil galad la elendil i yamultan babamdı dimi
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Darth Vader'da iyidir aslında ya... YenemediÄ?in eli öpeceksin arkadaÅ?
darth vader ın da bir göremedik maksimumunu gençken obi-wan budadı, yaÅ?lanınca(gerçi o kadar yaÅ?lanmadı ama yarısı makine sonuçta metal yorgunluÄ?u olur adamda ) oÄ?lu çizdi. adama televizyondan "grib" yapmakla olmaz o iÅ?
Sauron'u da göremedik ki yav. Ã?yle tepeden bakıp "I see youuu" falan demekle olmuyor iÅ?te
gil galad la elendil i yamultan babamdı dimi
cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam deÄ?il ama
Posted:
Sat Jan 30, 2010 6:36 am
lightflarer wrote:
cumhuriyeti yıkmada en önemli rolü oynayan, binlerce jedi'ı usta, çırak demeden tek gecede katledende malesef benim babam deÄ?il ama
cumhuriyetin yıkılmasında sidious kullandı onu, ayrıca çoluk çocuÄ?u kesti sadece keÅ?ke grievous ı koysalarmıÅ? bunun yerine, o daha karizmatik
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
cumhuriyetin yıkılmasında sidious kullandı onu, ayrıca çoluk çocuÄ?u kesti sadece keÅ?ke grievous ı koysalarmıÅ? bunun yerine, o daha karizmatik
mace'i öldürmeseydi sidious büyük ihtimalle coruscant'ın zeminindeki ne olduÄ?u bilinmeyen yaratıklara yem olurdu, ayrıca sadece tapınakta olmayan ustaları öldürmedi, yoksa onlar dıÅ?ında tapınakta olan herkes öldü (bir iki öÄ?renci dıÅ?ında) grievous'a obi-wan bir hareket yaptı dünyası Å?aÅ?tı salaÄ?ın zaten adam olmaz ondan (olmamıÅ? zaten )
zamanında az kampanya yapmamıÅ?tım ama Sauron bir türlü birinciliÄ?i elde edememiÅ?ti, yeni üyelerimiz de oldu belki ankete katılan bir kaç kiÅ?i daha olur da darth vader karizmasını alt edebiliriz
Hadi oradan KedioÄ?lan, Darth Vader 4 Ever :embarrass:
Metal Halimi insan halimi ?
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
zamanında az kampanya yapmamıÅ?tım ama Sauron bir türlü birinciliÄ?i elde edememiÅ?ti, yeni üyelerimiz de oldu belki ankete katılan bir kaç kiÅ?i daha olur da darth vader karizmasını alt edebiliriz
"I find your lack of faith... Disturbing..."
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Posted:
Fri Dec 10, 2010 11:34 pm
Sauronun bu vaziyeti beni de hüzünlendiriyor ama yazık ki yıllar önce oy hakkımı kullanmıÅ?ım anlaÅ?ılan. Hiç unutmaz mı bu meret yahu :p Bir oy daha basasım geldi sauron amcaya :p
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
Neden böyle oldu ben de anlamadım hiç, Darth Vader'ın tabi orada burada ajanları olmalı her yerde kampanya yapmıÅ? olmalılar yoksa bu kadar farkı olamazdı
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum