Author |
Message |
Walter
Yönetici
|
Posted:
Tue Feb 09, 2010 6:02 am |
|
Kar ve Kan hakkında kimse yorum yapmamıÅ?, umarım reytingler biraz yükselir de bir sezonu çıkarabilir.... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Mon Apr 19, 2010 10:09 pm |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Apr 19, 2010 10:56 pm |
|
siteye koyduÄ?un Å?iirle aynı deÄ?il mi, olmuyor ama böyle Efla Bey!!! |
|
|
Back to top |
|
|
Lydronk
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 19, 2010 11:56 pm |
|
Düpedüz üçkaÄ?ıtçılık bu! Bunu yapan adam admin bir de Bu hallere de mi düÅ?ecektik? |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Apr 20, 2010 5:42 am |
|
Eeee ben zaten eski yazilari siteden eklemeyi onermistim. Sahsen ben nasil karar verecegim hangi yazim bolga hangisi siteye eklensin diye degil mi ama? ? ? ? ? |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Apr 20, 2010 6:08 am |
|
Firble wrote: |
Eeee ben zaten eski yazilari siteden eklemeyi onermistim. Sahsen ben nasil karar verecegim hangi yazim bolga hangisi siteye eklensin diye degil mi ama? ? ? ? ? |
Onun öneren sendin Firble, sana bir Å?ey diyen yok ki?? Efla ise site ile blogda ayrı Å?eyler paylaÅ?ılmasından yanaydı da ondan efelendik biz... |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue Apr 20, 2010 6:12 am |
|
Olsun Eflanin siirlerini iki defa da okuruz gerekirse.. : ) ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Apr 20, 2010 8:10 am |
|
Siteye ekledim daha sonra blog aklıma geldi. Rahatsız ettiyse silebilirim ikisinden birini. Blog artık boÅ?verilmiÅ? olduÄ?u için önceden ne dediÄ?imizin önemi de azaldı.
Ä°nsanlar yazarım bloga derse. aktifleÅ?tireceksek ona göre süzenleyelim tekrar... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Walter
Yönetici
|
Posted:
Wed Apr 21, 2010 3:51 am |
|
bloga yazılar yazılmıÅ?tı ama okuyan olmadıktan sonra, o yazıların bilgisayarımdaki world dosyasında durmasıyla aynı gibi oluyor.... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
|
|
Dura
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 21, 2010 3:05 pm |
|
Å?u blog görünümünü ön sayfaya çakamadık birtürlü.. farklı altyapılar olduÄ?undan sanırım.. iÅ?in teknik tarafını hiç bilmiyorum.. olabilse farklı olurdu.. |
_________________ Aurë entuluva...!! |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Wed Apr 21, 2010 7:08 pm |
|
Dura wrote: |
Å?u blog görünümünü ön sayfaya çakamadık birtürlü.. farklı altyapılar olduÄ?undan sanırım.. iÅ?in teknik tarafını hiç bilmiyorum.. olabilse farklı olurdu.. |
SaÄ? tarafta son mesajların altında görünüyor aslında? Haberler yerine mi blog görünmeli sizce? |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Dura
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 21, 2010 7:22 pm |
|
Efla wrote: |
Haberler yerine mi blog görünmeli sizce? |
kesinlikle.. ilk andan beri düÅ?üncem oydu esasında..
hem haberler de blog aracılıÄ?ı ile duyurulabilirdi böylece..
saÄ? tarafta linklerini vermektense doÄ?rudan, site açılır açılmaz ortalık yerden onları okuyabilmeyi tercih ederdim..
ancak dediÄ?im gibi imkansız bir Å?eyi istiyor da olabilirim.. çünkü alt yapımız blog deÄ?il neticede.. |
_________________ Aurë entuluva...!! |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Thu May 20, 2010 12:10 am |
|
Dura wrote: |
Efla wrote: |
Haberler yerine mi blog görünmeli sizce? |
kesinlikle.. ilk andan beri düÅ?üncem oydu esasında..
hem haberler de blog aracılıÄ?ı ile duyurulabilirdi böylece..
saÄ? tarafta linklerini vermektense doÄ?rudan, site açılır açılmaz ortalık yerden onları okuyabilmeyi tercih ederdim..
ancak dediÄ?im gibi imkansız bir Å?eyi istiyor da olabilirim.. çünkü alt yapımız blog deÄ?il neticede.. |
Evet evet, benim de düÅ?üncem. Haber yerinde bloga konulan çıkacak; ama tamamını görmek için basıp bloga geçilecek.
Neyse, bunun için girmedim bu baÅ?lıÄ?a. Bloga bazılarımız avatar koyabiliyor, nasıl yapıyorsunuz çok merak ettim |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
|
|