Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Wizards of Istanbul V - Dominion
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Wizards of Istanbul V - Dominion View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 4:53 am Reply with quoteBack to top

Ben, Possessed ve Lysana'nın oluÅ?turduÄ?u bir FRPWorld "heyeti" olaraktan WoI'ye katıldık. Oynamaya geç baÅ?ladık ve erken daÄ?ıldık biraz, ama yaklaÅ?ık 3-4 saat oynamıÅ?ızdır. Di mi? Bana sorarsanız 6-7 saat oynadık derim ama hesapladım 3-4 saati geçmez yani. Böyle deyince çok sıkılmıÅ?ım gibi geliyor he mi? Tam tersi iÅ?te, hayatımda bu kadar güldüÄ?ümü hatırlamıyorum Very Happy (Gelmeyenleri ve gelemeyenleri de özendireyim accık). Oyun da çok iyiydi ama en iyisi muhabbet kısmıydı zaten. EÄ?lendik eÄ?lendik döndük iÅ?te. Bir de hani derler ya, "tek müÅ?terisi bizmiÅ?iz gibi iyi davrandılar" diye, aynen öyleydi yahu. Kısmetse Martta da devamını oynayabiliriz, daha tecizatlı olarak baÅ?tan baÅ?layabiliriz yahut bambaÅ?ka bir oyun oynayabiliriz ama muhtemelen aynı kadro olur. Gerçi bir de WoD teklifi aldık ama bakalım ne yaparız bilmiyorum Razz

FotoÄ?raflar da yakında gelecek.

Last edited by Alenthas on Mon Feb 08, 2010 4:19 am; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 5:15 am Reply with quoteBack to top

Biz frpworldden geliyoruz deseydiniz Very Happy

Aslında böyle durumlar için lu tshirt iÅ?ini halletsek süper olacak dimi =)

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 5:22 am Reply with quoteBack to top

Efla wrote:
    Biz frpworldden geliyoruz deseydiniz Very Happy

Aslında böyle durumlar için lu tshirt iÅ?ini halletsek süper olacak dimi =)

Dedik zaten, masa olmadıÄ?ı için bize de korsan masa attılar Razz BaÅ?larda oyun da oynamadıÄ?ımızdan kontrol konseyi gibi hissettik böyle, mekanın tam ortasında millete bakıyoruz falan. "Oyunlar bittiÄ?inde en iyi hangi masa roleplay yaptıysa puanlayacaÄ?uuuz" Razz

Oyunun ortasında hikayeci gelmiÅ?ti bir de (siteye kayıtlı adıyla yani). Elinde mikrofon possesseda ve bir iki kiÅ?iye oyun hakkında dalgasına sorular sordu, sizin akli dengeniz yerinde mi falan diye laf attıydı. Onu da artık izler izler güleriz Very Happy Laf aramızda iyi ki de bana gelmedi Very Happy

Aslında o deÄ?il de buluÅ?malarda sorun oluyor, geçen haftaki buluÅ?mada mesela birbirimizi saatlerce bulamamıÅ?tık Very Happy Ben de "hay lanet olsun keÅ?ke kendime FRPWorld t-shirtü yaptırsaydım" diye geçiriyordum aklımdan. Neyse Å?imdi tanıÅ?ıyoruz ki kolay oldu birbirimizi bulmak Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 5:41 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar gerçekten inanılmaz keyifli bir ortamdı,biz frpworldden geldiÄ?imizi söylediÄ?imizde ordaki arkadaÅ?ların hepsi tek tek bizle ilgilendi,burdan ordaki bütün ekibe bize gösterdikleri yoÄ?un ilgilen dolayı ayrıca teÅ?Å?ekür etmek istiyorum tekrar Smile

Hiç masa bulma sıkıntısı felan da yaÅ?amadık içeri girdik direk bize ortadaki masayı verdiler bizim için özel olarak ayrılmıÅ? gibiydi geldik ortaya oturduk Very Happy birdahaki Woi etkinliÄ?inde bizleri daha kalabalık olarak beklediklerini söylediler artık onlarla bir Å?ekilde iletiÅ?ime geçip hallederiz Smile ben çok eÄ?lenceli bol rpli birgün geçirdim gayet mutluyum Smile sitemizi de çok güzel bir Å?ekilde temsil ettik Very Happy sadece üç kiÅ?iydik ama umarım birdahaki ay daha kalabalık gideriz Wink

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Bogus
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 8:52 pm Reply with quoteBack to top

Hadi yaa..

Ben site olarak gitmiyoruz sanmıÅ?tım. O saatte boÅ? boÅ? evde oturuyordum. Sad

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 9:39 pm Reply with quoteBack to top

Bogus wrote:
    Hadi yaa..

Illyra ve Androner gelmiyor diye biz de mi gitmeyecektik yani Razz KeÅ?ke siteye yazsaydın da görüÅ?seydik yahu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 9:47 pm Reply with quoteBack to top

AlenthasLeasess wrote:
    Bogus wrote:
    Hadi yaa..

Illyra ve Androner gelmiyor diye biz de mi gitmeyecektik yani Razz KeÅ?ke siteye yazsaydın da görüÅ?seydik yahu.

Büyük Å?anssızlık, kayıp.. Bir daha ki sefere artık

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 10:42 pm Reply with quoteBack to top

AlenthasLeasess wrote:
    FotoÄ?raflar da yakında gelecek.

Sizden önce ben buldum lysana ve possesed i görebildÄ?imiz bir fotoyu facebook frpworld sayfamızda paylaÅ?tım isteyenler bakabilir..

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 3:03 am Reply with quoteBack to top

O kadar fotoÄ?raf çekildik sadece iki tane mi var? Birinde yokum diÄ?erinde arkadan görünmüÅ?üm hüleyn Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 4:33 am Reply with quoteBack to top

AlenthasLeasess wrote:
    O kadar fotoÄ?raf çekildik sadece iki tane mi var? Birinde yokum diÄ?erinde arkadan görünmüÅ?üm hüleyn Very Happy

Woi nin sitesinde senin gözükmemen için anket bile yapmıÅ?lar Razz Very Happy

Lysana
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 6:59 am Reply with quoteBack to top

Bogus wrote:
    Hadi yaa..

Ã?züldüm gerçekten,herÅ?ekilde gidiceÄ?imizi söylemiÅ?tik baÅ?lıÄ?ı aktif tutmaya çalıÅ?ıyoduk hatta seni felanda düÅ?ündük acaba gelicekmi diye ama sen biÅ?i dememiÅ?tin bize,olsun martta birdaha var nasıl olsa ozaman gelirsin Smile

Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 7:42 pm Reply with quoteBack to top

Viiii! Bahsimiz geçmiÅ?! Very Happy

Wizards of Istanbul wrote:
    Ä°lerleyen saatlerde ortaya bir masa açtık, kah kurtadam oynandı, kah göztepe haritası üzerinde survival horror oynandı! FRPWorld forumlarından bu seferlik üç kiÅ?i geldi, gelecek sefere tam kadro bekliyoruz! Smile

referans: http://wizardsofistanbul.com/2010/02/bir-bulusma-sonrasi-raporu-%e2%80%93-wizards-of-istanbul-v/

MüthiÅ? bir organizasyonmuÅ?, yani büyük bir FRP Convention desem hiç abartmıÅ? olmam. 104 kiÅ?i gelmiÅ? diyorlar, doÄ?rudur yani. Orada olsaydınız da görseydiniz ortamı. O kadar insan ve onları besleyen bir sürü oyun masası, beraberinde yoÄ?un bir uÄ?ultu o ufacık yere sıkıÅ?mıÅ?. Aslında "convention"ın düzenlendiÄ?i yer kendi halinde izole bir kafe, yer seçimi çok hoÅ?.

Ã?ok da eÄ?lendik, ben bu kadar gülerek oynadıÄ?ımı hatırlamıyorum. Gerçi ciddi hiç oynayamadım, hep bir mizah girdi her oynadıÄ?ım oyuna; ama bunda ekstra güldük ya Very Happy Gelmeyenler büyük Å?ey kaçırdı yani.

Neyse maalesef bir sonrakine katılamayacaÄ?ım, Ä°stanbul'da olmayacaÄ?ım birkaç ay. Artık Temmuzda düzenlerlerse...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 3:17 am Reply with quoteBack to top

Temmuz'da Galatasaray adasında yapacaÄ?ız! Evil or Very Mad

Å?aka bir yana, geldiÄ?iniz ve katıldıÄ?ınız için çok teÅ?ekkür ederim. BaÅ?larda koÅ?turmaktan, sonrasında da koÅ?turmaya baÄ?lı yorgunluk sendromundan dolayı sizlerle uzun süre sohbet etme imkanı bulamadım... En sonunda saat 7 gibi oturdum sanırım! Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 6:56 am Reply with quoteBack to top

Siz istanbullular! Ne kadar Å?anslı olduÄ?unuzun farkındamısınız? Biz anca fotoÄ?raflarınıza bakmakla yetiniyoruz Very Happy

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 10:38 pm Reply with quoteBack to top

CLiCKs wrote:
    Siz istanbullular! Ne kadar Å?anslı olduÄ?unuzun farkındamısınız? Biz anca fotoÄ?raflarınıza bakmakla yetiniyoruz Very Happy

Evil or Very Mad muahahaaha

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum