Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Battlefield: Bad Company 2
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Battlefield: Bad Company 2 View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Dec 29, 2009 3:57 am Reply with quoteBack to top

Oyun 5 martta çıkıyor. Ve bence Modern Warfare 2'yi ezip geçecek. DerlediÄ?im bir kaç (bir sürü desek daha doÄ?ru olur) videoyu atayım buraya da görsel Å?ölen çekin gari Very Happy

Montaj, trailer falan:

http://www.youtube.com/watch?v=fl1edaPrkyY

http://www.youtube.com/watch?v=vepiJznvvY0&NR=1&feature=fvwp

http://www.youtube.com/watch?v=z9tZZSyI1YM&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Jrnm6SeAaRI&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=B6uFU8utiaA&feature=channel

Gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=bJ9fTM-bC9Y&feature=player_embedded#

http://www.youtube.com/watch?v=8glXKXM3rA4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=S56Q6nRhotg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nSH_tNo_ru8&feature=fvwe1

Last edited by Alenthas on Sat Mar 13, 2010 5:13 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Fri Jan 01, 2010 8:39 am Reply with quoteBack to top

Vay canına Shocked MüthiÅ? yapmıÅ?lar! Sonunda duvarların yıkıldıÄ?ı hatta komple binanın çöktüÄ?ü bir oyun yapmıÅ?lar. Harika görünüyor videolardan. Modern Warfare serisine rakip lazımdı, süper olmuÅ? Smile Ama ne yazık ki bende çalıÅ?maz bu güzel oyun, imkansızlıklar... Sad

Yalnız kullanılan silahlar arasında XM8 mi gördüm? Neden koymuÅ?lar ki oyuna, iptal edilmiÅ?ti o proje. Bir de AEK-971 Rus ordusunda ne kadar kullanılıyor ki, sanırım alıÅ?ılmıÅ?ın dıÅ?ında deÄ?iÅ?ik silahlar koymak istemiÅ?ler. Zaten arada da tanıyamadıÄ?ım silahlar var. Ã?ok çeÅ?it silah koymuÅ?lar, bu hoÅ? aslında. Ama AK serisi dururken bakmam diÄ?er silahlara Very Happy

RPG-7! Süper ya, CoD4'te sinir ediyordum milleti onla. Ã?ok frag yapılmıyordu ama zevkliydi. Kullanması çok zordu ve etkili deÄ?ildi, umarım burada güçlü yapmıÅ?lardır.

Bir de ATV ne tatlı olmuÅ? ya Very Happy Hoplaya zıplaya gidiyor arazide.

Valla güzel videoları toplayıp koymuÅ?sun çok iyi olmuÅ?. Hepsi kaliteli ve güzel, youtube'dan arka arkaya kaliteli hiç denk gelmez sırayla baksan Smile Benim yerime seçip dizmiÅ?sin videoları.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Jan 01, 2010 11:57 am Reply with quoteBack to top

Silahlardan baya anlıyorsun herhalde Very Happy Nasıl fark ettin, nasıl gördün hayret doÄ?rusu Razz

Bu arada Bad Company 1'de de binalar falan yıkılıyordu ama ikincisine göre daha az Å?eyi yıkabiliyordun. Bu oyunda ise HER Å?EYÄ° yıkabiliyorsun Smile

Videoları beÄ?enmene sevindim, aslında daha vardı ama onlar oyuncular tarafından çekilen uzun videolardı (hatta bir iki tanesi 3-4 parttan oluÅ?uyordu). Kısa olan ve eÄ?lendiklerim videoları atayım dedim.

Bu arada BC2 sayesinde tekrar BF2142 oynamaya baÅ?ladım ve inanılmaz eÄ?leniyorum Very Happy

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 11:14 am Reply with quoteBack to top

Yok o kadar anlamıyorum, biraz ilgim var diyelim Smile

Bad Company 1 sadece Xbox ve PS için çıktı deÄ?il mi, bilgisayar versiyonu yok... Ondan duymamıÅ?tım. Battlefield 1943 de sadece Xbox ve PS için çıktı hatırladıÄ?ım kadarıyla. Ä°nsan bilgisayar için de çıkarır ya, bilgisayarın pabucu dama atıldı resmen. Neyse BC2 bilgisayar için de çıkacakmıÅ?, en azından internet kafede oynayabileceÄ?im. Very Happy

Her Å?eyin yıkılabilmesine HAYRAN kaldım... Modern Warfare 2 çıktıÄ?ında arkadaÅ?a demiÅ?tim, ne zaman Å?u duvarlar yıkılacak diye. Ä°Å?te bana yanıt olmuÅ? bu oyun.

BF2142 pek hoÅ?uma gitmemiÅ?ti, yani atmosferine adapte olamadım diyelim.

Sen BC1'i oynadın sanırım, Xbox'ın falan mı var? Nasıl oynanıyor orada FPSler? Benim de kardeÅ?imde PS2 var, CoD3ü oynamıÅ?tım biraz da, canım çıktı ya. Hiç rahat deÄ?il, kontrol çok zor ve doÄ?al deÄ?il. Robot gibi hareket edebiliyorsun.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 5:45 pm Reply with quoteBack to top

Aaa, hakaret ediyorsun ama Very Happy Milyarder olsam konsol almam, bak bu kadar büyük konuÅ?uyorum Very Happy Gerçekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum ya Razz BC sadece konsola çıktı evet, BF1943'de sadece konsola çıktı ama 2010'un baÅ?larında bilgisayara da çıkartacaklarını bildirmiÅ?lerdi. Sabırla bekliyorum Smile

1943'de de Frostbite Engine 2 kullanılıyor, yani duvarları yıkıp parçalayabiliyoruz. Tek eksiÄ?i sadece 3 tane class olması. Ama zaten oyun sadece 15$ ve topu topu 500mb. BF2142 bile 2006'da çıkmıÅ?tı ve ben 2009'da aldıÄ?ımda 30 liraydı yani.

Hayatımda bir kere konsolda FPS oynadım, o da baÅ?kasının evindeydi. YanlıÅ? hatırlamıyorsam MoHAA oynamıÅ?tım. Pek zor deÄ?ildi diye hatırlıyorum ama doÄ?rudur, alıÅ?ma meselesi. Mesela konsol oyuncularını fps oynarken izliyorum hiç zorlanıyor gibi görünmüyorlar. Ama bir Å?eyi fark ettim mesela, ben normalde bir ses duyduÄ?umda hemen arkama dönüp bakarım. Bunların dönmesi o kadar zor ki artık ne çıkarsa talihimize diye koÅ?maya devam ediyorlar Very Happy Ya da mesela adamın teki yanından geçip gidiyor ve yine de seni göremeyebiliyor. BF1943'de PC ve konsollar aynı serverlarda oynayabilecek, o yüzden çok mutluyum. Ezeriz artık onları Very Happy

Yalnız sniperda avantajları var çünkü namlusu inip kalkmıyor. NiÅ?an almak zaten zor bir de onu yapsalar sniper oynanılmaz olurdu. Ama bilgisayarlar için aynı Å?ey geçerli olmayacaktır büyük bir ihtimalle.

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 7:58 am Reply with quoteBack to top

BaÅ?lıÄ?ı kaybettim bulana kadar tüm forumu gezdim Very Happy Ya tek FPS oynayan bir ikimiz mi varız ya?!

Neyse, ben de PC dıÅ?ındaki platformları pek sevmiyorum, ne zevk aldıklarını da bilmiyorum Smile Hele FPS hiç oynanmıyor, ama dediÄ?im gibi Xbox'ta falan nasıl oluyor bilmiyorum. Yani doÄ?al olmuyor, el göz koordinasyonu PC'deki kadar güçlü deÄ?il konsollarda. Daha robot gibi ilerliyorsun. Gerçi Å?u youtube'daki videolarda baya akıcı oynayanlar var.

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 10:07 am Reply with quoteBack to top

ben team fortress 2 oynadıÄ?ımdan diÄ?er fpslere zaman kalmıyor.... Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 5:04 pm Reply with quoteBack to top

Sahi yav. Modern Warfare 2 oynayan o kadar kiÅ?i var, kimse umursamadı bile bu baÅ?lıÄ?ı. Halbuki Battlefield çok daha iyidir multiplayer açıdan. Ä°nternet cafelerde arkadaÅ?larla Battlefield Vietnam oynadıÄ?ım günleri hatırlıyorum da, aah ah Razz

Aslında üyesi olduÄ?um bir klan var. Oyun Battlefield 2142 destekliyor, ama 2142 ölmek üzere. Yeni oyuna geçmeyi planlıyoruz, ben de dahil bir kaç kiÅ?i Bad Company 2 öneriyor fakat oyunun içerisinde küfür var ve küfür etmemek de klanın birinci kuralı olunca sorun çıkıyor karÅ?ımıza Rolling Eyes

Ama bakalım, eÄ?er bir ara bilgisayarını yenilersen beklerim Smile

Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 1:24 am Reply with quoteBack to top

Açıkçası Modern Warfare'yi daha iyi olarak düÅ?ünüyorum.Nedenine gelince Å?öyle açıklayayım: Mw'de adam karÅ?ına çıkıyor vuruyorsun bilmemkaç tane vurunca helikopter veriyor onu veriyor bunu veriyor rütbe atlıyorsun hoÅ?.Battlefield'i de gerçi oynamayalı bayaÄ?ı bir uzun zaman oldu ama öyle uçak kullanarak diÄ?er adaya git adamı öyle öldür 2 saat pusuda yat adam çıksın mekanı koru gibisinden sevmiyorum.Ama bölgeyi al sonra ordan tekrar baÅ?layabilmek hoÅ? olsa da oyuncular arasına daÄ?lar, ovalar, platolar, akarsular, dereler, bayırlar girince olmuyor, en azından bana Rolling Eyes (Gerçi yeni battlefieldleri hiç oynamadım rütbe olaylarını falan eklemiÅ? olabilirler ya da herhangi sevdiÄ?im baÅ?ka özellikleri.)

Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 3:19 am Reply with quoteBack to top

Darktimes wrote:
    Açıkçası Modern Warfare'yi daha iyi olarak düÅ?ünüyorum.Nedenine gelince Å?öyle açıklayayım: Mw'de adam karÅ?ına çıkıyor vuruyorsun bilmemkaç tane vurunca helikopter veriyor onu veriyor bunu veriyor rütbe atlıyorsun hoÅ?.Battlefield'i de gerçi oynamayalı bayaÄ?ı bir uzun zaman oldu ama öyle uçak kullanarak diÄ?er adaya git adamı öyle öldür 2 saat pusuda yat adam çıksın mekanı koru gibisinden sevmiyorum.Ama bölgeyi al sonra ordan tekrar baÅ?layabilmek hoÅ? olsa da oyuncular arasına daÄ?lar, ovalar, platolar, akarsular, dereler, bayırlar girince olmuyor, en azından bana Rolling Eyes (Gerçi yeni battlefieldleri hiç oynamadım rütbe olaylarını falan eklemiÅ? olabilirler ya da herhangi sevdiÄ?im baÅ?ka özellikleri.)

Rütbe eklendi. Hem de taa BF2142'den beri (belki BF2'de de vardır ama emin deÄ?ilim). Mesela benim sniper karakterim (Kerdox) Image iken

assault (Alenthas) karakterim Image rütbesinde. Rütbe atladıkça yeni unlocklar açılıyor, böylelikle yeni silahlarımız oluyor. Mesela sniper olana aynı zamanda support özellikleri açtım. Belirli bir rütbeye geldiÄ?inizde bütün unlockları açmıÅ? oluyorsunuz..

Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 7:09 am Reply with quoteBack to top

Å?u ilk rütbe için her ne kadar kötü yorum yapabilecek olsam da diÄ?eri güzel Smile Cod'ta da aynı yöntem rütbe aldıkça silahlar açılıyor.Ya o türde de anlamadıÄ?ım adam oraya dünyanın rütbesini, seviyesini koymuÅ?, ilk aldıÄ?ın silah bile iÅ? yaparken sonradan verilen silahların seviye farkından dolayı daha iyi olması lazım ama bir yerden sonra fazla rütbe olduÄ?undan kitleniyorlar.Artık nasıl fantastik birÅ?ey dizayn etsek diye düÅ?ünselerde yine de yetmiyor.Hani böyle son seviye silahla topuÄ?una sıksan kafadan vurmuÅ? gibi olmalısın ama iÅ?te Very Happy

Site Ã?izeri

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 10:36 pm Reply with quoteBack to top

Ben CoD Å?öyle kötü böyle kötü deyip deli gibi oynayanlardanım Very Happy Gerçi uzun aralıklarla oynadıÄ?ım için çok iyi oyuncu deÄ?ilim ama vururum biraz.

Ama Battlefield'a haksızlık yapmamak gerek. Bizim oyuncular oynamayı bilmiyor, 4 kiÅ?i için en büyük haritayı açıyor, bir uçak kullanmak için birbirini yiyor. Ben Battlefield 2'de hep küçük ve piyade savaÅ?ı olan haritalar açıyorum, çok zevkli oluyor. Ã?ünkü bayrak yarıÅ?ı oyuna bir strateji katıyor. CoD'da ise önüne çıkanı öldür, affedersiniz geri zekalı oyunu gibi, düÅ?ünmeye gerek yok. Hele free for all'u hiç sevmiyorum, amaçsız geliyor. Team Deathmatch daha zevkli. Gerçi çok oynayamadım ama yeni CoD'larda bir "war" (muydu) modu var, bayraklı. Yalnız güzel yapamamıÅ?lar, gene deathmatch gibi, sadece gideceÄ?in noktalar belli. Yalnız herkesi tek noktaya yönlendirdiÄ?i için gene düÅ?ünme sıfıra iniyor, sadece tetiÄ?e bassan yeter.

CoD'daki rütbe sistemini Å?undan sevmiyorum, internet kafeden internet kafeye oynadıÄ?ım için her seferinde sıfırdan baÅ?lamak iÄ?renç.

Aslında ben Day of Defeat: Source delisiyim, gördüÄ?üm en iyi çok oyunculu FPS. Ä°kinci Dünya SavaÅ?ı temalı. Küçük haritası da var, büyüÄ?ü de var. Her haritada en az 5 bayrak var, 5'ini de ele geçiren kazanıyor. Stratejisi Å?urada; bayrakların bazıları tek kiÅ?iyle bazıları iki kiÅ?iyle ele geçiyor. DoÄ?ma yeri tek nokta yani ölünce cephe gerisinden baÅ?lıyorsun, ara yollarla istediÄ?in bayraÄ?a gidiyorsun. O nedenle bazıları bayrak koruyor, bazıları ataÄ?a geçiyor bazıları da Å?aÅ?ırtma ve oyalama yapıyor. Grafikler de müthiÅ?, source motoru da gördüÄ?üm en iyi motor.

Böyle anlatınca olmaz oynamak lazım ama ne yazık ki Day of Defeat oynadıÄ?ımız tek internet kafe kapandı. Büyük boÅ?luÄ?a düÅ?tük arkadaÅ?larla, ne yapalım bilmiyoruz Crying or Very sad

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Jan 20, 2010 12:28 am Reply with quoteBack to top

Day Of Defeat cidden çok hoÅ? gibi. Ben de mesela BF2142 oynarken hep küçük mekanlarda oynuyorum ama aynı zamanda nefret ediyorum bu küçük mekanlardan. Ã?ünkü bir yere gidiyorsan en fazla 3 tane yolun oluyor. O yollara da adamlarını koydun mu ohooo, kimse durduramaz onları. Support koyuyor cephanelik kutusunu, böylelikle el bombası bedava olunca resmen bomba yaÄ?ıyor. Haydi geç geçebilirsen. Ben bir de düÅ?manı flank etmeye bayılırım. Ne zaman böyle bir Å?ansım olsa hemen atlıyorum. Mesela Orbital Strike indiriyor Commander çatıÅ?manın en kızıÅ?tıÄ?ı yere (Artillery gibi), yere çarpan bombalar tozu dumana katıyor, böylelikle ya medkitimi çıkartıp strike'ın tam ortasına dalıyorum ya da bu savaÅ?ın durduÄ?u anı kullanıp çaktırmadan pozisyon deÄ?iÅ?tiriyorum. Ama tabii ki dediÄ?im gibi BF2142'de bunu yapmak pek zor ve biraz da anlamsız.

Ä°Å?te bu yüzden deli gibi BF:BC2 bekliyorum. Kocaman bir harita, istediÄ?in kadar yol. Ä°ster evin içinden git, ister daÄ?lardan git ... peeey. Ä°stersen önündeki binanın duvarlarını yık oradan geç Very Happy Sınır tanımıyor yav. Ama iÅ?te BF2142'deki gibi commander olmazsa çok ayıp ederler. Ã?ünkü commanderlar savaÅ?ı kazanmakla büyük bir rol üstleniyorlar. Scan yapıp bütün haritayı tarıyorsun, düÅ?manların yerini belirleyip oraya UAV (unmanned aerial vehicle) sayesinde etrafı yaklaÅ?ık bir dakika boyunca tarayabiliyorsun. Tabii bu UAVlar havada vurulabiliyor, hatta Orbital Strike indirdiÄ?inizde UAV'ı da vurabiliyorsunuz. Ä°steyenlere, ya da kafanıza göre Supply Drop bırakabiliyorsunuz, böylelikle cephanesi bitmiÅ? ya da yaralanmıÅ? oyunculara yardım ederken araçları da tamir edebiliyorsunuz. EMP Strike indirip oyuncuların görüntüsünü bozabiliyorsunuz (özellikle sniperlara çok koyuyor) veya araçlı haritada oynuyorsanız herhangi bir aracın bütün kontrollerini kısadevre yapıp engineerlara aracı patlatmaları için o çok deÄ?erli zamanı vermiÅ? oluyorsunuz. Haritaya yaklaÅ?ıp uydu görüntüsüne geçebiliyorsunuz, böylelikle scan yapmaya gerek kalmadan düÅ?manı fiziksel olarak görebiliyor, bunları adamlarınız için iÅ?aretleyip yerlerini bildirebiliyorsunuz.

Yani kısacası commander oynamak cidden çok zevkli. BF:BC2'de de olur umarım.

Last edited by Alenthas on Sat Mar 13, 2010 5:14 pm; edited 1 time in total
    Darktimes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 20, 2010 12:45 am Reply with quoteBack to top

Possessed wrote:

Bizim oyuncular oynamayı bilmiyor, 4 kiÅ?i için en büyük haritayı açıyor, bir uçak kullanmak için birbirini yiyor. Ben Battlefield 2'de hep küçük ve piyade savaÅ?ı olan haritalar açıyorum, çok zevkli oluyor. Ã?ünkü bayrak yarıÅ?ı oyuna bir strateji katıyor. CoD'da ise önüne çıkanı öldür, affedersiniz geri zekalı oyunu gibi, düÅ?ünmeye gerek yok. Hele free for all'u hiç sevmiyorum, amaçsız geliyor. Team Deathmatch daha zevkli. Gerçi çok oynayamadım ama yeni CoD'larda bir "war" (muydu) modu var, bayraklı. Yalnız güzel yapamamıÅ?lar, gene deathmatch gibi, sadece gideceÄ?in noktalar belli. Yalnız herkesi tek noktaya yönlendirdiÄ?i için gene düÅ?ünme sıfıra iniyor, sadece tetiÄ?e bassan yeter.

Tabi biraz da ondan kaynaklanıyor, ama açıkçası ben o grupta sayılırım Smile Free for all modu tam benlik tam bir kasap olmalıyım ben.Cod2 de modlar yok mu, yoo gayet hoÅ? modlar var ki bahsettiÄ?im eski versiyonu Cod'un(Hatta karargâh patlatmak da bir opsiyondu sanıyorum).Ä°nanmazsın biz arkadaÅ?larla internet kafeye gittiÄ?imiz zaman adamlar counter oynamıyorlardı.Neden diye sorduÄ?umda ise Å?öyle bir cevap alıyordum: Abi öldükten sonra 2 saat bekliyorsun hiç güzel deÄ?il. Adam daha takımca oynamanın mantıÄ?ını oluÅ?turmamıÅ? ki team deathmatch oynansın.Sen flash bombası at ben arkadan dolaÅ?ıyorum, o taraftan siz düÅ?manı oyalayıp beni koruyun ben içeri giriyorum gibisinden diyaloglar hiç olmuyordu, ama bakarsan takım oyunu oynuyoruz.Adı sadece takım.Orda oynadıÄ?ın kendi karakterini yönlendirmekle beraber yanındaki pc gibi gördüÄ?ün arkadaÅ?larını vurmamak.

Battlefield hakkında yine de büyük haritalar olduÄ?unu düÅ?ünüyorum.Hea gerçi çokta Å?ans vermediÄ?im bir gerçek oyuna.Ama izlediÄ?im trailer'ler bayaÄ?ı iç açıcı görünüyor.Tabi onu da multiplayer oynamak için saÄ?lam pc'lere sahip arkadaÅ? kitlen yahut bir internet kafeyi tamamen süper bilgisayarla donattırtman lazım.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 3:37 am Reply with quoteBack to top

Bad Company 2 yarın Amerikada, cuma günü ise Avrupada çıkıyor!!!! Türkiyeye ne zaman gelir Allah bilir Mad EÄ?er Dragon Age: Origins gibi olursa iÅ?imiz var...

Nasıl oldu bilmiyorum ama oyun çıkmadan 2 gün önce, yani Cumartesi günü korsana sızdı. Ben indirdim ve ayıptır söylemesi Singleplayerını 11 saatlik oynama sonucunda bitirdim Very Happy Yani oyunu ilk bitiren geeklerden biri oldum diyebilirim Razz

Her zaman Battlefield singleplayer olarak çok kötü olmuÅ?tur, bunun sebebi multiplayer aÄ?ırlıklı olması hatta çoÄ?unlukla sırf multiplayer olması oldu. Ama EA son zamanlarda kendisini en iyi FPS olarak tanıtan Call of Duty ve bunun gibi oyunlarla rekabet edebilmek için DICE'ı sıkıÅ?tırmıÅ? olmalı ki muhteÅ?em bir singleplayer deneyimi yaÅ?adım. Ã?yle eÄ?lenceliydi ki Call of Duty: World At War'ı kesinlikle geçer, hatta Modern Warfare 2'ye bile kafa tutabilir. Zaten multiplayerda MW2'yi ezip geçeceÄ?i apaçık ortadayken böyle baÅ?arılı bir singleplayerla neler yapılmaz ki?

EA'den nefret ederim ama Battlefield hatrına bu oyun alınır.

edit: Yarın deÄ?il salı günü çıkıyor Very Happy

Last edited by Alenthas on Mon Mar 01, 2010 6:42 am; edited 1 time in total
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum