Author |
Message |
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 21, 2010 1:06 am |
|
Gowan beyliÄ?inin kurucusu Gowan Macgowan ölümün pençesindedir. OÄ?lu Eric ve Anderisten herhangi birini varis'i olarak seçecektir.
Kendi koyduÄ?u yasalara göre bir bey, istediÄ?i varis'i seçme hakkına sahiptir. Fakat Gowan iki oÄ?lunu da çok sevmekte ve ikisinin de, diÅ?i ve tırnaÄ?ıyla kurduÄ?u beyliÄ?i çok iyi Å?ekilde yöneteceÄ?ine inanmaktadır.
Bu amaçla varis'ini seçmek için oÄ?ullarını bir sınava tutmaya karar verir.
Küçük bir beyliktir burası Whitehood daÄ?larında kurulmuÅ? diÄ?er ülkelere uzak sakin ve fakir bir beylik. fakat büyük bir umut vaad etmektedir. Prens Anderis ve arkadaÅ?larını büyük bir yolculuk beklemektedir.
ArkadaÅ?lar 5-6 kiÅ?ilik bir grup olacaksınız
okçu (Illyra)
beyliÄ?in Shaman'ı (Lysana)
ve beyliÄ?in kuvvetli savaÅ?çıları. |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img]
Last edited by Androner on Sun Feb 21, 2010 4:18 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
|
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 21, 2010 2:39 am |
|
Alentas
Illyra
Possessed
Lysana
Breezela geliyor. bambaÅ?ka bir oyun deÄ?il aslında yani daha önceden konuÅ?tuÄ?umuz oyun. |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img] |
|
Back to top |
|
|
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 21, 2010 3:29 am |
|
21 Ã…?ubat saat 12'de taksimdeyiz. |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img] |
|
Back to top |
|
|
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 22, 2010 4:27 am |
|
evet arkadaÅ?lar bu oyunumuz da böyle bitti, hepinizin karakterini öldürdüm çok mutluyum :schemes: :p
oyunla ilgili yorumlarınızı burdan bekliyorum.
iyi miydi, kötü müydü? neler eksikti? |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img]
Last edited by Androner on Mon Feb 22, 2010 4:28 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Breezella
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 22, 2010 4:28 am |
|
SavaÅ?arak öldük, gururumuzla |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Feb 22, 2010 4:53 am |
|
Ehe Ä°stediÄ?im bir kaç Å?eyi yapamadım ama eÄ?lendim ben. O canavarın boynuna binmek isterdim mesela, ama çabuk öldü kereta. Orkları da öldürebilseydik iyi olurdu ya
Senaryosu ama tam campaing olacak türdeydi, çünkü uzundu yani. Infinite Worlds'de iÅ?ini yapıp geri dönüyorsun mesela makineyle ama bunda ben geri döneceÄ?imizi falan bekliyordum, oyunun yarısı yolculukla geçince devamı gelir gibi bir his yaratıyor, öyle olmadıÄ?ını bildiÄ?im halde. O yüzden bana campaign oynuyormuÅ?um gibi geldi, kendimi kasıyorum falan. One shot olduÄ?unu unuttum yani oyunun, ölmemek için kastım kendimi.
Eksik bir Å?ey varsa o da NPC olmayıÅ?ıydı, yani roleplay yapamadık fazla. Yürüdük, yürüdük, yürüdük, sonra öldük |
|
|
Lysana
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 22, 2010 8:42 am |
|
EÄ?lence kısmına diyecek birÅ?eyim yok Å?imdiye kadar oynadıÄ?ımız bütün oyunlarda çok eÄ?lendim açıkcası
Eksi sorarsanız oyunda deÄ?ilde kendi eksilerim olduÄ?unu düÅ?ünüyorum olaylara ve karakterlerime çok hakim olamama gibi bi durum sezdim kendimde onuda yavaÅ? yavaÅ? aÅ?arım artık
Ama artık bi görevide alnımızın akıyla tamamlayalım bizden yardım isteyenlerin akıbeti hep hazin son |
_________________ Bir Ã…?ehir,kalesini asla kaybetmez;
eÄ?er onu taçlandıran duvarlar tuÄ?ladan
deÄ?il de insandan ise.. |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Feb 22, 2010 7:34 pm |
|
Oyun çok güzeldi ama en azından ölememek isterdim
Geri dönsek daha iyi olabilirdi, en azından hazineyi almadan bile.
Combat dıÅ?ında pek rol yapmak için fırsat kalmadı aslında. Ben o kadar uÄ?raÅ?ıp prensi tavlamıÅ?tım, dönseydim Mcgowan ın kraliçesi olacaktım
Ama dediÄ?im gibi iyiydi. Oyunun havası güzeldi, yolculuk olması güzeldi.
Kısacası çok eÄ?lendim. |
|
|
|
|