Posted:
Tue Feb 02, 2010 9:26 am
Aa fotoÄ?raflarımız eklenmiÅ?. Oh en yakıÅ?ıklı ben çıkmıÅ?ım
Valla çok güzel bir buluÅ?maydı, ben de çok eÄ?lendim. Az olduÄ?umuz iyi oldu, herkesle muhabbet edebildim Sitemizin insanları pırıl pırıl kiÅ?iler, deÄ?erilerini bilin. Yüz yüze görüÅ?mek ayrı oluyor yahu.
Ya özellikle WeS_DeX'i bekledik, kendisi 5 dakikalık mesafedeydi... Nerede bu adam
Wizards of Istanbul'u gündeme getirelim, bu cumartesi çünkü. Napıyoruz ne ediyoruz? Daha doÄ?rusu o baÅ?lık altında konuÅ?mak daha mantıklı, Alenthas bir zahmet bulabilir misin o baÅ?lıÄ?ı? tanıÅ?tık ya hemen laubali oldum
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Posted:
Thu Feb 04, 2010 9:00 am
TanıÅ?tıÄ?ımıza memnun oldum arkadaÅ?lar GURPS da güzel bir sistem, uzun süredir pek oynamıyodum Ä°yi oldu, rp damarlarım geliÅ?ti :p
Gerçi böyle kılıç kalkan büyü hep tercihimdir ama role play ve iyi dm bulunca kaçırmamak lazım dedik oynadık, eÄ?lendik, muhabbet ettik.
Tekrarına gelmeyenleri de bekleriz
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum