Let the battle begin! Gereksiz ama hoÅ? olmuÅ?, bi bakın derim.
Rand: Drizzt, Conan ve Roland'ı öldürmüÅ? Å?imdiye kadar; Jaime ise: Cthulhu'yu öldürmüÅ?, ki Cthulhu tek baÅ?ına Drizzt, Conan ve Roland'ı zaten döver. DiÄ?erlerini bilmiyorum zaten.
Edit: Yorumları okumakla uÄ?raÅ?mayın, bir sürü nerd var
Posted:
Fri Apr 09, 2010 1:29 am
Overpowered karakterleri sevmiyorum. Bizim gibi normal insanlara hitab etmiyor? Å?unun gibi: Superman'i kimse sevmez çünkü herifin hiç ahlaki, duygusal sorunları olmuyor, hatta genel olarak hiç sorunu olmuyor. Batman o yüzden daha çok sevilir, çünkü o Dark Knight, çünkü o bunu kaldırabilir vs.
Ne alaka? Rand (ben okumadım oralara kadar ama sayelerinde spoiler oldu -.- )
Spoiler:
tek bir hamleyle dünyayı yokedebilecek güçte. Ee? Yani? Ne lan bu, herkesi kes iÅ?te anasını satayım? Ne bileyim, sinir oluyorum böyle karakterlere. Mesela Raistlin'i o yüzden severim, çok güçlü falan takılıyordu sonra Thakisis onun havasını bi güzel indirdi Raistlin mal gibi kaldı :P Yenseydi ondan da nefret ederdim, abartı çünkü.
Ayrıyetten Jaime'e de biraz Å?ans tanı. Herifin lakabı KING SLAYER yahu
Güzel bir noktaya parmak bastın. O noktada sana katılıyorum iÅ?te, "Drizzt: vur kır parçala, 1000 ork kes, onu yap bunu yap. hala sapasaÄ?lam kal", "Süpermen: gözünden ıÅ?ın çıkar, bir kaldıraç verilince dünyayı yerinden oynat (ona da gerek yok ya) duvarların ötesinden gör..."
Amaa, tanrısal güce sahip karakterler arasında iki tanesini tanımadan konuÅ?mak hata olur. Biri Doctor Manhattan, öbürü de Rand.
Rand 'insan' bir karakterdir; vücutlaÅ?mıÅ? bir tanrı gibi bir Å?ey olmasına raÄ?men hala yapması gereken ahlaki seçimler vardır. Onu körü körüne takip edecek insanlara örnek olması gerekir. Basit bir köy çocuÄ?u olarak büyütüldüÄ?ünden, canı olan her Å?eye deÄ?er verir; savaÅ?ta ölen, yaralanan herkesle tek tek ilgilenmeye çalıÅ?ır. Dalavere, politika onu duygusuz bir yaratıÄ?a dönüÅ?türür yavaÅ? yavaÅ?, Rand rahatsız olur, öfkelenir...
Ã?ee... Rand'ı anlatmak zor Å?imdi böyle, ama tanrıvari karakterler arasında çok farklı bir yeri var. Herhangi bir tanrıvari karakter deÄ?il o. Tanrıvari bir insan.
Doctor Manhattan apayrı bir mesele zaten, ona da 'he bu tanrıvari bir karakter, geç o zaman. iÅ?im olmaz' demek hata olur. onu da anlatacaktım da üÅ?endim.
Neyse, bu Rand ve Doctor Manhattan 'çok güçlü' karakterler, ama her Å?eyden önce birer 'karakter' (kiÅ?ilik sahibi) oldukları için, ben o tarz karakterleri sevmiyorum önyargısıyla yaklaÅ?mamak lazım.
Overpowered karakterleri sevmiyorum. Bizim gibi normal insanlara hitab etmiyor?
Ne alaka? Rand tek bir hamleyle dünyayı yokedebilecek güçte. Ee? Yani? Ne lan bu, herkesi kes iÅ?te anasını satayım? Ne bileyim, sinir oluyorum böyle karakterlere. Mesela Raistlin'i o yüzden severim, çok güçlü falan takılıyordu sonra Thakisis onun havasını bi güzel indirdi Raistlin mal gibi kaldı Yenseydi ondan da nefret ederdim, abartı çünkü.
Onu kendi düzlemine getirerek, kendi yaratıklarıyla tanrıçaya saldıracak, en son darbeyi de kendisi vurarak, tanrıçayı öldürecekti. Bu abartı deÄ?il Raistlin'in zekasıdır. Yani drizzt gibi ben kötülükleri yok edeceÄ?im o yüzden bayırlara vurup ork keseyim mantıÄ?ında deÄ?ildir.
O yüzden Raistlin bir karakter, Drizzt ise bir tiptir.
Konuya dönersek, çok büyük güçlerden söz ediyoruz. Rand vs Manhattan olacaksa, bu aÅ?ırı güçlerin çarpıÅ?ması olur ve ilk hamleyi yapan kazanır. Ã?ünkü birinin saldırısını diÄ?erinin durdurabileceÄ?ini sanmıyorum.
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum