4th yeni açacagım oyunda katılımcıları bekliyorum.
Oyun hakkında kısa bi bilgi;
Reox savaÅ?tan etkilenmemiÅ? tek kıta olması ile bilinirdi. Ta ki son 5 yıla kadar.. Lepfter ve diÄ?er iki kıtada köle ticaretinni artması ve köleye olan ihtiyaç Reox'sa yapılan saldırılar dolaylı yolda Reox kıtasını da savaÅ?a soktu. (özet geçiyorum o yüzden atlaya atlaya yazıyorum)
Lepfterde ki divan üyeleri Reox dan yardım istemiÅ? bunu sonucunda oluÅ?turulan grup ile Reox dan yola çıkan bir grup maceracı Lepfter divan üyelerini kurtarma görevine baÅ?lamıÅ?lardır. Lepfter divan üyelerinin hepsi ileri düzeyde büyücü ve bilgindiler. Bu yüzden savaÅ?ın bitmesi için onlara ihtityaç vardı.
Oyuncular için;
Oyuna 7 level baÅ?lıyoruz. Magic item, potion vs. almıyoruz onun dıÅ?ında sadece kıyafet ve zırhımızı seçiyoruz.(oyun sırasında verilecek)
Katılmak isteyenler en kısa zamanda belirtirlerse sevinirim..
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Last edited by Aegron Linwelin on Mon May 03, 2010 1:13 am; edited 1 time in total
Posted:
Thu Feb 04, 2010 5:49 am
Tamam, ben de katılıyorum. level 7 archer karakterimi ne zaman hazırlamam gerekiyor, en geç.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Feats: Intelligent Blademaster Use Intelligence instead of Strength on your basic attacks
Eladrin Soldier +2 damage and proficiency with longswords and spears
Weapon Expertise (H.Blades) +1 to attacks with weapon group
Imp. Swordmage Warding Increase AC bonus from Swordmage Warding
Ã?nceden yaptıÄ?ım karakterin seviyesini düÅ?ürdüm ufak tefek gözden kaçmıÅ? hatalar olabilir.
Karakterler gelmeye baÅ?lamadan aslında geldikçe hemen kontrol etsem daha iyi olur diye düÅ?ünüyorum senin karakterine bu akÅ?am bakarım bir problem çıkmazsa.. Ufak tefek hatalar olabilir haklısın..
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum