Elimde Å?öyle pek Å?aheser diyemeyeceÄ?imiz, orta halli, 'geçerli' bir Mage senaryosu olduÄ?unu bildirmekten onur ve saire duyarım. Zaman ve mekan konusunda pek kesin bir Å?ey söyleyemeyeceÄ?im korkarım; ama bu haftasonu çok iyi olurdu benim için. ondan sonraki hafta için programım çok bulanık, netleÅ?ince haber veririm tabii. Yer konusunda... ee, onu da siz söyleyin artık Sessiz, sakin, rahat, oh, mis bir mekan güzel olurdu.
Oyun one-shot olmaya müsait, tutarsa devamını da çekebiliriz ama. Yer yer vur-kır-parçala, yer yer bulmaca çözme, yer yer ikna kabiliyeti (vur-kır-parçala olmayan ikna ) üzerine kurulu. Korku, gerilim katamadım pek, büyük ihtimalle o gerilimi hissedebileceÄ?imiz bir mekan bulmayız diye düÅ?ünüp.
Ã?ok da uzun süreceÄ?ini sanmam. Ama uzun da sürebilir. Bilemedim ki Å?imdi. Olmadı çaktırmadan bir Å?eyler uydururum
Ben varım diyenler kaleye mum dikebilir, iki kiÅ?i olsun en az; ama öyle çok da kalabalık olmasa iyi olur (tehdit ediyormuÅ? gibi oldu )
Bende kitabı var bunun ama bilmiyorum sistemi. Ama awakening güzel deÄ?il diyorlar. Millet eski sürümünü daha çok seviyo genel olarak!!
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Orası doÄ?ru tabii, Ascension oynamadım ama oynayanlar Ascension'ın daha güzel olduÄ?u kanısındalar. Ama onları da anlayabiliyorum, sonuçta her yeni süründe oyunu basitleÅ?tiip hafifletmeye çalıÅ?ıyorlar, eskisinin bazı parçaları kopmuÅ? oluyor oyundan bu yüzden. Ben gerçi Awakening'i seviyorum, ama daha hiç Ascension oynamamıÅ? olmamın da bir etkisi olabilir bunda.
Ha, bu arada, setting olarak da Å?u linkteki settingde geçecek oyun.
Olay ço kgüzel geldi. Ne zamandır oyun oynayamıyorum Bu aralar her biÅ?eyim yoÄ?un benim ama zaman uyarsa her türlü gelmeye çalıÅ?ırım. =)
Gelmeden de biraz çalıÅ?mam lazım
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Ben de yoÄ?unum aslında ya, 17-18'i nisanın ve sonrası daha az yoÄ?unum, gönül rahatlık ve ferahlık ve benzerleriyle oyun oynatmam mümkün.
yalnız mekan lazım. orta dünya çok kalabalıktı, oynanmaz orda
Ankara tayfası olarak buluÅ?abileceÄ?imizi kanıtladık bence bir sonraki adım olarak da otobüse binip Ä°stanbul tayfasının kimi *ıhm* üyelerini linç teÅ?ebbüsünde bulunmayı planlıyorduk da, mage oynayalaım dedik en sonunda
Ben Ankara'dayım Å?luanda, bu hafta, önümüzdeki ve ondan sonraki,hatta ondan sonraki hafta için müsaitim. Mayısın sonuna doÄ?ru müsait olmayabilirim ama Yani çoounlukla 'uygun' bir insan olarak, yer ve zaman belirlendiÄ?i takdirde oynatabilirim. Söz sizde.
Benim mezuniyete kadar boÅ? haftasonlarımı proje için kullanmak gerekebilir gibi görünüyor. O yüzden ilersi için hiç plan yapamıyorum ancak birkaç gün öncesinden bir Å?eyler söyleyebiliyorum. EÄ?er toplanabiliyorsa bir tayfa oynamak için beni beklemesin engel olmuÅ? olmayayım.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum