Ã?ok yakında baÅ?layacak olan bu köÅ?emizde sitemizin bu güzide kısmında Å?iirlerini ve öykülerini paylaÅ?mıÅ? arkadaÅ?larımızı anacaÄ?ız, onların yazmıÅ? oldukları Å?iirlerinden ve öykülerden örnekler göstereceÄ?iz. Aynı zamanda o bölümde hangi kiÅ?iden bahsediyorsak onunla yaptıÄ?ımız ufak bir röportaja da yer vereceÄ?iz, edebiyat, frp ve sitemizle ilgili ona sorulara soracaÄ?ız.
Ä°lk bölümünün 9 Nisan Cuma günü yayınlanacaÄ?ı "Nostalji" köÅ?emize hepinizi bekliyoruz, belli mi olur belki bir gün siz de onur konuÄ?umuz olursunuz...
Tabi kimlerin bu köÅ?ede yer alması gerektiÄ?ini düÅ?ünüyorsanız Å?ayet buradan düÅ?üncelerinizi belirtirseniz seviniriz ve bu köÅ?emizi daha faydalı bir hale nasıl getirebiliriz, bu konuyla da ilgili deÄ?iÅ?ik önerileriniz varsa sizleri buraya bekliyoruz.
Ä°lk bölümle ilgili beklentileriniz ve nasıl bir köÅ?e olacaÄ?ıyla ilgili sorularınızı da buradan belirtebilirsiniz...
Last edited by catboy on Thu Jun 03, 2010 11:42 pm; edited 2 times in total
Posted:
Sun Apr 04, 2010 7:14 am
Ben Artemis Entreri'yi görmek isterim. Bu arada çok güzel fikir Catboy, tebrik ederim!
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Beni saymayın, ben burada "Güneri CivaoÄ?lu" konumundayım, yani sadece sunucu olacaÄ?ım...
"Senin aklında kim var?"
KöÅ?emizin sloganı bu, biraz basit geliyor kulaÄ?a ama bence uyumlu oldu, kim en çok bu köÅ?ede kimin anılmasını istiyor görüÅ?lerinizi köÅ?emiz baÅ?layana kadar buradan belirtebilirsiniz...
Vallahi ben de Catboy u görmek isterdim. Onun dıÅ?ında benim de aklıma öncelikle Artemis Entreri ile Bogus geliyor. Efla da olabilir. Aklıma geldikçe daha da yazarım.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Evet aslında, Catboy da lazım. Ama Å?imdi kendine kendine soru sorup yanıtlamak ister misin bilmiyorum Catboy
Artemis Entreri, Bogus ve Efla'nın olması gerektiÄ?ine katılıyorum. Firble da muhakkak olmalı. Yanlarına bir de Edmond iyi giderdi Å?üphesiz. Dwaxer bir de, az katılmadı öykü yarıÅ?malarına falan.
Peki ilk bölüme kaldı Å?urada 5 gün, sizce ilk bölümün onur konuÄ?u kim, tahmini olan var mı? (Tabi bir kaç kiÅ?i biliyor kim olduÄ?unu ama onlar da buradan tahminlerini (!) belirtebilirler, yani sonuçta kimin bildiÄ?i bilinmiyor...)
Son zamanlarda frpworldde yapılan en güzel Å?ey olacak bence.
Heyecanla bekliyorum. Aslında edebi eserlerin en güzel yanı tekrar tekrar okunabilir olmaları. Bizse arÅ?ivlerde çürümelerine izin veriyoruz. Catboyu fikrinden ötürü kutluyoruz çürümelerine izin vermeyecek =)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas bu köÅ?emize seni de bekliyoruz, yorumlarını eksik etme. Sen de zaten bu köÅ?ede anılmayı hak eden nadide yazarlarımızdan bir tanesiniz, yani seni de unutmadık, sana da sıra gelecek (!)
Nostalji bölümü ilk onur konuÄ?uyla yarın baÅ?lıyor, umarım takip edilesi bir bölüm olur, yorumlarınızı eksik etmeyin, belli mi olur belki sırada siz varsınızdır onur konuÄ?u olarak da daha haberiniz yoktur. Ã?ünkü kendi bölümü gelene kadar o kiÅ?lye haber vermeyeceÄ?im, neyse yeni köÅ?emiz hayırlı olur umarım...
Ee, peki haber vermeyeceksen röportajı nasıl yapacaksın ki?
Kendi bölümü gelince iÅ?te röportajı yapacaÄ?ız onunla, o zaman da sadece o bilecek kendi bölümünün geldiÄ?ini, diÄ?erlerine sürpriz olacak iÅ?te bu bölümde kimden bahsedileceÄ?i... KarıÅ?ık ama anlaÅ?ılır bir cümle yazmıÅ? olduÄ?um umuduyla...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum