Iron Maiden - Fear of the Dark albümü aldım, içinde video klipleriyle birlikte dinliyorum. Harikuleyt
Bi zahmet IM yani
Bende bu ara Ozzy Osbourne ve John Petrucci'nin sololarını dinliyorum.HA bide ALexi LAiho var
Black Sabbath, COB, Judas Priest, Pantera, Dream Theater ve tabi ki Scorpions da bu ara dinlediÄ?im gruplar
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
hiç mi hiç dansdan hazetmeyen bir adam olan bende bile kol kola girip dönerek dans etme isteÄ?i uyandıran, hareketli mi hareketli, harikulade sözlere sahip nefis Å?arkı.
hiç mi hiç dansdan hazetmeyen bir adam olan bende bile kol kola girip dönerek dans etme isteÄ?i uyandıran, hareketli mi hareketli, harikulade sözlere sahip nefis Å?arkı.
Merak etim baktım güzelmiÅ? yav
DediÄ?in gibi ama çiftetelli daha ii
Merak etim baktım güzelmiÅ? yav :D
DediÄ?in gibi ama çiftetelli daha ii :-P
çiftetelli :) onun tınısı, han ortamında, elde maÅ?rapalar, döne döne mahallenin kızları (shire'dan kız alınmaz) ile dansetmeye pek müsait deÄ?il sanki..
Merak etim baktım güzelmiÅ? yav
DediÄ?in gibi ama çiftetelli daha ii
çiftetelli onun tınısı, han ortamında, elde maÅ?rapalar, döne döne mahallenin kızları (shire'dan kız alınmaz) ile dansetmeye pek müsait deÄ?il sanki..
Olabilir.. : ))
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum