Posted:
Fri Feb 05, 2010 5:21 am
Lord_Feanor wrote:
dungeon a girip hiç konuÅ?madan item ımı alıp çıktıÄ?ım çok olmuÅ?tur
bir de tüm party nin böyle tiplerden oluÅ?tuÄ?u zamanlar var ki en zevklisi o oluyor herkes görevini yapıp item ını alıyor ve "cya guys, thx for the run" diyip çıkıyor.
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Fri Feb 05, 2010 5:31 am
Efla wrote:
Dediklerinde haklılık payı var blizzardın bug olduÄ?u bilinmeyen bir Å?ey için böyle ceza vermesi biraz haksızlık.
Cidden ama, bu kadar salakça bir Å?ey var mı? Adamlar kim bilir kaç saat uÄ?raÅ?tılar, kaç kere wipe yediler, sonra sen çık "biz bi salaklık yaptık o yüzden sizi banlayıp achievementınızı alcaz" de, olacak iÅ? mi yahu.
Posted:
Sat Feb 06, 2010 9:10 pm
Efla wrote:
Peki hikayenin sonu hakkında ne diyeceksiniz. Spoiler içinde verin yorumunuzu da süpriz olmasını isteyen arkadaÅ?lar olabilir. Ben dayanamadım baktım =)
kral öldü yaÅ?asın yeni kral!
evet böylece bilinen lore un dıÅ?ına çıkmıÅ? olduk. artık lore WoW la birlikte ilerliyor ve sanırım warcraft 4 WoW u takip edecek bundan sonra.
Spoiler:
bazılarını kızdırmıÅ? bolvar ın yeni lich king olması(ki ben yazmıÅ?tım hatırlarsanız). ama bence blizzard kayar gibi olan lore u yeniden toparladı. illidan ın öldüÄ?üne dair bir kanıt olmaması, warcraft 2 den sonra kaybolan deathwing ve oyunlarda hiç görünmeyen queen azshara nın ortaya çıkıÅ?larının yanında bolvar ın ner zhul un güçleriyle neler yapabileceÄ?i, onu kontrol edip edemeyeceÄ?i konusunda beklentiler oluÅ?uyor artık. bence bu oyun oyuncusuz kalıncaya kadar devam edecek. çünkü blizz in para getiren bir oyunu kesmesi saçma olur. ancak bir yerde pure evil olanlar dıÅ?ında herkesin iyiliÄ?e döneceÄ?ini(ki lich king bu yola girdi bana kalırsa) ve sargeras a karÅ?ı falan savaÅ?ılacaÄ?ını düÅ?ünüyorum. zaten arthas ın ölmesi beni bu yüzden hayal kırıklıÄ?ına uÄ?rattı. belki herkesin yardımını alarak gireceÄ?imiz çok büyük raidler görürüz ilerde. açıkçası ben bu tip birÅ?eyi ciddi ciddi bekliyorum :D
Posted:
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
wow herhangi bir oyun olmaktan çıkalı çok olmuÅ? anlaÅ?ılan, artık hayatın bir parçası iÅ?te ;
Posted:
Wed Mar 03, 2010 5:57 pm
Lord_Feanor wrote:
wow herhangi bir oyun olmaktan çıkalı çok olmuÅ? anlaÅ?ılan, artık hayatın bir parçası iÅ?te ;
Posted:
Sun Mar 28, 2010 3:48 am
evet, paragon lich king i 25 man hard mode da ensidia dan önce indirdi
edit: 170 ten fazla deneme yapmıÅ? adamlar
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum