Zamanın ötesinde kalma bu baÅ?lık gerçi ama yazılanları görünce üzüldüm resident evil gibi bu filmide farklı bi konu olarak yapmamalıydılar ,ya burda yazılanları görene kadar böle biÅ?i olucaÄ?ından bi haberdim hatta afiÅ?lerini görünce aaa ne güzel benzetmiÅ?ler prince' e diye heyecanlanıyodum ama Å?imdi bütün heyecanım soldu gitti
Yav, öyle de çok saçma olmaz mı?
Niye saçma olsun ki ? tabiki oyunun tıpa tıp aynı iÅ?leyiÅ?inin yapamazlar ama prince'e isim vermek ve oyunun konusundan çok farklı alakasız bi film çekmeÄ?e karÅ?ıyım ben Resident evil tam bir faso fisoydu o açıdan bir tek ismi resident evil'dı tamam aynı olmaz zaten uyarlamadır adı üstünde ama resident evil gibi oyunla film birbirinden alakasız olmasa çok güzel olurdu
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
Å?imdi en absürdünü ben söyleyeceÄ?im ama bildiÄ?im senaryoyu izlemeye sinemaya gitmem ben Zaten oyunda ara sinematikler beni o senaryoya doyurdu.
Ayrıca Å?u da var ki, bir oyunun senaryosunu filme koymak aÅ?ırı zordur ve yapmayı baÅ?arsanız bile o film tutmayacaktır. BoÅ?u boÅ?una mı yönetmenler böyle yapıyor sizce
Ve tabiî ki baÅ? karaktere Prince demeleri de o kadar güzel olmazdı.
Bence film güzel olacak. �mitliyim ben
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ä°lla ki güzel olur zaten prince sonuçtu filmininin çıkıcaÄ?ını duyduÄ?umda bile sevinçten dört köÅ?e olmuÅ?tum en azından oyundaki ana karakter filmde de var hadi bunu gırgırına söyledim de..ne bilim resident evil da ana karakterler bile filmde olmadıÄ?ı için
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise..
bazı filmler vardır ya fragmanından belli olur, o da bunlardan bir tanesine benziyor. Oyundaki içeriklerin çoÄ?u oyunda var hatta Dahaka'yı falanda göreceÄ?iz gibi geliyor daha baÅ?langıçtan iyi yani beÄ?endim ben mutlaka izlerim çıkarsa
Tahminimce oyundaki kadınları benzetmeleri zor olabilir (bir ara oyunun ana grafiklerini oluÅ?turduklarını bile düÅ?ünmüÅ?tüm.) Onun dıÅ?ında ilk oyunu sıkılıp yarısında kesmiÅ?tim. Ä°yiki kesmiÅ?im. Filmini izlerken sinir bozukluÄ?u yaÅ?amam Ama ikinci oyunu bitirdim. Ã?çüncü de de %85 civarında felan kalmıÅ?tım sanırsam. Hadi bakalım bu sene epey iyi filmler geliyor bunuda merakla bekliyoruz.
_________________ Ben gelecek için hiç endiÃ…?e duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum