Author |
Message |
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 2:02 am |
|
.
Aslında Facebook oyunlarına gıcık oluyorum çünkü biraz oynadıÄ?ında, "bilmem kaç arkadaÅ? topla öyle gel!" ya da "onu yapamazsın ama kredikartınla puan ısmarlarsan olur!" diye mesaj çıkarıp duruyorlar ya önüne.
Neyse konu o deÄ?ildi, bu Tiny Adv. 4Ed. karakterlerden birini seçip güya level atlatıyorsun filan, aslında çok basit, oyun bile sayılmaz ama benim nedense hoÅ?uma gidiyor. Oyunda karakteri biz oynatmıyoruz, o kendi gidip maceralar yaÅ?ıyor ve baÅ?ına gelenler özet olarak paragraf halinde çıkıyor.
Bu macera özetlerinden bazıları hoÅ? ve komik olabiliyor. Benim ilk karakterim bir Dwarf Warlord. Å?imdi Charisması 20. 20 karizmalı cüce!
Mesela birini kurtaramayınca, "adamı kurtaramadıÄ?ına üzülmüÅ?tü ama yerdeki altınları toplamayacak kadar da üzgün deÄ?ildi!" Å?eklinde anlatılıyor ya da örneÄ?in iki kiÅ?i bir hırsız yakalayıp öldürmüÅ? ve hırsızdan kalan çalıntı malları ne yapmaları gerektiÄ?ini tartıÅ?ırlarken, bizimki müdahale ediyor ve malları gerçek sahiplerine vermeleri gerektiÄ?ine ikna ediyor adamları. Bu arada gözüne kestirdiÄ?i büyülü kalkanın da kendisinden çalıntı olduÄ?unu eklemeyi unutmuyor. Merak ediyorum bu öyküler karakter dwarf olduÄ?u için mi böyle geliÅ?iyor yoksa her tip karakterde de aynı davranıÅ? biçimi mi geçerli?
Aegron'a not: BoÅ?lamıÅ?sın karakteri arkadaÅ?ım, ilgilen biraz
. |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 2:12 am |
|
Sanırım bu sitedeki herkes zaten bunu biliyordur hatta çoÄ?u oynuyordur. Benim karakter level 7 eladrin wizard, ismi de Safiel Persoul. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 2:57 am |
|
catboy wrote: |
Sanırım bu sitedeki herkes zaten bunu biliyordur hatta çoÄ?u oynuyordur. Benim karakter level 7 eladrin wizard, ismi de Safiel Persoul. |
Hımm demek biç kimse bana haber vermedi, alacaÄ?ınız olsun.
Bir de uzun isim vermek hiç akıl kârı deÄ?ilmiÅ? onu anladım, çünkü metinlerde biçimsiz duruyor. Tek kelimelik ve (belki de büyük harflerden oluÅ?an) bir isim kullanmak lazım. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 3:10 am |
|
dwaxer wrote: |
.Aegron'a not: BoÅ?lamıÅ?sın karakteri arkadaÅ?ım, ilgilen biraz
. |
Ben onu tamamen unuttum abi ya
Gireyim bakayım bi ara ilk girdiÄ?im de görmüÅ?tüm dediÄ?in Å?ekilde paragraflarda çok saçma Å?eyler çıkabiliyo ve evet çoÄ?u aynı doÄ?rultuda senin dediÄ?in tarz Å?eyler çıkıyo |
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 3:11 am |
|
Yeni bir karakter yapayım diyorum ne yapsam acaba??
Yeni ırkları sınıflar gelsin yav |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 3:17 am |
|
Aegron Linwelin wrote: |
Yeni bir karakter yapayım diyorum ne yapsam acaba??
Yeni ırkları sınıflar gelsin yav |
Yeni ırk ve sınıflar 2. 3. jenerasyon herolarında geliyormuÅ?. 11.levelde zaten macera bitiyor, baÅ?ka karakter yapıyorsun ama elindeki eÅ?yalardan birini yeni gelene devredebiliyormuÅ?sun.
. |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 3:48 am |
|
Dwaxer daha bugün baÅ?lamadın deÄ?il mi ama levelini bayaÄ?ı bir yüksek gördüm de |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 4:18 am |
|
Dwaxer daha bugün baÅ?lamadın deÄ?il mi ama levelini bayaÄ?ı bir yüksek gördüm de |
Yok canım birkaç gün oldu. Bu arada benim karaktere bir "heal" çekmiÅ?sin saÄ?ol, ben de sana bir "buff" yolladım. gazinoda birbirine meyve tabaÄ?ı yollar gibi arkadaÅ?lar birbirine yardım gönderiyor. |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 5:25 am |
|
dwaxer wrote: |
Yok canım birkaç gün oldu. Bu arada benim karaktere bir "heal" çekmiÅ?sin saÄ?ol, ben de sana bir "buff" yolladım. gazinoda birbirine meyve tabaÄ?ı yollar gibi arkadaÅ?lar birbirine yardım gönderiyor. |
evet öyle gözüküyo ben sıfırdan bi karakter açıp baÅ?layayım o zaman |
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 6:00 am |
|
An orc had Safiel Persoul pinned in a bear hug. It was not time to consider how he had gotten himself into this situation, but instead on how to get out of it.
Ha ha, iÃ…?te macera diye buna derim? |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Tue Apr 27, 2010 9:22 am |
|
Tamamen Fransız kaldım olaya, Facebook'ta browser oyunu mu bu nedir? Kusura bakmayın böldüm ama ilgimi çekti |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 01, 2010 9:42 pm |
|
Possessed wrote: |
Tamamen Fransız kaldım olaya, Facebook'ta browser oyunu mu bu nedir? Kusura bakmayın böldüm ama ilgimi çekti |
D&D bilmek lazım tabii önce. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 01, 2010 9:44 pm |
|
.
Kızlar bu adama hasta! Karizmaya bakar mısınız yahu!
|
|
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat May 01, 2010 9:48 pm |
|
Ben bir ara hemen seviye atlasın diye uÄ?raÅ?ıyordum ama artık sıkıldım, hiç bir Å?ey olduÄ?u yok ya. 2 gündür hiç bakmıyorum bile, bıraktım gitti. |
|
|
Back to top |
|
|
dwaxer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 02, 2010 4:29 am |
|
Ben bir ara hemen seviye atlasın diye uÄ?raÅ?ıyordum ama artık sıkıldım, hiç bir Å?ey olduÄ?u yok ya. 2 gündür hiç bakmıyorum bile, bıraktım gitti. |
Valla aslında çok Å?ey oluyor. Her seferinde ortalama 10 kadar minik minik maceralar yaÅ?ıyor karakter ve hepsini de okuyabilirsin, yazılı yani günlüklerde. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|