Sözünü ettiÄ?im manga, manga severelerin pek çoÄ?unun kalbinde krallarını tahtından etmiÅ?tir ve animesi de aynı baÅ?arıyı elde edebilir.
Hikayenin oturumu tamamen büyü dolu bir dünya. Kendine has büyülerini yapabilen pek çok büyücünün bulunduÄ?u bu dünyada insanlar pek sorunlarında büyücülerden yardım istiyor. Tabi bu hizmetler karÅ?ılıÄ?ında belli paralar (Ziynet) alan büyücülerin kurdukları loncalar bu iÅ?leri en çok alanlar. İçlerinde en ünlü olanlarından biri de "Fairy tail" (Peri KuyruÄ?u).
Hikayenin ana karakteri olan 17 yaÅ?ındaki Lucy'nin en büyük hayali Fairy tale adındaki bu loncaya kabul edilmek. Kendisi amatör ama büyüye aÅ?ık bir stellar spirits (Yıldız ruhları) büyücüsü. Ancak ne kadar ana karakter o desek dahi asıl ana karakter her mangada olduÄ?u gibi, insanların en saf duygularını dıÅ?a vuran deli dolu Natsu oluyor. Daha ilk mangasından itibaren yolları kesiÅ?en bu iki büyücünün yolları bir daha ayrılmamacasına birleÅ?iyor. Ha bir de Happy vardı. (Bu esprinin anlamını mangasını okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız )
Tür: Fantastik, hareket, eichi,
Animesi 2009, 12 AÄ?ustosta baÅ?lamıÅ?tır. Türkiye'ye geliÅ?ine daha çok var. Mangası 170 küsuruncu bölümlerinde yolunuzu gözlüyor
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Animesinde olayları dha yumuÅ?atmıÅ? ve çizimleri daha keskinleÅ?tirmiÅ?ler sanki. O sebeple hem o taraftan hem de bu taraftan biraz kaybediyor... Ne iÄ?renç yazmıÅ?ım tanıtımı...
�izgiromanı kesinlikle çok daha zevkli.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum