Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - FRPworld TiÅ?örtü Ä°steyenler Buraya!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

FRPworld TiÃ…?örtü Ä°steyenler Buraya! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 1:41 am Reply with quoteBack to top

Merhaba FRPworld sakinleri, tembel site çizeriniz konuÅ?uyor.
    Takip edenleriniz bilir, yıllardır süregelen sitemize ait bir tiÅ?ört bastırma hayalimiz vardı. Sonunda bu hayalimizi gerçeÄ?e dönüÅ?türüyoruz. Uzun bir tartıÅ?ma dönemi geçirdik bu nedenle çoÄ?u kiÅ?i ilgisini yitirdi ve bir daha konuya bakmaz oldu. O nedenden dolayı bir karara vardıÄ?ımızı duyurmak için bu baÅ?lıÄ?ı açıyorum. Ä°Å?te ana hatlarıyla projemiz hazır, bir bastırması kaldı. Buyrun tasarım:

Image

Sitemizin bu ilk tiÅ?örtünü almak istiyorsanız bize katılın. Bunun için de 20-25TL arası bir parayı gözden çıkarmanız gerekecek. Bogus'la bir daha konuÅ?up fiyatı güncellerim. Bence iyi bir fiyat, tiÅ?örtleri tish-o'dan bastırmayı uygun gördük, gerek kalitesi gerek kolaylıÄ?ı nedeniyle. Ä°nternet sitelerine girip bu adamlar neciymiÅ? kontrol edebilirsiniz. Para transferleri konusunda da bize güvenebilirsiniz. Efla ortak bir hesap belirleyecek, herkes parasını oraya yatıracak. Bir aksilik olmadan herkesin tiÅ?örtüne kavuÅ?ması en büyük temennimiz. Bakın Efla'nın adını verdim, sitemizdeki güven ve istikrarın temsilcisi Very Happy

Å?u Anda TiÅ?ört Alacaklar:
    Dura
    Darktimes
    Possessed
    Bogus
    Edmond
    Efla
    Yeminer
    Artemis Entreri
    Catboy
    Darkgnome
    Lugtarias
    fmc
    SacoKhan

Almak isteyenler bu baÅ?lık altında bir ileti atarak belirtirse listeye eklerim. Adam sayısına göre bastıracaÄ?ız, ondan sonra tiÅ?ört isterseniz de yok. Gene büyük bir topluluk çıkarsa ikinci parti bastırılabilir. Lütfen almaya emin olup adınızı yazdırın, sonradan vazgeçenleri dövüyoruz Razz
    Å?imdilik bu kadar, geliÅ?meler doÄ?rultusunda güncellemeye çalıÅ?acaÄ?ım bu baÅ?lıÄ?ı.

TartıÅ?malara katılmak veya neler konuÅ?ulmuÅ? bakmak için buraya:
    http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7550&postdays=0&postorder=asc&start=0

Last edited by Possessed on Tue May 04, 2010 12:33 am; edited 3 times in total
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 2:20 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?ları tebrrik ediyorum ve teÅ?ekkür ediyorum.
    T-shirt mevzusu nihayet bir sonuç verdi. Artık birer frpworld t-shirtümüz olacak. =)

Dura
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 2:58 pm Reply with quoteBack to top

geç olsun güç olmasın..

emeÄ?i geçen herkese helal olsun.. özellikle de kendini tembel addeden harikulade site çizerine..

biraz daha bekleyelim, saÄ?da solda kalmıÅ? eski üyeler, hiç tanınmayan yeni insanlar, feysbuk, gugılveyv, tivitır, meyil vs aracılıÄ?ıyla iyice dürtüklensin.. insanlara reklam edilsin..

her Å?ey son aÅ?amada ve ha deyince üstümüze giyecek kadar yakınız artık.. Å?imdi kontrollü olalım ve kısa bir an bekleyip kadroyu Å?iÅ?irelim derim..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 14, 2010 9:58 pm Reply with quoteBack to top

Evet, bugünleri de görmek nasipmiÅ? demek ki Å?ükür kavuÅ?turana Smile

Efla wrote:
    ArkadaÅ?ları tebrrik ediyorum ve teÅ?ekkür ediyorum.
    T-shirt mevzusu nihayet bir sonuç verdi. Artık birer frpworld t-shirtümüz olacak. =)

Kendimi savaÅ?tan çıkmıÅ? gibi hissettim Very Happy (For the T_SHIRT Very Happy )

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 2:49 pm Reply with quoteBack to top

T-shirt baÅ?lıÄ?ında:

Lysana
    Devrimk
    Aegron Linwelin
    Alenthas Leansess
    Firble

t-shirt istediklerini söylüyorlardı. İstiyormusunuz hala?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 8:42 pm Reply with quoteBack to top

Ben istiyorum, ismimi eklerseniz sevinirim. EmeÄ?i geçen herkese eyvallah Smile
    Ã?izim de süper olmuÅ? tembel çizerimiz, kalemine saÄ?lık.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 12:08 am Reply with quoteBack to top

Bogus alttaki mesajında ben yokum çok ayıp Smile

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 12:11 am Reply with quoteBack to top

Edmond wrote:
    Bogus alttaki mesajında ben yokum çok ayıp Smile

Possessed seni ilk mesajında belirtmiÅ? ki zaten, Bogus ondan seni saymadı tekrardan... Smile

Ekleme: Kendimi tutamayıp araya girdim de kusuruma bakmayın... Very Happy

Ekleme 2: Tabi belirtmemiÅ?im, pat diye olaya dahil olmuÅ?um, ben de alacaÄ?ım tabi tiÅ?örtü. Detayları herkesten önce Efla'dan öÄ?renirim ben ne de olsa... Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Bogus
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 1:58 am Reply with quoteBack to top

KesinleÅ?en 9 kiÅ?i var o zaman, tembel çizer listeyi güncellesene o hooo...

Ilyra? Sen alıyor musun?

Geeel Gel! TiiÅ?Å?örde geel!

Ablacım verim mi bi tane?

(Catboy'u kolundan çekiÅ?tirir) Abicim orcinal. Sana bi güzellik yaparız.

Surprised
    Wink

Site Ã?izeri

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 7:50 am Reply with quoteBack to top

TeÅ?ekkür ederim beÄ?enilerinize arkadaÅ?lar Smile GereÄ?inden uzun sürdü, ondan kendimi tembel ilan ettim; ama geç olsun güç olmasın diyelim.

Bogus wrote:
    KesinleÅ?en 9 kiÅ?i var o zaman, tembel çizer listeyi güncellesene o hooo...

Tembeliz dedik ya Very Happy Tamam güncelledim listeyi, aynen 9 kiÅ?imiz var. Bogus'un saydıÄ?ı diÄ?er kiÅ?iler de bir ara isteyip istemediklerini buraya belirtseler, iyi olur.

Dura wrote:
    biraz daha bekleyelim, saÄ?da solda kalmıÅ? eski üyeler, hiç tanınmayan yeni insanlar, feysbuk, gugılveyv, tivitır, meyil vs aracılıÄ?ıyla iyice dürtüklensin.. insanlara reklam edilsin..

her Å?ey son aÅ?amada ve ha deyince üstümüze giyecek kadar yakınız artık.. Å?imdi kontrollü olalım ve kısa bir an bekleyip kadroyu Å?iÅ?irelim derim..

Aynen katılıyorum, Dura'nın dediÄ?i gibi bir bekleme moduna girelim. Tabii bu bekleme dediÄ?im reklam süreci olacak, hatta ilk iÅ? Å?u facebook sayfamızda yayınlansın örneÄ?in. BaÅ?ka sitelerde bulunan arkadaÅ?lar da reklamını yapsınlar, iyice yayılsın. Ben de anasayfaya bir haber hazırlayacaktım, en kısa zamanda yapmaya çalıÅ?acaÄ?ım onu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 8:19 pm Reply with quoteBack to top

Bence de bir bekleme süresi olmalı, o kadar parayı anında biriktiremiyor ki insan Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Apr 17, 2010 12:48 am Reply with quoteBack to top

Istiyorum ama buraya ulasamaz her halde... Eee ne zaman Dunyanin neresine gidecegim onu da bilmiyorum.

Gerci en muhtemel senaryo, agustos basinda Turkiyeye donup askere gidecegim... Bu durumda Tisort icin yine biraz beklemek daha dogru gibi...

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Sat Apr 17, 2010 5:22 am Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    Istiyorum ama buraya ulasamaz her halde... Eee ne zaman Dunyanin neresine gidecegim onu da bilmiyorum.

Gerci en muhtemel senaryo, agustos basinda Turkiyeye donup askere gidecegim... Bu durumda Tisort icin yine biraz beklemek daha dogru gibi...

Bunu düÅ?ünmemiÅ?tim ben de. Zaten bir süre bekleyeceÄ?iz; ama yaza doÄ?ru bastırmak lazım, arayı çok açmamalıyız, gene unutulup gitmesin bu olay. Olmadı sana da bastırırız, sen gelince teslim ederiz.Ya da sen bilirsin, Å?u anda konuÅ?mak için erken. Å?imdilik adını listeye eklemiyorum o zaman.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Apr 18, 2010 3:34 am Reply with quoteBack to top

Smile Heyecanla bekliyoruz Smile

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Apr 19, 2010 3:38 am Reply with quoteBack to top

20-25 olay deÄ?il de ben mesela istesem nasıl elde edeceÄ?im bu T-shirt'ü? Parayı banka hesabına yatırıp kargodan mı alacaÄ?ım. Kargo ne kadar tutarı bile bilmiyorum ki kargodan anlayayım??

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum