Ã?ekimine baÅ?lanmıÅ? ya da en azından çekileceÄ?i kesinleÅ?en X-Men serisine baÄ?lı bir sürü heyecanla beklenen film var. Kısaca onlardan bahsetmek istiyorum...
1- X-Men 4: Elbet X-Men'e yeni bir halka zamanı gelince ekleyeceÄ?iz denilmiÅ?ti, ama önce spin-off denilen yan filmlerin bitmesini bekliyorlar yani en iyi ihtimalle 2012'de seyirciyle buluÅ?acaktır, tabi o da en iyi ihtimal. Bir kaç yıl daha uzayabilir. Konusu büyük ihtimalle X-Men serisinin son filmi X-Men: Son DireniÅ?'i izleyenlerin de tahmin edebileceÄ?i gibi Prof. X ve Magneto'nun zihinlerinin kombinasyonundan oluÅ?an X-Men'in gelmiÅ? geçmiÅ? en zorlu düÅ?manlarından biri olan Onslaught üzerinden gitmesi olacaktır. Tabi bu sadece bir ihtimal...
2- X-Men Beginning: Wolverine 2: Ä°lk filminin baÅ?arısından sonra hemen ikinci filmin senaryo çalıÅ?malarına baÅ?lanılmıÅ?tı bile. Wolverine'in Japonya'da geçen maceralarının anlatılacaÄ?ı film 2010'da sinemada seyirciyle buluÅ?acak diye tahmin ediliyor. X-Men 2 filminde boy gösteren Wolverine'in diÅ?i versiyonu Lady Deathstrike ile olan geçmiÅ?inin aydınlatılacaÄ?ı kesin, çünkü Wolverine'in Japonya'da geçen maceralarında genelde hep bir Lady Deathstrike ile biten bir final dövüÅ?ü vardır.
3- X-Men Beginning: Magneto: Beginning serisi Wolverine'den sonra Magneto ile devam edecek. Magneto'nun Prof. X ile olan arkadaÅ?lıÄ?ının nasıl bittiÄ?i ve Magneto'nun nasıl X-Men serilerindeki gibi insanoÄ?lunu güvenilmez bulduÄ?u anlatılacak.
4- X-Men: First Class: X-Men'in Beginning filmleri ile ana seriyi birbirine baÄ?layacak. X-Men'in gençlik yıllarınını ve ilk maceralarına deÄ?inecek.
5- Deadpool: Wolverine filminde tam olarak hayranlarının beklediÄ?i bir Deadpool yoktu, Deadpool bilindiÄ?i üzere fazla geveze bir suikastçi idi, bu yüzden bu çekilecek olan filmde hayranlarını sevindirecek Å?ekilde fazlasıyla geveze bir Deadpool göreceÄ?iz...
Evet, sizin beklediÄ?iniz X-Men filmi hangisi en çok? Yorumlarınızı bekliyorum...
Vallaha x- men'in son direniÅ? filminde iyice saçmaladılar. bu sefer ne yapıcaklar merak ediyorum ama umutlu deÄ?ilim iyi bir Å?ey olacaÄ?ından...
Wolverine 2 : izlenebilir bir film, aksiyonu bol olacak ama umarım yine saçma sapan, Å?eyler sokuÅ?turmazlar filme
X- men birinci sınıf ise, Wolverine olmayacaÄ?ı için pek ilgi çekici görünmüyor ama, bekleyip göreceÄ?iz...
X- men Magneto, iÅ?te bu merak uyandırıcı, nasıl yapacaklarını en çok merak ettiÄ?im film ah bir de bunun gambit versiyonunu görebilseydik.
Deadpool, - pek beklediÄ?im bir film deÄ?il açıkcası ama, izlenilebilir....
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
bende X-men first class ı beklerim sanırım sadece wolwerinli filmleri çok sevmiyorum çizgifilminde de böyleydim ben sadece tek bir kahramana dayalı bölümler beni sıkıyodu ben istiyorum ki hepsinden olsuın jean olsun storm olsun cyclops olsun ne bilim olsunda olsun
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
Posted:
Sat Jan 30, 2010 4:07 am
Å?u apocalypse i görsek artık
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Ã?ok kıl oluyorum ben o herife ya en güçlü mutantım yokedilmezim diyip diyip sinirlerimi bozuyo en gıcık olduÄ?um çizgiroman karakteri kendisi
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum